καμια γνωμη γιαυτο?
οπως και αυτο..
βεβαια 250 την ωρα..
Και από πού φαίνεται ότι αυτές οι 2 έρχονται ή βρίσκονται στα μέρη μας;
καμια γνωμη γιαυτο?
οπως και αυτο..
βεβαια 250 την ωρα..
Τι σε νοιαζει ρε Αεροπορε αφου ειπαμε ειναι μπαλαρινες !!
Για μια μίλησες, όχι για δύο, και υπέθεσα για τη 2η, που δεν με πολυνοιάζει.
Και btw "μπαλαρίνα", έτσι όπως εσύ το εννοείς, τι εστί; Γιατί εγώ με τις μπαλαρίνες έχω ένα θέμα.
αυτη ειναι η Denise Milani
έχουμε στη δουλειά μου μια 25χρονη, με ακριβώς αυτό το σώμα και ένα αρκούντος όμορφο και γλυκό προσωπάκι με της κυρίας εδώ. Και τον εχω κάνει λάστιχο.είναι ηδη παντρεμένη με ενα μπαγλαμά, και γενικα δεν ανοίγεται πολυ με τους άλλους άντρες συναδέλφους για να μη δώσει δικαιώματα...Δεν αντέχω άλλο...σφεντόνα την έχω κάνει...
τι να της δώσω ρε πούστη μου.τυπική και απόμακρη.ούτε για καφέ δεν έρχεται να προσπαθήσω να την ξεμοναχιάσω...στο χώρο εργασίας δε γίνεται...έχουμε μια περίεργη ιδιαιτερότητα που δεν επιτρέπει καμία κίνηση...
καλα εισαι μεγαλη περιπτωσαρα , μολις αυτο ειπες τωρα με τη δηλωση σου οτι πολλοι ζητανε τηλεφωνα χωρις να εχουν στιλει mail , αρα το ιδιο υπεθεσες και για μενα αρα μου υποτιμας τη νοημοσινη και δεν ειναι τι νιωθω , ειναι τι φενετεδεν υποτιμω καμια νοημοσυνη σου...αν εσυ νιωθεις ετσι τοτε δικο σου το προβλημα!
και πιστεψε με υπαρχουν παααρα πολλοι εδω μεσα που ζητανε τηλεφωνα χωρις να εχουν στειλει εστω ενα mail!
σόρρυ ρε κρανίδι, αλλά τι να κάνω
να την χαίρεσαι τη σύζυγο πάντως
καλα εισαι μεγαλη περιπτωσαρα , μολις αυτο ειπες τωρα με τη δηλωση σου οτι πολλοι ζητανε τηλεφωνα χωρις να εχουν στιλει mail , αρα το ιδιο υπεθεσες και για μενα αρα μου υποτιμας τη νοημοσινη και δεν ειναι τι νιωθω , ειναι τι φενετε
225e/hour !!!!Ρε σεις μη μαλώνετε...mgmans , για δες αυτή ψάχνεις... , είδα κολάρα και είπα μπας και είναι αυτή
225e/hour !!!!
167cms tall, weigh 63 kilos
αυτη εινα απο το athens elite και δεν κανει τιποτα , ζηταει πολα παραπολα και προσφερει πολυ λιγα , εχω παρει τηλεφωνο , στο δεν παιζει225e/hour !!!!
225e/hour !!!!