Την Παρασκευή είχα ραντεβού στο πριαμο μεταμόρφωση με γνωστό milf call girl το απόγευμα
Ρε μάγκες έσκασε στο ασανσέρ μαζί μου ένα Αματουρι τρομερό πιπίνι με γαματη σιλουέτα με το ζόρι 25 ετών Ελληνίδα
Ντράπηκα να μιλήσω για Βίζιτες κτλ
Κατέβηκε στον 2ο και μέχρι να κλείσει η πόρτα συναντήθηκε με πελάτη
Ρε μάγκες παίζουν αιματουρια αλλα δεν τρώμε τίποτα
Μάλλον είναι σε κλειστό κύκλο
Ξέρει κανένας τίποτα ;;;;;
Μια Μαρινα ρωσιδα η Ουκρανη γυρω στα 38-40 ξανθια με κορμαρα και μετριο προσωπο ξερουμε αν εχει ξεκινησει παλι; Ξερω οτι παει συστημενη. Οποιος ξερει να σου στειλει ΠΜ
Την Παρασκευή είχα ραντεβού στο πριαμο μεταμόρφωση με γνωστό milf call girl το απόγευμα
Ρε μάγκες έσκασε στο ασανσέρ μαζί μου ένα Αματουρι τρομερό πιπίνι με γαματη σιλουέτα με το ζόρι 25 ετών Ελληνίδα
εδω δεν ξερεις εσυ,που την ειχες στο πιατο και το πεταξες.ρε ανθρωπε μου,ανεξαρτηττα αν προκειται για αματουρι η οχι,αν ηταν τρομερο πιπινι οπως λες,γιατι δεν εκανες κονε?χωνομαστε σε τετοιες περιπτωσεις,το εχουμε ξανα πει.ντροπη δεν υπαρχει.ε ρε να μου τυχεναι εμενα!!!!!!!!!!!
εδω δεν ξερεις εσυ,που την ειχες στο πιατο και το πεταξες.ρε ανθρωπε μου,ανεξαρτηττα αν προκειται για αματουρι η οχι,αν ηταν τρομερο πιπινι οπως λες,γιατι δεν εκανες κονε?χωνομαστε σε τετοιες περιπτωσεις,το εχουμε ξανα πει.ντροπη δεν υπαρχει.ε ρε να μου τυχεναι εμενα!!!!!!!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ρε σύ με έπιασε εξ απηνης
Δεν πήγαινε με τίποτα το μυαλό σου ότι ήταν πουτανακι
Το ντύσιμο καταρχήν ήταν λες και έφυγε από το σχολείο ( τζιν και φούτερ )
Καλημέρα.
Αν ψάξεις το τηλ που έχει στην αγγελία στο google, βγάζει πρώτο αποτέλεσμα προφιλ στο ινστα με την συγκεκριμένη κατα πασα πιθανότητα. Ίδιο όνομα, χαρακτηριστικά κλπ.
Αν μπορεί ο φίλος που την πήρε ας δώσει κάποιες πληροφορίες παραπάνω.
για σου ειμαι η σιλβυ 23 χρ με πολυ ορεξη και φαντασια για το σεξ εχω δικο μου χωρο στη Πατρα και όπως προσφέρω καθαριότητα σεβασμό και εχεμύθεια τα απαιτώ!! 6986298031 κάλεσε με χωρίς αποκρ...
newsex.gr
Έχει δουλέψει παλιότερα στην αλυσίδα Βριλησσού 60 και Κασσάνδρας 6.
Δεν είναι τραβελος αλλά με αυτό το βάψιμο... παρεξηγείται!?
Ως ανεξάρτητη ξεκίνησε από τα 50 ευρώ και το'χει πάει στα 70 πλέον με δικό της χώρο στην Πλ.Βικτωριας, παλιότερα είχε πάλι δικό της χώρο κοντά στη Λιοσίων και για λίγο Καλλιθέα.
Κατά διαστήματα κάνει και... τουρνέ στην επαρχία.
Γενικά με επαγγελματική- στουντιακη απόδοση/συμπεριφορά.
για σου ειμαι η σιλβυ 23 χρ με πολυ ορεξη και φαντασια για το σεξ εχω δικο μου χωρο στη Πατρα και όπως προσφέρω καθαριότητα σεβασμό και εχεμύθεια τα απαιτώ!! 6986298031 κάλεσε με χωρίς αποκρ...
newsex.gr
Έχει δουλέψει παλιότερα στην αλυσίδα Βριλησσού 60 και Κασσάνδρας 6.
Δεν είναι τραβελος αλλά με αυτό το βάψιμο... παρεξηγείται!?
Ως ανεξάρτητη ξεκίνησε από τα 50 ευρώ και το'χει πάει στα 70 πλέον με δικό της χώρο στην Πλ.Βικτωριας, παλιότερα είχε πάλι δικό της χώρο κοντά στη Λιοσίων και για λίγο Καλλιθέα.
Κατά διαστήματα κάνει και... τουρνέ στην επαρχία.
Γενικά με επαγγελματική- στουντιακη απόδοση/συμπεριφορά.
Αυτό με τις τιμές τους πάντως, ΔΕΝ το καταλαβαίνω: πρόγραμμα στούντιο κάνουν/έκαναν οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ "ανεξάρτητες"| που συναντήθηκα, δηλαδή μέχρι να χύσεις το δυνατόν γρηγορότερο σε λίγα λεπτά. Τα περί "κάθομαι 1 ώρα" και τέτοιες αηδίες που λένε στις αγγελίες τους, είναι απλά πίπες. Δηλαδή, στα 50€ θα έπρεπε να είναι για τις ίδιες υπηρεσίες(να μην πω παρακάτω, ένα 30άρι και πολύ τους είναι).
Άντε να έρθουν στο σπίτι σου και να ζητήσουν κάτι παραπάνω, στο χώρο τους όμως, ΔΕΝ δικαιολογείται να ζητάνε 70άρια, κατά την άποψή μου.... Δεν λέω ότι ΔΕΝ έχω να τα δώσω, απλά πλέον το θεωρώ ΚΟΡΟΙΔΙΑ, με τις εμπειρίες που έχω. Τη γνώμη μου λέω, ΔΕΝ ξέρω ποιά είναι η λύση(θα μου πουν για την αγορά που καθορίζει τις τιμές και τον νταβά που πρέπει και αυτός να φάει, να πάω σε μασατζίδικο, μην παίρνεις, κ.λ.π.)
Γεια σου μωρο μου. Είμαι η Μελίνα Ελληνιδα, 25 χρόνων μελαχρινή με απαλό δερμα. Λατρεύω το σεξ και γιαυτο λατρεύω να έρχομαι σε επαφή με κόσμο. Δεν μου αρέσει η πίεση αντίθετα μου αρέσει να προσφέρω χαλάρωση… Στο διακριτικό καθαρό μου διαμέρισμα έχοντας συντροφιά κεράκια θα ζήσουμε μαζί μαγικες...
Αυτό με τις τιμές τους πάντως, ΔΕΝ το καταλαβαίνω: πρόγραμμα στούντιο κάνουν/έκαναν οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ "ανεξάρτητες"| που συναντήθηκα, δηλαδή μέχρι να χύσεις το δυνατόν γρηγορότερο σε λίγα λεπτά. Τα περί "κάθομαι 1 ώρα" και τέτοιες αηδίες που λένε στις αγγελίες τους, είναι απλά πίπες. Δηλαδή, στα 50€ θα έπρεπε να είναι για τις ίδιες υπηρεσίες(να μην πω παρακάτω, ένα 30άρι και πολύ τους είναι).
Άντε να έρθουν στο σπίτι σου και να ζητήσουν κάτι παραπάνω, στο χώρο τους όμως, ΔΕΝ δικαιολογείται να ζητάνε 70άρια, κατά την άποψή μου.... Δεν λέω ότι ΔΕΝ έχω να τα δώσω, απλά πλέον το θεωρώ ΚΟΡΟΙΔΙΑ, με τις εμπειρίες που έχω. Τη γνώμη μου λέω, ΔΕΝ ξέρω ποιά είναι η λύση(θα μου πουν για την αγορά που καθορίζει τις τιμές και τον νταβά που πρέπει και αυτός να φάει, να πάω σε μασατζίδικο, μην παίρνεις, κ.λ.π.)
Ως προς το θέμα των υπηρεσιών και το κόστος που τους αντιστοιχεί (ειδικά για αυτές που έχουν δικό τους χώρο) συμφωνώ:
τα 50 ευρώ θα έπρεπε να είναι το ταβάνι.
Και απλά το ότι:
1.Σε γλυτώνουν (και καλά) απ'το κόστος του ξενοδοχείου.
2.Ο χρόνος του ραντεβού,δηλαδή η μία ώρα.
3.Τα "τελειώματα" (δύο για παράδειγμα) που προσφέρουν (θεωρητικά πάντα έτσι;;; ) σε αυτή την ώρα είναι το "τυράκι" που φτάνει να αξίζει (κατά την άποψη τους) 70 ευρώ.
Κακώς βέβαια.
Όταν λοιπόν σκεφτόμαστε με το... κάτω κεφάλι βλέπουμε το "τυράκι" αλλά δυστυχώς όχι και τη φάκα.
Όπως είπαν και τα παιδιά πιο πριν, αν δεν κάνεις κίνηση εκείνη τη στιγμή το έχασες.
Απο τέτοια φάση έχει τύχει να πάρω τηλεφωνάκι μερικές φορές. Πρέπει να αντιδράσεις κατευθείαν, χωρίς δεύτερες σκέψεις τι και πως.
Μισή ντροπή δική σου, μισή δική τους
Όπως είπαν και τα παιδιά πιο πριν, αν δεν κάνεις κίνηση εκείνη τη στιγμή το έχασες.
Απο τέτοια φάση έχει τύχει να πάρω τηλεφωνάκι μερικές φορές. Πρέπει να αντιδράσεις κατευθείαν, χωρίς δεύτερες σκέψεις τι και πως.
Μισή ντροπή δική σου, μισή δική τους
Έπεσα κάποτε σε μια τέτοια περίπτωση. Γύρω στα 30. Έδωσα την κάρτα μου κ λέω εάν θες καλέσε με να κανονίσουμε. Πάω ρεσεψιόν πληρώνω κατεβαίνω στο πάρκινγκ και την βλέπω στο αμάξι να μιλάει στον κινητό. Το αποτέλεσμά ήταν παντρεμένη κ έτρεχε να γυρίσει σπίτι.
Μία φίλη μου είναι αθήνα και ψάχνει να γαμηθεί με ένα μικρό δωράκι. είναι με βυζάρες και πολύ καυλιάρα. Όποιος έχει κατι τέτοιο για ανταλλαγή ας στείλει μήνυμα. ΟΙ βυζάρες είναι αληθινές