- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
και για να επανέρθουμε στα δικά μας...
αυτή η Andriana στο mamba είναι με το ίδιο nickname ή έχει άλλο ;
Δεν μπορώ να τη βρώ, τουλάχιστον στις πρώτες σελίδες...
και για να επανέρθουμε στα δικά μας...
αυτή η Andriana στο mamba είναι με το ίδιο nickname ή έχει άλλο ;
Δεν μπορώ να τη βρώ, τουλάχιστον στις πρώτες σελίδες...
εκεί κοιτάω...
άστο θα το ψάξω και θα επανέρθω...
Ζήτω η μήτέρα Ρωσία
κανε αναζητηση ελλαδα και εκει που λεει <<looking for>> βαλε την ενδειξη sex ειναι η 6η
Θα σου γράψω αυτό που γράφω πάντα σε τέτοιου είδους ποσταρίσματα!!!!κατι για τους πιο παλιους του σαιτ.οσες φορες εχω ζητησει τηλεφωνο μιας γκομενας ποτε δεν εχω παρει απαντηση.ασχολουμαι κανα τριμηνο με το σπορ και εχω πηδηξει 15 περιπου γκομενες.για οσες εχουν εδω φωτογραφια εχω γραψει την κριτικη μου.αυτο που βλεπω ειναι οτι οι πιο πλου δεν γραφουν τιποτα και ιδιαιτερα οι πιο παλιοι που και καλα για να σου δωσουν ενα τηλεφωνο πρεπει να εχεις γραψει και αλλες τετοιες πουτσες.αυτο το γραφω πρωτον γιατι χαλαστηκα που μολις τα παρατησε η αφροδιτη ετρεξαν καποιοι να γραψουν κριτικη λες και εχει καποιο νοημα πια και δευτερων γιατι καποιοι νομιζουν οτι αν δωσουν ενα τηλεφωνο θα χασουν την αποκλειστικοτητα.ξυπνατε ρε οι κοπελες πληρωνονται δεν τις βγαλατε γκομενες
πολυ σωστοsκατι για τους πιο παλιους του σαιτ.οσες φορες εχω ζητησει τηλεφωνο μιας γκομενας ποτε δεν εχω παρει απαντηση.ασχολουμαι κανα τριμηνο με το σπορ και εχω πηδηξει 15 περιπου γκομενες.για οσες εχουν εδω φωτογραφια εχω γραψει την κριτικη μου.αυτο που βλεπω ειναι οτι οι πιο πλου δεν γραφουν τιποτα και ιδιαιτερα οι πιο παλιοι που και καλα για να σου δωσουν ενα τηλεφωνο πρεπει να εχεις γραψει και αλλες τετοιες πουτσες.αυτο το γραφω πρωτον γιατι χαλαστηκα που μολις τα παρατησε η αφροδιτη ετρεξαν καποιοι να γραψουν κριτικη λες και εχει καποιο νοημα πια και δευτερων γιατι καποιοι νομιζουν οτι αν δωσουν ενα τηλεφωνο θα χασουν την αποκλειστικοτητα.ξυπνατε ρε οι κοπελες πληρωνονται δεν τις βγαλατε γκομενες
ethnik αυτή την Iro τέτοια λές ;
Την 40αρα που ζηταει 100 το δυωρο την εχεις παρει;οποιος μπαινει στο mamba το σιτε με τις ρωσιδες εχει εμφανιστει ενα 25χρονο ρωσακι εν ονοματι andriana. απο τις φοτο φαινεται να ειναι δυνατο ζηταει 150 +20 τη δευτερη φορα,δεν ξερει ελληνικα και γνωριζει λιγα αγγλικα.
σας δινω την πληροφορια το κηνυγι δικο σας!!!!
δεν το πιασα τι θες να πεις !!!
Την 40αρα που ζηταει 100 το δυωρο την εχεις παρει;
Αν εννοείς στο mamba αυτή την Irochka, που δηλώνει 20. Στην αναζήτηση αυτή είναι η 6η
Την 40αρα που ζηταει 100 το δυωρο την εχεις παρει;
Σκετο λουκουμι ειναι η Αντριανα
Ρε φίλε, προφανώς δώσατε κάποιο νούμερο κινητού στο σάϊτ έτσι?ναι ειναι καλο κομματι αλλα πρεπει να ειναι ματουρι και αυτη στην αρχη μου ελεγε πριν κανονισουμε να παμε για να πιουμε ενα καφε πρωτα αλλα εγω δεν ειμαι να βγαινω εξω για καφεδες ;) ;)
Γνωστή φλόμπα....και εγώ πάω για άλλα!!!!Εμένα δεν με ενδιαφέρει...τυχαία τη βρήκα...Όποιοι πιστοί προσέλθετε ;)
Ρε φίλε, προφανώς δώσατε κάποιο νούμερο κινητού στο σάϊτ έτσι?
Ακόμα και το πορνοκινητό σας να δώσατε.....είναι οκ?
Πραγματική απορία που ζητάει απάντηση!!!!!
Εμένα δεν με ενδιαφέρει...τυχαία τη βρήκα...Όποιοι πιστοί προσέλθετε ;)