Alexis_cool
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 4.768
- Πόντοι
- 456
γεια σου Στεφανια. εγω μια χαρα περασα πριν 7 μηνες τον Οκτωβριο στη Λαρισα. καπου ειχα γραψει στο σχετικο νημα κιολας 2 λογια. σιγουρα καποια στιγμη θα σε ξαναπροτιμησω.Καλησπέρα σε όλους?? ..δεν ξέρω καλά το forum γιατί είναι η πρώτη φορά που γράφω ..
Οπως κ να έχει όμως ευχαριστώ για τη διαφήμιση -δυσφημιση ..οι φωτό μου λοιπόν αυτές είναι πριν ένα χρόνο έχουν τραβηχτεί από επαγγελματία κ όντως με φουλ φωτοσοπ κ εγώ δεν τρελάθηκα από το αποτελεσμα .το 90% όμως των φωτό μου Kane sex..lovelist ..etaires είναι πρόσφατες και κατά βάση τραβηγμένες απο εμένα ...και όχιιιι δεν ανήκω στις trans αλλά μια χαρά δουλεύω κ το στραπον μου ,κανείς δεν έχει παράπονο.. αντιθέτως ... για το τέλος να πω ότι διάβασα μια κριτική που από τη περιγραφή του φαίνεται ότι έχουμε βρεθεί κ λέει και τα λέει κ ωραία ...αλλά το χάνουμε στα βασικά ,δεν τα παίρνω στη μαπα ? δεν παίρνω 80 ..δεν έχω χώρο Καλλιθέα ? κ δεν με λες κ καημένη από κοντά όπως είπε παραπάνω ένας ?
Εν ολίγοις είμαι η Στεφάνια ανεξάρτητη με δικό μου χώρο .. για οποιαδήποτε έγκυρη πληροφορία δείτε ξανά φωτό μου .. κ οποίος θέλει με παίρνει τηλ μετά τις 12:00 που θα είμαι πάλι εκεί από αύριο ..
6993395197 Τα φιλιά μου να περνάτε όμορφα κ με καλό σεξ ???