georgekara
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2009
- Like
- 228
- Πόντοι
- 26
Λοιπον το test drive εγινε.Λοιπον να ξεκινησω απο τα αρνητικά σιγουρα δεν ειναι 33-35 ειναι 40+(δεν με χαλασε),στην αρχη ηταν καπως φοβικη και παρα πολυ κρατημένη ακομα και στα αγγιγματα που εκανε λες και ηταν τρομοκρατημένη,προσωπο μέτριο για τα δικα μου γουστα αλλα μου εβγαζε κατι εκφυλο.Στα θετικά της πηρε λιγη ωρα να χαλαρωσει αλλα οταν ηταν οκ μετα απο λιγο γλυψιμο που στην αρχη ΞΑΝΑ ηταν μαγκωμένη αλλα στην πορεια το απόλαυσε λες και ξεμπλόκαρε,τσιμπουκι αργο και με σαλιο ανευ χεριου απολαυστικο και πηδημα σε εναλλαγες στασεων διχως αυριο.Τελείωμα στις βυζαρες της(πλαστικες αλλα ωραιες)αφου στο στομα ειναι στα δεν οπως και το πρωκτικο.Λοιπον μια συνοψη στα 90ευρό προφανως υπαρχουν πολλες και πιο χαμηλα σε τιμη και πιο πάνω.επειδη μου εβγαλε κατυ πολυ προστυχο το ευχαριστηθηκα και λογικα μετα απο καποια αλλα καινουρια φυντανια που θελω να δοκιμασω θα την ξανασυναντησω.Το 40+ που ειπα φαινεται μονο στο προσωπο γιατι το κορμι ειναι σφιχτο και γυμνασμενο με καλο δερμα.Τωρα υπαρχει και η εναλλακτικη που μου ειπε για 70 ευρω με πιπα με καπελο.οποτε κατεβαζει το κοστος.Παροτι φαινεται καινουρια γιατι δεν ξερει πολλα πορνοχοτελ στα βασικα τα ξερει και παει,και απο χαλαρη κουβεντα και ανετη επικοινωνια με τα ελληνικα της καλυτερα και απο τα δικα μας
σε ευχαριστουμε πολυ milfhunter!!
θα την παρω!!
μοιαζει πολυ με nayomi για οσους ξερουν....
αλλα αφου λεει οχι σε κωλο δεν ειναι αυτη λογικα