Kαλημερα στο team... Aν και σχετικα παλιος εδω ,μετα απο 1,5 χρονο κ κατι εχω να γραψω εδω λογω δουλειας εκτος Αθηνων γραφω για για εμπειρια προχτες το βραδυ με την εν λογω Στεφανια οχι την γνωστη τα του Μασαζ...Λοιπον Η Στεφανια δηλωνει 27 στην αγγελια την κοβω κοντα στα 35.Ειναι οπως την βλεπετε στην φωτο ...Εχει τα πιασιματακια της αλλα κομπλε οχι σε βαθμο που λες ευσωμη η χοντρη...Προγραμματακι στα 80 με 2 μπαλακια..Παει σε οποιο ξενοδοχειο θες και δεχεται και στον χωρο της που αν θυμαμαι καλα μου ειπε Καλιθεα με επιφυλαξη..Στο ζουμι λοιπον.Καλο γλυψιμο βαθυ απο πανω μεχρι κατω δινει βαση στις μπαλες τις οποιες θα της καταπιει αν κολληση..Μπορει ν σε πιπωνει κ μισαωρο αν δεν την σταματησεις...Δεκτικη σε ολα...Ολο το ζουμι ειναι ο κωλος ο οποιος ειναι τουρλα κ ευχαριστιεσαι να τον τον βλεπεις,,Ολες οι στασεις κομπλε , το ευχαριστιεται δεν παραπονιεται δν κανει πρωκτικο αλλα φαινεται δουλεμενο το πισω συστημα..Τελειωμα στην μαπα την πρωτη φορα.Στον δευτερο γυρο επεσε πιο πολυ γαμησι στην διαρκεια κ σφυροκοπημα κ βογγητα τα οποια μουφα δν τα λες..Ολες οι στασεις included...Κ τελειωμα πανω στην κολαρα της...Για τα 80 που ζηταει ειναι κομπλε κατα την αποψη μου για εμφανιση κ σωμα..Καλη επιλογη...Θα την ξανα διαλεγα κ δευτερη φορα.Πολλες καλημερες κ τα λεμε.......
αγγελίες σεξ από callgirl, άνδρες gay, aggelies gia trans με μεγάλα προσόντα, γυναίκες milf με kinky διαθέσεις και πολλές προτάσεις για σεξ..
www.lovelist.com.gr