heimweh_64
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 305
- Πόντοι
- 296
Ελπίζω στη συνάντηση να μην παραβρεθεί και το ροντβαιλερ που φαίνεται στη φωτογραφία
έστειλα mail... θα δείξει....
Ελπίζω στη συνάντηση να μην παραβρεθεί και το ροντβαιλερ που φαίνεται στη φωτογραφία
Καλησπέρα παίδες ξέρει κανείς τίποτα για αυτή την κοπέλα?
www.sexylist.gr/aggelies-sex-ads/elena20-%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B7/]https://www.sexylist.gr/aggelies-sex-ads/elena20-%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B7/[/url]
Πόσα ζητά η ελενα 20;
πια είναι αυτή την Εύα λονγκορια μήπως εννοείς ;)καλησπερα μυστες μηπως εχει κανεις το τηλεφωνο της ευας να μου το δωσει?
πια είναι αυτή την Εύα λονγκορια μήπως εννοείς ;)
τοσα χρονια αυτη την απορια εχω τι εννοουν φουλ χωρις κωλοΛοιπόν πηρα τηλ για να μαθω καποιες πληροφορίες,ειναι στα 70 ευρω για μια ωρα εκτος anal που δεν κανει,δεν με πολυνοιαζει αυτο.Μου ειπε πως αν δεν ειναι αυτη στις φωτο φευγει,Λεω λοιπον να δοκιμασω αμεσα και θα επανελθω με κριτικη
Αστο αυτο ειναι μεγαλη κουβεντα.παντως απο τις φωτο φαινεται καλητοσα χρονια αυτη την απορια εχω τι εννοουν φουλ χωρις κωλο
Λεει ομως 24 χρονων και στην αγγελια 28
Θα δειξει .......
Από τη διατύπωση πάντως μου μυρίζει γραφείοΛεει ομως 24 χρονων και στην αγγελια 28
Θα δειξει .......
Από τη διατύπωση πάντως μου μυρίζει γραφείο
Έβαλα κ το τηλ στο Viber μου βγάζει Ρωσίδα ΕιρήνηΑπό τη διατύπωση πάντως μου μυρίζει γραφείο
εμμα μου βγαζει εμεναΈβαλα κ το τηλ στο Viber μου βγάζει Ρωσίδα Ειρήνη