TheTester
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 73
- Like
- 8.576
- Πόντοι
- 21.585
αν θυμαμαι καλα 70 στο χωρο της και 100 σε χοτελΚαι τι θέλει το κορίτσι ρε παιδιά?
αν θυμαμαι καλα 70 στο χωρο της και 100 σε χοτελΚαι τι θέλει το κορίτσι ρε παιδιά?
Τελευταία επικοινωνία πριν κάτι μέρες μου είπε 100 μια ώρα στο χώρο της δύο εκτονώσεις η αλλιώς 60 μισή ώρα μια εκτόνωσηΚαι τι θέλει το κορίτσι ρε παιδιά?
Θυμασαι σε ποια περιοχη εχει το χωρο της φιλε μου? γιατι ενδιαφερομαι!Την έχω συναντησει σαν Νίκη.....Μογγολία και Καζακστάν αν θυμάμαι καλά καταγωγή..... Πολύ καλή πίπα και πολύ καλό γαμησι.....έχει δικό της χώρο καθαρό
Ζωγράφου μου είπεΘυμασαι σε ποια περιοχη εχει το χωρο της φιλε μου? γιατι ενδιαφερομαι!
Σε ευχαριστω φιλε μου!Ζωγράφου μου είπε
60ποσο ζητησε?
ειμαστε σιγουροι οτι ειναι χοντρη? γιατι η φωτογραφια ειναι πολυ εντεχνα τραβηγμενη.Αν δεν είσαι φαν των plus plus plus size τότε μην....
Εμπειρία μου: Δεν πέρνει πρωτοβουλίες, σου βγάζει την ψυχή να ζεσταθείς για να αρχίσεις (ουσιαστικά ζεστένεσαι μόνος σου ). Στο κρεβάτι τίποτα σπουδαίο, απλά ένα όμορφο κοριτσάκι 24 χρονών. Εγώ δεν ξαναπάω.. αυτά πριν 5μηνου, αν τώρα έχει γίνει φωτιά και λάυρα δεν ξέρω.
αυτη παντως στις φωτος,καμια σχεση δεν εχει με Καζακσταν.......αυτη που ειδατε αξιζει σαν εμφανιση? εχει καμια σχεση με την φωτο?οι φωτο στη φυση μου θυμιζει μια αλλη απο μαμπα
ειναι 5 φιλες ρωσιδακια μου ειχε πει
πιθανον να ειναι μια απο αυτες
απλο προγραμμα εκαναν ολες
αλλα εγω την ειχα δει outcall οποτε δεν βαζω το χερι μου στη φωτια
Ελενα τη λεγανε, 24-25 εκ Ρωσιαςαυτη παντως στις φωτος,καμια σχεση δεν εχει με Καζακσταν.......αυτη που ειδατε αξιζει σαν εμφανιση? εχει καμια σχεση με την φωτο?
και προφανως με ασιατικα χαρακτηριστικα στο προσωπο.......αρα καμια σχεση,ευχαριστω με καλυψες.σε σχεση με τη Νικη στις φωτο αυτη ηταν πιο κοντη ενα κλικ πιο γεματη και με πιο μεγαλο στηθος 2-2.5αρι
οχι χωρις ασιατικα χαρακτηρισικα ηταν, κλασσικη ρωσιδοφατσα λιγο προς το στρογγυλοκαι προφανως με ασιατικα χαρακτηριστικα στο προσωπο.......αρα καμια σχεση,ευχαριστω με καλυψες.
Ελενα τη λεγανε, 24-25 εκ Ρωσιας
καλο κορμακι και στηθος, ωραια ματια γαλαζια
το κακο ηταν οτι εκανε μονο τα βασικα, δεν συζηταω για κανενα εξτρα
στα 100 ηταν
το ιδιο και οι φιλες της, ειχα ζητησει φωτο αλλα δεν εστειλαν και δεν ασχοληθηκα αλλο
σε σχεση με τη Νικη στις φωτο αυτη ηταν πιο κοντη ενα κλικ πιο γεματη και με πιο μεγαλο στηθος 2-2.5αρι
οι φωτο που ειχε βαλει ηταν σουπερ100 ευρώ και μόνο τα βασικά νομίζω ότι δεν είναι safe επιλογή.
προσπαθησα , μολισ εχω νεα θα σασ πωΚαλησπέρα φίλε. Πως μπορεί να επικοινωνήσει κάποιος μαζί της; Πρέπει να έχει λογαριασμό στο twitter;
Ήρθε είδα και απήλθαειμαστε σιγουροι οτι ειναι χοντρη? γιατι η φωτογραφια ειναι πολυ εντεχνα τραβηγμενη.
Όχι είναι ντροπαλή και δεν δείχνει από στήθος κ κάτω....ειμαστε σιγουροι οτι ειναι χοντρη? γιατι η φωτογραφια ειναι πολυ εντεχνα τραβηγμενη.
καλα.Συναγωνιστές καλησπέρα! Υπάρχει κάποια ανεξάρτητη BBW ή έστω γεματούλα να μου προτείνετε;