seeker1969
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.629
- Πόντοι
- 736
Κορυφή! Μακράν από τα καλύτερα μιλφ. Οι υπηρεσίες, τα πάντα όλα αδιαμαρτύρητα και κορμάρα.Έχω κλείσει Άννα590 σήμερα, έχει κανένας γνώμη?
Κορυφή! Μακράν από τα καλύτερα μιλφ. Οι υπηρεσίες, τα πάντα όλα αδιαμαρτύρητα και κορμάρα.Έχω κλείσει Άννα590 σήμερα, έχει κανένας γνώμη?
To ίσως μ΄άρεσε.Εξαιρετική και θα την ξανασυναντήσω.
Ισως τα €200 να είναι αρκετά ...
γραψε λοιπον καμμια κριτικη,καποιο σχολιο πρωτα για τις 100 που ξερεις και μετα ρωτα να σου πουν για την 101η.Κι αν ξέρω 100 και βαρέθηκα και θέλω την 101; Αλλά έπρεπε να πεις την εξυπνάδα σου και δεν κρατιόσουν.
γραψε λοιπον καμμια κριτικη,καποιο σχολιο πρωτα για τις 100 που ξερεις και μετα ρωτα να σου πουν για την 101η.
αλλα ολοι εσεις ειστε παρτακηδες και μετα την λετε κιολας στους αλλους,χωρις να εχετε ποτε προσφερει τιποτα οι ιδιοι.
μωρε ουστ. παρασιτα.
αστα να πανε εχει γεμισει το site με παλιους λογαρισμους με ελαχιστα ποστ ή κριτικες οπου τα περισσοτερα τους σχολια ειναι να ζητανεgr
γραψε λοιπον καμμια κριτικη,καποιο σχολιο πρωτα για τις 100 που ξερεις και μετα ρωτα να σου πουν για την 101η.
αλλα ολοι εσεις ειστε παρτακηδες και μετα την λετε κιολας στους αλλους,χωρις να εχετε ποτε προσφερει τιποτα οι ιδιοι.
μωρε ουστ. παρασιτα.
Ενδιαφέρεσαι για BBW; Αν ναι έλα pm, αν όχι πάρε τα @@ και βαλτα στο στόμα σου μαζί με τον χαρακτηρισμό παράσιτο.gr
μωρε ουστ. παρασιτα.
για δες εδώΚΑΥΤΗ ΜΙΛΦΑΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣ
Ειμαι μία καυτή 35άρα,1,55 ύψος και 50 κιλά, που μου αρέσουν οι καινούριες εμπειρίες και περιπέτειες. Μου αρέσει να γνωρίζω πολλούς άντρες. Εαν μπορείς να με ικανοποιήσεις πάρε με τηλέφωνο 6998376183 και έλα διακριτικά στο σπίτι μου να με σκίσεις.Σε περιμένω με την φίλη μου την Σάρα. Είμαι η...kanesex.com
Ψήνομαι να πάω σταθμό Λαρίσης, είναι .
Έχει κανένας εμπειρία.
Κάθε γνώμη θα βοηθήσει...
Εγώ λέω να βάλουμε τη Nasa να ψάξει καλύτερα, μήπως κρύβεται καμία συνομοσια πίσω από τον λογαριασμό μου. Ρε πάτε καλά;αστα να πανε εχει γεμισει το site με παλιους λογαρισμους με ελαχιστα ποστ ή κριτικες οπου τα περισσοτερα τους σχολια ειναι να ζητανε
ας τσεκαρει κανενας admin τις IP addresses
Αδελφέ δεν είδα για την Μόνικα.
χμμμ κατι πήγε στραβά τυπε μου, όταν ανοιξα το thread το λινκ που είχες παραθέσει πήγαινε σε αυτήν την τίνα που λες..Αδελφέ δεν είδα για την Μόνικα.
Εντωμεταξύ στο συγκεκριμένο λινκ έχω ποσταρει δύο φορές ? για την τινα.
Ευχαριστώ πάντως
Ειμαστε σιγουροι οτι ειναι η ιδια?
αν πας τελικά βάλε εδώ εμπειρίες, είμαι κι εγώ κοντοπουτανολάγνος.ΚΑΥΤΗ ΜΙΛΦΑΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣ
Ειμαι μία καυτή 35άρα,1,55 ύψος και 50 κιλά, που μου αρέσουν οι καινούριες εμπειρίες και περιπέτειες. Μου αρέσει να γνωρίζω πολλούς άντρες. Εαν μπορείς να με ικανοποιήσεις πάρε με τηλέφωνο 6998376183 και έλα διακριτικά στο σπίτι μου να με σκίσεις.Σε περιμένω με την φίλη μου την Σάρα. Είμαι η...kanesex.com
Ψήνομαι να πάω σταθμό Λαρίσης, είναι .
Έχει κανένας εμπειρία.
Κάθε γνώμη θα βοηθήσει...
Είχαμε κανένα νέο χυστες;Μια Μαρινα ρωσιδα η Ουκρανη γυρω στα 38-40 ξανθια με κορμαρα και μετριο προσωπο ξερουμε αν εχει ξεκινησει παλι; Ξερω οτι παει συστημενη. Οποιος ξερει να σου στειλει ΠΜ
αυτη?Πάνος 888 δες πμ (μοιάζει με μια από ένα γραφείο .Πιστεύω να σε βοήθησα .Τσέκαρε αυτό που σου εστειλα ).Αυτή πρέπει να είναι .
είναι το gfe που προσφέρουν.. σε κάνουν να αισθάνεσαι σαν να είσαι με την γκόμενα σου (και μουρμουράνε)Γενικά έχετε κι εσείς ότι παρατηρήσει ότι οι ελληνίδες ιερόδουλες έχουν μια τάση φλυαρίας πριν και κατά τη διάρκεια του σεξ, πράγμα πολύ ντεκαβλέ; Καλά, όχι ότι οι γκόμενες πάνω πίσω.