alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
και θέλει δωράκι ή ανταλλαγή δεν μου απάντησες?
και θέλει δωράκι ή ανταλλαγή δεν μου απάντησες?
Άλλες 2 φορές που προμόταρες φίλες τελικά ακύρωσαν.Μία φίλη μου είναι αθήνα και ψάχνει να γαμηθεί με ένα μικρό δωράκι. είναι με βυζάρες και πολύ καυλιάρα. Όποιος έχει κατι τέτοιο για ανταλλαγή ας στείλει μήνυμα. ΟΙ βυζάρες είναι αληθινές
Που τα θυμήθηκες αυτά;Η φίλη σου είναι χαρτάκι της Πανίνι και θέλεις ανταλλαγή;
Η φίλη σου είναι χαρτάκι της Πανίνι και θέλεις ανταλλαγή;
Δεν σας δίνω το υπερσπάνιο σήμα των ντισέπτικωνς ασημένιο αυτοκόλητο αν δεν μου δώσετε έναν όπτιμους πράιμ που μου λείπει και 25 ακόμα χαρτάκια.Που τα θυμήθηκες αυτά;
φιλε μου με ενδιαφερει η φιλη σου πως μπορουμε να επικοινονησουμεΜία φίλη μου είναι αθήνα και ψάχνει να γαμηθεί με ένα μικρό δωράκι. είναι με βυζάρες και πολύ καυλιάρα. Όποιος έχει κατι τέτοιο για ανταλλαγή ας στείλει μήνυμα. ΟΙ βυζάρες είναι αληθινές
δεν υπαρχει καμια φιλη.ολο μαλακιες λεει ο τυπος ,μηπως τσιμπησει τιποτα ακυκλοφορητο.μουφα ολα.δεν πας να γαμιθεις ρε τυπε?αει σιγα σιγα.Μία φίλη μου είναι αθήνα και ψάχνει να γαμηθεί με ένα μικρό δωράκι. είναι με βυζάρες και πολύ καυλιάρα. Όποιος έχει κατι τέτοιο για ανταλλαγή ας στείλει μήνυμα. ΟΙ βυζάρες είναι αληθινές
ειναι μεγαλος απατεωναςδεν υπαρχει καμια φιλη.ολο μαλακιες λεει ο τυπος ,μηπως τσιμπησει τιποτα ακυκλοφορητο.μουφα ολα.δεν πας να γαμιθεις ρε τυπε?αει σιγα σιγα.
Έπρεπε κατευθείαν να ρωτήσεις αν ενδιαφέρεται και να πάρεις τηλέφωνο!Την Παρασκευή είχα ραντεβού στο πριαμο μεταμόρφωση με γνωστό milf call girl το απόγευμα
Ρε μάγκες έσκασε στο ασανσέρ μαζί μου ένα Αματουρι τρομερό πιπίνι με γαματη σιλουέτα με το ζόρι 25 ετών Ελληνίδα
Ντράπηκα να μιλήσω για Βίζιτες κτλ
Κατέβηκε στον 2ο και μέχρι να κλείσει η πόρτα συναντήθηκε με πελάτη
Ρε μάγκες παίζουν αιματουρια αλλα δεν τρώμε τίποτα
Μάλλον είναι σε κλειστό κύκλο
Ξέρει κανένας τίποτα ;;;;;
δείξει και το υπόλοιπο γιατί μαλλον απευθύνεται σε ειδικά γουστα βαρέων τύπου
Σου εχω στείλει εδω και καιρό πμ αλλα ακομα απαντήση...αν μπορεις στειλε να δοκιμάσω!Μία φίλη μου είναι αθήνα και ψάχνει να γαμηθεί με ένα μικρό δωράκι. είναι με βυζάρες και πολύ καυλιάρα. Όποιος έχει κατι τέτοιο για ανταλλαγή ας στείλει μήνυμα. ΟΙ βυζάρες είναι αληθινές
Που να βρίσκεται άραγε η Άντζελα;;;Τι καλη που ήταν...Μένω επαρχία και έρχομαι σπάνια στην Αθήνα. ήμουν μεγάλος φαν της Άντζελα 007 αλλα έχει σταματήσει. Ποια προτείνεται με παρόμοιο σώμα (αδύνατη, αν έχει και σιλικόνη ακόμα καλύτερη) που να κάνει φουλ πρόγραμμα και να είναι καλή και όχι γλαστρα;
ευχαριστώ πολύΤελευταία που την θυμάμαι είχε πάρει την κάτω βόλτα. Συνέχεια έλεγε ότι ήθελε να σταματήσει αλλά πάλι έπεφτα πάνω σε αγγελίες της. Εγώ δεν θα πήγαινα.
Τι κάνει ρε παιδιά αυτή ..?? On off ήταν μια ξανθιά μια μελαχρινή.Που να βρίσκεται άραγε η Άντζελα;;;Τι καλη που ήταν...
είσαι μικρός εσύΦίλε παλιοτσαρκαδορε τι μου θύμησες τα χαρτάκια με μια από τις αγαπημένες μου σειρές κινουμένων σχεδίων τα τρανσφορμερς (το θυμάμαι και εγώ το ασημένιο σήμα των οτομποτς και των ντισεπτικονς .Τρομερές εποχές ).Να είσαι καλά .