Έχει πάρει κανείς; Πάντως στις φωτό δε φαίνεται για 33 με τίποτα!
Σίγουρα αλλά αυτό με καυλώνει! Ψάχνω κάτι μιλφοειδες που να βγάζει προστυχια!
Κυριακή ή Δευτέρα θα κανονίσω ! Αν κάποιος έχει εμπειρία με την Natalie να μας δώσει τα φώτα του !
Έχει πάρει κανείς; Πάντως στις φωτό δε φαίνεται για 33 με τίποτα!
Βρε ας είναι αυτή στις φωτό και ας πάει το παλιάμπελο. Δοκίμασε κανείς ή πάμε για κασκαντεριλίκι;
της είπες,ότι αν δεν έρθει η ίδια,θα φύγει?....γιατί δεν βλέπω να σου έρχεται η κοπέλα με τις φωτός(που δεν είναι και ίδιες)....Πηρα τηλέφωνο όντως απαντάει η ίδια.απο προγραμμα μου είπε οτι και η αγγελια δεν κανει μονο αναλ.τα ξενοδοχεια που δουλευει εμενα με βολευουν οποτε δεν με χαλαει.και το βασικο μου ειπε οτι ειναι η ιδια στις φωτο .νομιζω πως σημερα η αυριο θα δοκιμαστει γιατι οι φωτο μου αρεσουν
θα φοραει περουκα στις φωτο να μην αναγνωριζεται ;)της είπες,ότι αν δεν έρθει η ίδια,θα φύγει?....γιατί δεν βλέπω να σου έρχεται η κοπέλα με τις φωτός(που δεν είναι και ίδιες)....
οξωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!θα φοραει περουκα στις φωτο να μην αναγνωριζεται ;)
Όταν λέμε τιμή συζητήσιμη τι εννοούμε??.. χαχαΕπίσης τα 90 που λέει είναι για μία εκτόνωση!
Βρε μπας κ είναι καμία Nayomi .. μεταμφιεσμένη??θα φοραει περουκα στις φωτο να μην αναγνωριζεται ;)
Το συζητήσιμη σηκώνει κουβεντα μπορεί να σου πει αντί για 90 ευρω 80..δεν αναφέρει ότι ειναι συζητήσιμη η δεύτερη εκτόνωση!Όταν λέμε τιμή συζητήσιμη τι εννοούμε??.. χαχα
Ναι οκ, απλά μου θύμισε αγγελία για αυτοκίνηταΤο συζητήσιμη σηκώνει κουβεντα μπορεί να σου πει αντί για 90 ευρω 80..δεν αναφέρει ότι ειναι συζητήσιμη η δεύτερη εκτόνωση!
όντως σε καποιες φωτο ειναι σαν περουκα αλλα αφου μου ειπε αν δεν ειναι η ιδια φευγει δεν με χαλαει καθολου περα το χρονο για να βρω αλλη.Το συζητησιμη μου ειπε εξαρταται στο ποσσες εκτονωσεις θα θελω και στο στοματικο με προφυλαξη πέφτει στα 70.Θα δουμε την εκλεισα για αυριο μεσημεριΠηρα τηλέφωνο όντως απαντάει η ίδια.απο προγραμμα μου είπε οτι και η αγγελια δεν κανει μονο αναλ.τα ξενοδοχεια που δουλευει εμενα με βολευουν οποτε δεν με χαλαει.και το βασικο μου ειπε οτι ειναι η ιδια στις φωτο .νομιζω πως σημερα η αυριο θα δοκιμαστει γιατι οι φωτο μου αρεσουν
να εισαι καλα!! ακομα μια που ψαχνει κοροιδα..
παρτην και εδώ με 70 ..οπού σε πιάσει
από πρωσοπο φοβάμαι θα έχεις θέμα σαν να φέρνει στον Mikael jacshonόντως σε καποιες φωτο ειναι σαν περουκα αλλα αφου μου ειπε αν δεν ειναι η ιδια φευγει δεν με χαλαει καθολου περα το χρονο για να βρω αλλη.Το συζητησιμη μου ειπε εξαρταται στο ποσσες εκτονωσεις θα θελω και στο στοματικο με προφυλαξη πέφτει στα 70.Θα δουμε την εκλεισα για αυριο μεσημερι
Αν σου αρέσουν οι νταρντανοβουλγάρες όρμα....Έχει δοκιμάσει κανείς την Ivanka?
Η κοπέλα ειναι ηλικιακά 45+,ειναι ψηλή (απο οσο θυμάμαι) εχει κάποια κιλάκια παραπάνω, δυνατο σημείο της το στήθος, Γνωρίζοντας τα παραπάνω εαν κανείς την κίνηση σού θα περασεις καλάΈχει δοκιμάσει κανείς την Ivanka?