ψηνομαι να ρισκαρω ομως. το θεμα ειναι να μην κλαψω τα λεφτα απο θεμα εμφανισης..
oυτε OWO γραφει οτι ... δεν κανει...
αλλα πουθενα δεν λεει και οτι... ΤΟ ΚΑΝΕΙ...
ψηνομαι να ρισκαρω ομως. το θεμα ειναι να μην κλαψω τα λεφτα απο θεμα εμφανισης..
Πολλά?Bαλε την φωτο στο tineye για να δεις σε ποσα site θα στην βγαλει Παιχτη !!!
Παιδια αν δοκιμασε κανεις να μας πει και εμας...
ΜΠΑΑΑΑ ασε τ'αρχιδια μας πειραμε (τι νομιζες δεν θα το καναμε εσενα πειμεναμε να μας το πεις)συγγνωμη που επεμβαινω αλλα αν της στελνατε ενα μηνυμα τοσες μερες σιγουρα μια απαντηση θα ειχατε λαβει...σωστα?
χαιρομαι οταν συνομιλω με ευγενικους ανθρωπους!ΜΠΑΑΑΑ ασε τ'αρχιδια μας πειραμε (τι νομιζες δεν θα το καναμε εσενα πειμεναμε να μας το πεις)
sory αλλα μου υποτιμας την νοημοσινη λεγοντας να στιλω μινημα και για αυτο πηρες αναλογη απαντισηχαιρομαι οταν συνομιλω με ευγενικους ανθρωπους!
κατσε και περιμενε τοτε να γαμησεις την χοντρη!
δεν υποτιμω καμια νοημοσυνη σου...αν εσυ νιωθεις ετσι τοτε δικο σου το προβλημα!sory αλλα μου υποτιμας την νοημοσινη λεγοντας να στιλω μινημα και για αυτο πηρες αναλογη απαντιση
Γκοογκλαρισε athens elite και θα την βρεις. 200 ευρώ για μια ώρα,χωρίς κουλούρι, όλα με προφύλακτικο (έτσι είπε εμένα στο τηλ) και ανάλογα που θα έρθει σου χρεώνει και το ταξί.Άκυρο από εμένα.
Παιδια αν δοκιμασε κανεις να μας πει και εμας...
Μούφα είναι η αγγελία. Δεν έχει απαντήσει σε κανέναν. Έχουν στείλει πάρα πολλοί και δεν έχει απαντήσει σε κανέναν (μέσα σε αυτούς και εγώ συν-μιλφάκια)τελικα θα μας πει καπιος το τηλεφωνο της ΕΛΕΛΟΣ πια
Γκοογκλαρισε athens elite και θα την βρεις. 200 ευρώ για μια ώρα,χωρίς κουλούρι, όλα με προφύλακτικο (έτσι είπε εμένα στο τηλ) και ανάλογα που θα έρθει σου χρεώνει και το ταξί.Άκυρο από εμένα.
Αλλά ρε φίλε να σε ρωτήσω κάτι; Γιατί δεν παίρνεις τηλέφωνο να δεις τι παίζει και αν σου αρέσει τόοοοοοοοοσο πολύ γιατί δεν κάνει εσύ τον κασκαντέρ; Κάντον και πες και ενημέρωσε....Μπορεί οι παλιοί εδώ μέσα να το εκτιμήσουν και σε άλλες ερωτήσεις σου να απαντάνε....
Kαι τελικα αυτη πηρες Παιχτη ?δεν αξιζει. την εχω παρει δύο φορές στη Ρουμανία αλλά δεν. Ούτε συμμετοχή ούτε ακάποτη - σπάνιο για Ρουμάνα-. το μόνο που αξιζει είναι τα βυζιά της. Ενδεικτικά στην Ρουμανία την είχα πάρει για 60 Ευρώ
Γιατι ειμαι νεος στο χώρο. Και δεν εχω ξαναδοκιμάσει... Δεν εχω εμπειρια με καμμια κοπελα με πληρωμή...
Και θελω να δοκιμασω...
Πρεπει να φτιαχτει ενας οδηγός για νεους
Kαι τελικα αυτη πηρες Παιχτη ?
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/97296387519985698362.jpg[/img[/URL]]
Γιατι μιας και την πηρες δυο φορες σιγουρα θα θυμασαι !!
[img]http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/83804941578184505971.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ΠΟΠΟΠΟΠΟ για πολλές :bigdick: :bigdick: :bigdick: