ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΟΥΙΖΑ ΣΤΑ ΚΟΛ ΓΚΙΡΛΣ
διαβασε αυτο
και αυτο
ειναι σε γραφειο
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΟΥΙΖΑ ΣΤΑ ΚΟΛ ΓΚΙΡΛΣ
Καλησπέρα σας..Συγγνώμη αν έχει αναφερθεί παραπάνω, αλλά σήμερα επικοινώνησα με την κοπέλα που έβαλε αγγελία στο mylist.gr () και η οποία μου απάντησε..<<προσφερω μονο ελευθερη σχεση το προγραμα μου ειναι το εξης ελευθερο στοματικο σεξ , γαλικο φιλι με γλωσσα 2 εκτονοσεις 69 χυσιμο οπου θελεις 300 ευρω>>
Ήμαρτον που θα έλεγε και ο Γεωργίου..
δεν ειναι αλβανιδα...Ελληνιδα (pro)milf ειναι σε επιπεδο Ευας!Μην βιαζεσαι γιατι αν πας και σου βγει καμμια ξερακιανη Αλβανιδα να σε δω τι θα κανεις.
δεν ειναι αλβανιδα...Ελληνιδα (pro)milf ειναι σε επιπεδο Ευας!
αρκετα High class γκομενα,αν καποιους τους εξιταρει αυτο!
η δικη σου εμπειρια παιχτη τι λεει?εσυ πως περασες?
ουτε κρυο,ουτε ζεστη...δεν μου εβγαλε το προστυχο που ηθελα,αλλα δεν ειναι και β διαλογης γκομενα!η δικη σου εμπειρια παιχτη τι λεει?εσυ πως περασες?
ουτε κρυο,ουτε ζεστη...δεν μου εβγαλε το προστυχο που ηθελα,αλλα δεν ειναι και β διαλογης γκομενα!
για μιλφακηδες ειναι μια χαρα,οσοι δεν εχουν παει και με Ευα μπορουν να κανουν και ενα crash test!
Πως θα συναντησω αυτη εδω ρε παιδια? Ξερει κανεις να μου πει?
Πως θα συναντησω αυτη εδω ρε παιδια? Ξερει κανεις να μου πει?
η ευα εχει περασει τα 35Σαν να λεμε οπως θα ειναι η Ευα στα 35 της;
ειχαμε αναφερθει εδω για την κυρια απο παλιαθα την πρότεινες alpula ή να κρατήσουμε τα 150 γι' άλλα ;
Είναι 1.70 που λέει ή πιο κοντή και αν οι φωτογραφίες είναι αντιπροσωπευτικές. Αν μπορείς να απαντήσεις θα είναι μεγάλη βοήθεια.
ειχαμε αναφερθει εδω για την κυρια απο παλια
πολυ κοκαλο ρε παιδι μου.....Πως θα συναντησω αυτη εδω ρε παιδια? Ξερει κανεις να μου πει?
Προς gfe περισσότερο ειναι,όχι για πολλές αγριάδες,συμμετέχει,της αρέσει το σεξ. Δεν κάνει όμως CIM καιΑnal.
ειναι αρκετα amateur κατασταση,ειναι γυρω στα 38(ετων),ξανθια με γαλαζια ματια!
η ευα εχει περασει τα 35
Καταλαβα μπερδεψαμε τις Ευες.Παντως στην παραθεση βλεπω το 150 2ωρες το εκανε 1 και μιση !!Πολυς λογος τελικαη ευα εχει περασει τα 35