Που ουσιαστικά 2 πράγματα μπορεί να σημαινει αυτο...
Α) ειναι μονοφαγάδες, μαθαίνουμε, γαμαμε και παρακολουθούμε για το επόμενο γκομενακι,
ή
Β) Κάνουν συλλογή τηλεφώνων, να μιλήσουν με καμια κοπέλα και να την παίξουν μετά..
Παιδιά, επειδή και εγώ νέος είμαι εδώ, με λίγες κριτικες έως τώρα, οσοι είναι φρέσκοι εδώ, δεν παει να πει το πως με το που γραφτηκαν πηδηξαν κιολας... δειτε τι παίζεται και μετά χωνεστε οπου σας παίρνει...
από την ημέρα που έγραψα τις κριτικές για Μαρίνα πιο παλιά και Τζέννη πιο πρόσφατα κι εγώ έχω πολλά pm κάθε μέρα.
Όπως εξήγησα και παλιότερα, δεν μπορείς να είσαι πίσω από έναν υπολογιστή και απλά να διαβάζεις ένα φόρουμ, χωρίς να συμμετέχεις. Συμμετοχή σημαίνει ότι δίνεις πληροφορίες ώστε οι υπόλοιποι να πάμε στα σίγουρα βήματα - όσο σίγουρα μπορεί να είναι κάθε φορά - ή αντίστοιχα να αποφύγουμε τις παγίδες.
Προσωπικά μπαίνω στον κόπο να το εξηγώ αυτό σε κάθε ένα Pm που μου έρχεται από άτομα με ΜΗΔΕΝΙΚΗ συνεισφορά, γιατί πολύ απλά καταλαβαίνω την καύλα τους. Αλλά κι αυτοί θα πρέπει να καταλάβουν ότι όταν είσαι μέλος είσαι ισότιμο μέλος, δηλαδή πρέπει κι εσύ να συνεισφέρεις και όχι να κάθεσαι να κωλοβαράς πίσω από τον υπολογιστή στέλνοντας Pm και ζητιανεύοντας τηλέφωνα.