el_pero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 4
- Like
- 497
- Πόντοι
- 281
Ωραία οποτε να το κλείσω αδερφέ σ ευχαριστώ πολύ...
Δοκίμασες φίλε μου Ivanka?
Ωραία οποτε να το κλείσω αδερφέ σ ευχαριστώ πολύ...
εχεις π.μ.Που την βρίσκουμε?
Αν μπορείς στείλε κ σε μένα.εχεις π.μ.
οχι δεν ειναι αυτη.....θα ανεβασω φωτο με την πρωτη ευκαιρια ....παντως μοιαζει ....μελαχρινο...γυρω στο 1.70....βυζαρρς 3αρια+ και ποιο ομορφη κολαρα.....θα ανεβασω φωτός
Συμφωνώ και επαυξάνω. Δυνατός μουνέτος. Και έχει και καλές κριτικές και με 100 ευρώ ειναι must see νομίζω.αυτη τη maria greek λεω να την ξεκολιασω..πολυ δυνατο!απορω πως δε την εχετε παρει ακομη..κ σκεφτομαι το ρισκο
ρε ειναι καβλααα ελπιζω να μου βγει το ρισκοΣυμφωνώ και επαυξάνω. Δυνατός μουνέτος. Και έχει και καλές κριτικές και με 100 ευρώ ειναι must see νομίζω.
Ρε φίλε οι φωτογραφίες είναι μούφα, κόψε την διαφήμισηρε ειναι καβλααα ελπιζω να μου βγει το ρισκο
ασε ρε σναγωνιστη το παληκαρι να βγαλει κανα ψιλο :- μπατζανάκης ειναι αμεσως να τον ξεβρακωσειςΡε φίλε οι φωτογραφίες είναι μούφα, κόψε την διαφήμιση
Έτσι, φαινόταν άλλωστεΡε φίλε οι φωτογραφίες είναι μούφα, κόψε την διαφήμιση
Να βγάλει αλλά φανερά, οι φώτο να είναι αληθινές και αν θέλει γρήγορα πελατεία ας μοιράζει εκπτωτικά κουπόνια στους 10 πρώτουςασε ρε σναγωνιστη το παληκαρι να βγαλει κανα ψιλο :- μπατζανάκης ειναι αμεσως να τον ξεβρακωσεις
Ποινή για ψευδή δήλωση, πλαστοπροσωπία, κλπ.Να βγάλει αλλά φανερά, οι φώτο να είναι αληθινές και αν θέλει γρήγορα πελατεία ας μοιράζει εκπτωτικά κουπόνια στους 10 πρώτους
αλλος εδω :- ρε εσεις μην ειστε κακοι τι εκανε το παληκαρι προσπαθει να πουλησει κανα μπαζο με πολλα +20 και εσυ θελεις να του φορτωσεις το μισο ποινικο κωδικα :-Ποινή για ψευδή δήλωση, πλαστοπροσωπία, κλπ.
14. Οποιοδήποτε πρόσωπο προβαίνει ενώπιον πιστοποιούντος υπαλλήλου σε ψευδή δήλωση αναφορικά με την ταυτότητα οποιουδήποτε προσώπου ή πλαστοπροσωπεί οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο, ή θέτει σε οποιοδήποτε έγγραφο οποιοδήποτε ψευδές ή φανταστικό όνομα, είναι ένοχο ποινικού αδικήματος, και για κάθε τέτοιο ποινικό αδίκημα υπόκειται σε φυλάκιση για χρονικό διάστημα που δεν υπερβαίνει τα πέντε χρόνια.