Update : Πήρα το ρίσκο, επειδή η ανάρτηση μου έπρεπε να εγκριθεί, και πήγα. Φοβούμενος στην αρχή διότι πήγα σπίτι της, ή μάλλον τους. Παιδιά είναι 3 και μένουν μαζί. Όταν μπήκαμε μέσα τα άλλα 2 κορίτσια έτρεξαν να βγουν στο μπαλκόνι να μην τις δω... Μιλάμε για πολύ αληθινή εμπειρία.. Δεν ξέρω αν είναι στημένο ή βγήκε αυθόρμητα αλλά Θυμίζει πράγματα που έχει ζήσει κανείς στην πραγματική του ζωή η φάση. Οι φωτογραφίες την αδικούν πολύ. Βασικά την κάνουν να δείχνει μεγαλύτερη από την ηλικία της. Η κοπέλα, πάνω από 22-24 δεν είναι με τίποτα. Δεν ξέρω αν ήμουν υπερβολικά τυχερός αλλά μου φάνηκε πάρα πολύ gfe η φάση. Βέβαια δεν γνωρίζω κιόλας. Αλλά από την άλλη, κατέβηκε η κοπέλα μέχρι την είσοδο του κτιρίου με τις πιτζάμες να μου ανοίξει επειδή δεν δούλευε το κουδούνι. χαχαχαχα και να μου το έλεγαν δεν θα το πίστευα. Ακόμα το σκέφτομαι και γελάω. Πραγματικά δίνω ένα συνοπτικό review, λέγοντας οτι αυτό που είδα από κοντά ήταν 2 κλικ παραπάνω τουλάχιστον από αυτό που περίμενα. Αυτά από εμένα με κάθε επιφύλαξη βεβαίως στα γούστα και τις εμπειρίες των έμπειρων του club. Κάτι τελευταίο... Το κρεβάτι που ξάπλωσα είχε ένα στρώμα... Ωωω θεέ, ήθελα να γυρίσω μπρούμυτα να κοιμηθώ... 150 για μια ώρα με όλα μέσα πλήν anal που δεν ρώτησα καν. Μέχρι 14 Αυγούστου θα είναι Ελλάδα μου είπε. Ελπίζω να βοήθησα.