Μάγκες, σας έχω νέα! Το έκανα το εγχείρημα και εξηγώ πώς και γιατί!
Μετά από την παρέμβαση του Peter για τις φωτογραφίες, της έστειλα ακυρωτικό και της είπα ότι είδα ότι είναι ψεύτικες οι φωτό και μου είπε αν θέλω ότι μπορούμε να κάνουμε βιντεοκλήση. Και με παίρνει και βλέπω έναν άγγελο!!!!
Οπότε πήγα. Τα συν και πλην της συνάντησης τώρα:
Αρνητικά: Οι υπηρεσίες πολύ περιορισμένες. Βασικά μόνο πίπα και πήδημα. Ούτε φιλιά, ούτε 69 (που το διαφημίζει), ούτε καν δαχτυλάκι (μόνο ελαφρύ που το αποφεύγει κι αυτό με δεξιοτεχνία)... Αλλά
Θετικά: παιδιά, είναι πραγματικά μούναρος!!! Μιλάμε για ένα πρόσωπο αγγελικό, απίστευτα όμορφη (no worries, δεν την ερωτεύτηκα... Εντάξει, λίγο... Χαχαχα), έναν κωλος ποίημα, εκ Βραζιλίας θα έλεγες ορμώμενος, και στήθος φυσικό 2αρι, αλλά λίγο πεσμένο καθότι έγινε μάνα στα 20. Μου είπε είναι 24 και όντως φαίνεται πολύ μικρή και στο πρόσωπο και στην επιδερμίδα.
Η πίπα πραγματικά περίτεχνη!! Βαθιά μπουκώματα, φτυσίματα, με τέλεια εναλλαγή με ισπανικό και γουστάρει κάργα δυνατά σκαμπίλια στα ζουμερα και στητά κωλομέρια. Ωραία βρωμόλογα που φαίνεται να τα εννοεί και να τα νιώθει, φαίνεται να καυλώνει πραγματικά και ξέρει να γαμιέται σε όλες τις στάσεις. Φοβερά στησίματα και κουνήματα και αναρτήσεις. Είναι κάτι σαν ο άψογος συνδυασμός GFE/PSE. Επίσης, την ενδιαφέρει πραγματικά να περάσετε κι οι 2 καλά και αυτό σου το κάνει φανερό από την αρχή. Πολύ καλή και στα social. Μου είπε Ελληνίδα, με τίποτα όμως, αν και χειρίζεται άπταιστα την ελληνική.
Προσωπικά, αν στο πρόγραμμα περιελάμβανε και κάτι σε CIM/CIF, θα ήταν σίγουρο στανταράκι. Τώρα σε αυτήν την τιμή με αυτές τις υπηρεσίες (αριθμητικά, όχι ποιοτικά), δεν λέω ότι δεν θα την ξανασυνάντησω, αλλά σίγουρα όχι πολύ άμεσα.
Ελπίζω να βοήθησα κι ευχαριστώ κι όσους έσπευσαν να σώσουν την κατάσταση, γιατί τελικά όντως την έσωσαν και δεν ακύρωσα!!!