tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Από πότε η Ν. Ιωνία έγινε ΒΠ ?
νταξ ρε.. βορειακάτι προάστεια είναι...
Από πότε η Ν. Ιωνία έγινε ΒΠ ?
για καμιά "επώνυμη" - μοντέλο, τραγουδιάρα, ηθοποιό κλπ κλπ που έχει πάρει κάποιος...θα μιλήσει κανείς ? ? ?
γιατί να μιλήσει ρε φίλε? για να κάνει τον "μάγκα",να την κάψει και να φαει και καμμιά μήνυση? η για να στην πασσαρει εσενα,που ψάχνεις να πηδηξεις με 100 ευρώ?
Ανοίγει ο καθένας ενα λογαριασμό,αμολάει μια παπαριά και εξαφανίζεται....κατά τα άλλα,το site εχει 100.000 μέλη.....
Εδώ σκοτώνονται να πηδήξουν με 60 ευρώ….και εσύ λες για 100 !!!
υπαρχει καμια νεα ενημερωση για την κοπελα εδω? στο εμαιλ που μου εστειλε δεν ανεφερε οτι δεν προσφερει cim cif παντως..
kalispera oti grafw stin aggelia isxuei eimai 22etwn ellhnida me wraio proswpo kai kormi poy tha se saghneusoyn 175 50 kila ...to dwraki moy einai 200eyrw tin wra de dinw filia kai den kanw prwktiko ....na ksereis oti to proswpo moy einai efamiLo toy swmatos moy .... otan to apofasiseis moy stelneis minimataki me tin wra toy rantevoy afinontas enan arithmo tilefwnoy poy theleis na se kalesw kai tha to kanw gia epivevaiwsh kai gia tis leptomereies toy rantevoy ...ti prwti fora toylaxiston to rantevoydaki tha ginei se hotel pou kanonizoyme apo koinoy pio tha einai ...perimenw minima soy ...
δες και κριτικές πριν ψωνίσεις
εχουμε τιποτα απο αυτα εδω..............
καλα αυτο εδω ειναι απλα . . χαχαχαχαχαχαχχαχα ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!
Κρτικες απο ανυπαρκτα ατομα!
Αυτή η ιστορία με τις αγγελίες εχει καταντήσει κουραστική....οι πιο πολλές ειναι ψεύτικες,η λενε πράγματα που δεν ισχύουν....
Εγώ θα πρότεινα κάτι.Στην τηλεφωνική συνεννόηση με την κοπέλλα να ξεκαθαρίζουμε οτι : αν δεν ειναι του γούστου μας,της δίνουμε ενα δεκάευρω για το ταξι της και την διώχνουμε.....Αν δεν το δεχθεί...τον πούλο
αν η φωτο είναι μαϊμού κανε τον κινεζο φίλε πολύ αέρα έχουν πάρει
και δεν είναι το ζήτημα τα 10 ευρώ άλλα η κοροϊδία
όχι ρε μάγκα με καίει η κοροϊδία άλλη βλέπεις άλλη σκάει και το χάσιμο χρόνουΕσενα τωρα γιατι σε κοβω οτι το 10ευρω σε τρωει?
όχι ρε μάγκα με καίει η κοροϊδία άλλη βλέπεις άλλη σκάει και το χάσιμο χρόνου
άπλα και ξεκάθαρα
απλα αν δεν είναι η ίδια με τισ φωτο που διαφημίζετε τον πουλο
Επειδή προσπαθείς να μου χαλάσεις το προφίλ και να με εμφανίσεις ως σαβουρογαμη σημείωσε τα εξής…
1. Είμαι δεδηλωμένος πιπινολατρης , δεν πηγαίνω σχεδόν ποτέ με γκόμενες μεγαλύτερες των 25 και πάντα το ψάχνω να είναι κάτι τρυφερό….
2. Πάντα προτιμώ τις σχετικά αδύνατες γιατί τις κουμαντάρεις πολύ ποιο εύκολα στο κρεβάτι και είναι ευέλικτες ,σιχαίνομαι τους πατσάδες !!!. Για να καταλάβεις η ποιο χοντρή που έχω πάρει ποτέ είναι η Τζενιφερ της ποπης (αν έχεις ακουστά…!!)
3. Επειδή ασχολείσαι πολύ με τη ετυμολογία των λέξεων (δεν ξέρω τι είσαι φιλόλογος, δικηγόρος κάτι τέτοιο ..) νταρντάνα είναι η ψιλή γυναίκα που έχει κάποια πιασίματα (όχι συλφίδα …) δεν ξέρω τι λέει ο Μπαμπινιώτης και δεν με ενδιαφέρει. Η Αλινα λοιπόν είναι και πιπίνι και νταρντάνα…όταν δοκιμάσεις (αν.. αν..!!) να μας πεις τι γνώμη σου.
4. Διαβάζεις το site ? Θα έχεις διαβάσει λοιπόν τα σχόλια μου για συναγωνιστές που περνούν μεγαλούτσικες και μπατάλες (35 φευγα !!! )
Αυτά για να αποκαταστήσω το όνομα μου στο site…..
Γιατί δεν υπάρχει χειρότερη βρισιά για έναν λάτρη του ωραίου και του φρέσκου από το να τον πεις σαβουρογαμη