αν ισχυει φαινεται καλο.
Είχα πάρει τηλέφωνο νομίζω την παρασκευή…που ψαχνόμουνα
Λέει έχει δικό της χώρο…κάτι μου είπε 80 ευρώ τη μισή ώρα δεν θυμάμαι..!!
Μπας και είναι μπορντελο ?
αν ισχυει φαινεται καλο.
λεγεμε παλιοπαιδο λεγεμε αλητημεχρι και λιστη , μα μη με λες αχαριστο και παλιο εγωιστη
Καλά δε ρώτησες για Βαλεντίνη Σου έδωσα τις σχετικές παραθέσεις , μια και βαριόσουνα να διαβάσεις πιο πίσω...δε θες , μη τις διαβάζεις...ΕΛΕΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άσε μας ρε κρανιδη…..το τι έχουν γράψει οι συναγωνιστής το ξέρω…δεν χρειάζεται να κάνεις τον υποβολέα !!!
Αν έχεις κάποια πληροφορία την λες…διαφορετικά μη πετάγεσαι εκεί που δεν σε σπέρνουν…..
απο κρανιδι εισαι?OK...έχεις δίκιο...παίξε μπάλλα τώρα με το Μαριαννί , θα φας καλά
απο κρανιδι εισαι?
[size=10pt]ίσως ενδιαφέρεται κανας Συναγωνιστής να κάνει τον[size=10pt[b]] κασκαντερ[/b][/size][/size]
www.mylist.gr/?view=showad&adid=21525&cityid=-1&lang=el&catid=7]Άννα[/url]
www.mylist.gr/?view=showad&adid=21524&cityid=-1&lang=el&catid=7]Βίκυ[/url]
www.mylist.gr/?view=showad&adid=21523&cityid=-1&lang=el&catid=7]Σίντυ[/url]
www.mylist.gr/?view=showad&adid=21522&cityid=-1&lang=el&catid=7]Σιλβυ[/url]
αφού είναι γούρικο καλά ξυγιεσεΆσχετο , σε ένα Free mail server μια φορά ότι έβαζα για nick ήταν πιασμένο...Τη προηγούμενη ήμουν Κρανίδι..το έδωσα στα νεύρα μου και πέρασe . Από τότε όπου το δίνω πάντα είναι ελεύθερο...καθώτι εντελώς ξενέρωτο
Μιλησα χθες τα ιδια μου ειπε και εμενα.
...το σκεφτομαι.... μου ειπε οτι εχει και msn αλλα ειναι μπουκομενο.
Ρε κρανιδη για πες μας πόσες ανεξάρτητες ανακάλυψες μέχρι τώρα….τι πληροφορίες έδωσες στους συναγωνιστές σχετικά με το θεμα ?
Όλο μπλα.. μπλα είσαι και κουβεντούλα…μπας και νομίζεις ότι είμαστε σύλλογος φιλολόγων και θεωρίας
Άντε και δεν έχω όρεξη για καβγάδες και φασαρίες
γιατι συνεχιζεις και ασχολεισαι με τη παρτη μου ρε;εγω ασχολουμαι;κομπλεξικος εισαι;Και ποιος σου είπε ότι θέλω να κάνω το φαλαινοθήρα σα και σένα
Πάντως σύλλογος προστασίας της θαλλάσιας πανίδας που το πέρασες εσύ , σίγουρα δεν είναι....
Πες αλεύρι ρε συ...Το Μαριαννί σου έστειλε PM
Αυτη θελει να τα παρει απο ολες τις μπαντες !!
κωλαρα βλεπω στο βιντεακι 200-250 την ωρα αλλα δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα..
Αυτη θελει να τα παρει απο ολες τις μπαντες !!
γιατι συνεχιζεις και ασχολεισαι με τη παρτη μου ρε;εγω ασχολουμαι;κομπλεξικος εισαι;
Καλησπέρα Marianne
Άσε τον τύπο είναι τελείως γραφικός…ο μαϊντανός του site
λίγα λόγια για τους μαϊντανούς... το καλύτερο φυτό για κρέας σχάρας....