Νέα

Γυναίκες συνοδοί ανεξάρτητες (Callgirls)

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 67 άτομα (13 μέλη και 54 επισκέπτες)

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Μηνύματα
33.412
Κριτικές
24
Like
39.200
Πόντοι
8.646
Τασσο χαρακτηρισα μια μεγαλη μεριδα κοριτσιων οι οποιες ειναι πραγματικα ετσι . Θα τα ελεγα και μπροστα τους δεν κρυβομαι . Εγραψα επισης οτι δεν ειναι ολες σαν αυτες, δεν τις βαζω στο ιδιο καζανι . Χαρακτηρισμους σε εσενα δεν εκανα παρα μονο στον φιλο μου που με κατηγορησε για Αλτσχαιμερ καθως και σε αυτους που επιδεινωνουν αυτην την κατασταση . Αν ανηκεις σε αυτην την κατηγορια δεν θα το κρινω εγω . Οσο για την Ελλαδα το μονο που ειπα ηταν εν ολιγοις οτι εχουμε τιμες Μονακο με μισθους Μολδαβιας . Στην ιδια χωρα δεν ζουμε ή κανω λαθος ; Ηρθε η αναπτυξη και δεν την ειδα ; Αν δεν το βλεπεις αυτο , δεν σε ενοχλει και φυσικα δεν κανεις κατι γι αυτο τοτε νομιζω οτι αλλοι κανουν κακο στην χωρα και οχι εγω .
οι χαρακτηρισμοι σου λεω και  ξαναλεω ειναι καπως  :undecided: το να χαρακτηρισεις εμενα προσωπικα με τα λογια που μιλησες για τους υπολοιπους και τις κοπελες δεν θα στο επέτρεπα να το κανεις  ;) σε ποια κατηγορια ανηκω εγω αστο ειμαι γνωστος  ;) εσυ εισαι παντελώς αγνωστος   ;) απο εκει και περα μπορεις να συζητας οτι θελεις ;) ελευθερο ειναι το φορουμ να λεει ο καθενας την αποψη του  ;) και θα κριθεις απο τους υπολοιπους  ;) εγω εχω ηδη κριθει για τα πιστευω μου εδω μεσα  ;) και συνεχιζω και κρίνομαι ;) οποτε χαλαρα καλα γαμησια και προσοχη στα ουφο  :headbaning2: :headbaning2:
 

dionisiakos

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Μηνύματα
373
Κριτικές
51
Like
745
Πόντοι
4.530
Να συμφωνησω με καποιους προλαλησαντες στο θεμα των "κυριων" που εχουν βρει και τα κανουν. Ειμαστε εντελως αξιοι της μοιρας μας και της εκμεταλευσης που τρωμε! Και θα προσθεσω και το ακολουθο συμβαν ετσι για το θεαθηναι:
Κολητος ψωνισμενος για gilf ειχε παρει παλαιοτερα μια τυπισα ποα αγγελια. Χαθηκε για λιγο και τωρα ξαναεβαλε αγγελια.Πηρε τηλεφωνο να κλεισει ραντεβου. Αρχισε να του λεει και οτι εκανες μαλλον λαθος και δεν θυμαμαια και αστο να μην γινει και κατι κουλα. Αλλα ο δικος μου απο καυλα ειχε πεισμωσει.Α ναι εν τω μεταξυ του ειχε πει παλαιοτερα οταν ειχαν βρεθει οτι αμα θελέι εχει και φιλεναδα για παρτυ. Ξαναπαιρνει και της λεει οτι παιρνει για την αγγελια,χωρις μνημονευεσης του παρελθοντος. Των ρωταει για ηλικιες και μαλακιες,της λεει ελα να με δεις να πιουμεκαφε να με θυμηθεις κι αν δεν γουσταρεις δεν κανουμε τιποτα, απλα πραγματα (ουτως ή αλλως ετσι ξεκινησαμε και τις αλλες φορες)και ξανατρωει πορτα. Οποτε της λεει ο.κ αφου δεν θες εσυ παιζει καμμια φιλη σου? Οπερ και εδωθει τηλ. φιλεναδας. Παιρνει λοιπον να κλεισει με την αλλη, της λεει οτι παιρνει απο την φιλη της και μπλα μπλα, κλεινουν ραντεβου για συγκεκριμενη ωρα. Θα την παρει τηλ. για διευθυνση και λεπτομεριες. Οντως και του σκαει οτι η αλλη της ειπε ΟΧΙ. ΚΑι του λεει κι αυτη δεν μπορω! Και μενει μαλακας με τη  πουτσα στο χερι μες στο καταμεσημερο.  Της ειπε οτι θα το πει σε φιλους και γνωστους και μαλλον εαν ειχε πελατες θα αρχισει να τους χανει με αυτη την συμπεριφορα! Και μου τα ξερασε ολα. μου εδωσε και την αγγελια που εγινε η φαση.
Να προιδεασω το φιλοθεαμον κοιν οι φωτο ειναι επικινδυνες γαι την υγεια σας και τις βλεπετε με δικη σας ευθυνη. Αλλα παρακαλω, οπως λεμε τα γουστα και τα βιτσια του καθ ενος ειναι δικη του υποθεση. Εμεις κρινουμετην συμπεριφορα της εν λογω μανδαμ! Μαυρο στο μαυρογιαλουρο λοιπον και να διαδωθει, επειδη το κοληταρι μου δεν ειναι κανενας μαλακας και επειδη θα πρεπει οι λεγαμενες να στρωσουν λιγακι.Πολυ ψιλα τον αμανε εχουν παρει και πρεπει να ισιαξουν λιγο.

ιδου και η μανδαμ:
 

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Μηνύματα
7.283
Like
1.505
Πόντοι
266
Διαβασε ξανα τι γραφω γιατι νομιζω οτι δεν βλεπεις καλα . Σου ειπα δεν εγραψα οτι ειναι χαζες και πιο κατω συμπληρωνω ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ( κομπλεξικες , αναγωγες , αστοιχειωτες , αμορφωτες , ψωναρες δλδ ) . Ξερω πολυ καλα τι γραφω . Αμφιβαλλω αν καταλαβες τα μισα απο αυτα και λογικα αφου τις υπερασπιζεσαι θα σου κανουν εκπτωση ή θα τις γαμας δωρεαν οποτε ειναι λογικο ( λεμε και καμια μαλακια να περασει η ωρα ... ) . Γι αυτο ασε το αλτσχαιμερ και πιασε τα γυαλια πρεσβυωπιας ...
κ θα στο ξαναπώ οι χαρακτηρισμοί χτυπάνε άσχημα... Όπως σου είπε κ ο Τάσος υπάρχουν πολλά ufo... Κ πολλές περιπτώσεις... να σκεφτόμαστε κ λίγο τι περνάνε κ αυτές για να είναι έτσι... Μην ξεχνάς πόσους κομπλεξικους αντιμετωπίζουν κάθε μέρα..
Δεν είναι αυτές κακές  κομπλεξικες κ αναγωγές κ οι άντρες όλοι Λουλούδια...
Άνθρωποι είναι κ ανθρώπινα το λέμε...
Κ αν δεις λίγο πίσω έχω πει για αυτούς που παρακαλάνε... Κ έχω σχολιάσει...
Ο καθένας στην θέση τους θα κοιταγε να πράξει όπως τον συμφέρει
Το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε...
Από εκεί κ πέρα εχεις ένα δίκιο 120 χιλιόμετρα :walkingpenis: την έχω να μην κάνουν μια εξυπηρέτηση κ αυτές να το δείνω κ το εγώ λίγο τσάμπα? :happy:
Όσο για το Αλτσχάιμερ δεν το έλεγα για εσένα... Αλλά νόμισα ότι έχω αρχίσει κ αποκτά εγώ...
 

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Μηνύματα
7.283
Like
1.505
Πόντοι
266
καλημερα
εχει καποιος να προτεινει κοπελες για να τις περνω μεχρι 80 ευρω
προτιμω απο 18 εως 35 χρονων λεπτες αδυνατες
και να κανουν καλο κρεβατι
:knockinb: και φανταστικη  :pipa2:
στειλτε και το τηλεφωνο τους
Ευχαριστω
την γδυνουμε την κάνουμε μπάνιο κ στη στήνουμε η θα το καταφέρεις μόνος? :2funny:
 

Don Pornos

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Μηνύματα
5.127
Κριτικές
27
Like
6.618
Πόντοι
8.615
μεγάλη υπομονή έχεις τύπε και ασχολείσαι ακόμα με τον κλώνο  :coffee:
 

XFKM

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2017
Μηνύματα
543
Like
380
Πόντοι
26
Την προσοχή σας λίγο γιατί εδώ θα μας τρελάνουν.
Ζητά 100 ευρώ για σεξ μόνο μια φορά χωρίς φιλιά χωρίς ελεύθερο στοματικό χωρίς cim cif.τα έξτρα χάδια κτλ είναι +20€.
Περαστικά μας λοιπόν.
 

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Μηνύματα
3.222
Κριτικές
9
Like
5.037
Πόντοι
1.436
Και να σου πω εγώ ότι στο δίνει, μετά νομίζεις πως θα βρει χρόνο να την συναντήσεις;
Η κοπέλα, παρά το νικ της, δεν είναι καθόλου ντίβα. Ίσα-ίσα είναι χαμηλών τόνων άνθρωπος, σε αντίθεση με διάφορα τσουτσέκια που βγήκαν πρόσφατα "από το πανέρι" και πουλάνε μούρη! Απλά έχει τόση ζήτηση που και 1-2 κλώνους της να φτιάξει πάλι δεν θα προλαβαίνει όσους την ζητάνε!
Ο μόνος τρόπος για να διευρύνει το πελατολόγιό της είναι να αυξήσει τη βασική της χρέωση. Για να πούμε τη μαύρη αλήθεια είναι λίγο αστείο να παίρνει περίπου τα ίδια με την Έλενα110, λέμε τώρα ένα τυχαίο παράδειγμα. :)
Μετά όμως πάλι θα γκρινιάζετε(-ουμε) οπότε δεν μας βρίσκει κανείς πουθενά.

Πραγματικά το βάζω ως ερώτημα αυτό. "Πόσοι δεν θα είχαν αντίρρηση να αυξήσει τις τιμές της ας πούμε ένα 25% για να την βρίσκουν πιο εύκολα;" Εγώ πάντως όντως δεν θα είχα.
συγνωμη κιολας,γιατι σε σεβουμε,αλλαδεν μπορω να μην το πω.λες μαλακιες και μαλιστα στο ακυρο.γιαυτο να μην γκρινιαζεται αν θα ειναι καποια ευκαιρη η αν δινει το τηλεφωνο της η αν ειναι ακριβη.αυτα που διαβαζω με ξεπερνουν ,μεγαλος ανθρωπος.
 

nikos708

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Μηνύματα
752
Κριτικές
131
Like
7.015
Πόντοι
17.576
Ρε συναγωνιστές μου... Τι διαβάζω κάθε τρεις και λίγο... Ζητάει η κάθε τύπισσα 150 για μια ώρα... Του τρώει την μισή στην κουβέντα... Και επειδή έχει τα θέματα της (προσωπικά γκομενικα) και άλλα εντάξει η κοπέλα δεν ήταν σε καλή ημέρα... Τα 150... 150 όχι πάρε τα 50 πίσω η κάνε τα 15 120...αλλά να προσέχουμε τις κοπέλες να τις κερνάμε να τις δικαιολογουμε... Και πάνω απ όλα σε ανεξάρτητες... Ναι μην κάνετε ότι δεν ξέρετε... Υπάρχουν και ελάχιστες που στα 80 κάνουν μαγικά... Αλλά είναι ελάχιστες... ΣΤΑΜΑΤΉΣΤΕ ΑΓΑΠΟΥΛΙΔΕΣ!!! Οι γυναίκες αυτές ένα πράγμα έχουν στο μυαλό τους... ΤΟ ΤΑΜΕΊΟ!!! Είναι μηχανές κοπής χρήματος χωρίς κανένα μα κανένα ίχνος συναισθήματος... Και το μόνο που τους νοιάζει είναι να πάρουν τα λεφτά μας χωρίς κόπο αν είναι δυνατόν... Άρα αν όλοι μας (και εγώ μαζί) βάλουμε ταράτσα τα 80 ευρώ (τουλάχιστον στις ανεξάρτητες) το μόνο έξτρα (αν και διαφωνώ και σε αυτό) κωλαράκι... Ζητάμε ότι έχει ειπωθεί να τηρηθεί κατά γράμμα από ώρα μέχρι πρόγραμμα είτε έχει όρεξη είτε όχι (επαγγελματίες είναι εμένα στην δουλειά μου δεν με ρωτάνε αν είμαι η απόδοση είναι δεδομένη) και τα χρήματα πάντα στο φινάλε... Παιδιά θα περάσουμε όλοι καλά εκτός και αν οι πουτανες είναι πλέον ευαγές ιδρύματα... Μπορεί να ακούγομαι ωμός... Ευτυχώς ή δυστυχώς ωμή είναι και η συναλλαγή θέλω αυτά.. Για να σου κάνω αυτά... Άρα πρόκειται για ωμή συναλλαγή με επαγγελματίες και όχι το μωρό σου που μετά θα πας και στο κλαμπ για τα ποτάκια σου... Αυτά... Να περάσουμε καλά και να γαμαμε καλύτερα
 

tsi_booki

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2019
Μηνύματα
25
Like
18
Πόντοι
0
Ρε συναγωνιστές μου... Τι διαβάζω κάθε τρεις και λίγο... Ζητάει η κάθε τύπισσα 150 για μια ώρα... Του τρώει την μισή στην κουβέντα... Και επειδή έχει τα θέματα της (προσωπικά γκομενικα) και άλλα εντάξει η κοπέλα δεν ήταν σε καλή ημέρα... Τα 150... 150 όχι πάρε τα 50 πίσω η κάνε τα 15 120...αλλά να προσέχουμε τις κοπέλες να τις κερνάμε να τις δικαιολογουμε... Και πάνω απ όλα σε ανεξάρτητες... Ναι μην κάνετε ότι δεν ξέρετε... Υπάρχουν και ελάχιστες που στα 80 κάνουν μαγικά... Αλλά είναι ελάχιστες... ΣΤΑΜΑΤΉΣΤΕ ΑΓΑΠΟΥΛΙΔΕΣ!!! Οι γυναίκες αυτές ένα πράγμα έχουν στο μυαλό τους... ΤΟ ΤΑΜΕΊΟ!!! Είναι μηχανές κοπής χρήματος χωρίς κανένα μα κανένα ίχνος συναισθήματος... Και το μόνο που τους νοιάζει είναι να πάρουν τα λεφτά μας χωρίς κόπο αν είναι δυνατόν... Άρα αν όλοι μας (και εγώ μαζί) βάλουμε ταράτσα τα 80 ευρώ (τουλάχιστον στις ανεξάρτητες) το μόνο έξτρα (αν και διαφωνώ και σε αυτό) κωλαράκι... Ζητάμε ότι έχει ειπωθεί να τηρηθεί κατά γράμμα από ώρα μέχρι πρόγραμμα είτε έχει όρεξη είτε όχι (επαγγελματίες είναι εμένα στην δουλειά μου δεν με ρωτάνε αν είμαι η απόδοση είναι δεδομένη) και τα χρήματα πάντα στο φινάλε... Παιδιά θα περάσουμε όλοι καλά εκτός και αν οι πουτανες είναι πλέον ευαγές ιδρύματα... Μπορεί να ακούγομαι ωμός... Ευτυχώς ή δυστυχώς ωμή είναι και η συναλλαγή θέλω αυτά.. Για να σου κάνω αυτά... Άρα πρόκειται για ωμή συναλλαγή με επαγγελματίες και όχι το μωρό σου που μετά θα πας και στο κλαμπ για τα ποτάκια σου... Αυτά... Να περάσουμε καλά και να γαμαμε καλύτερα
ολες ειναι επαγγελματιες και ολες τα φραγκα θελουν με το λιγοτερο κοπο δεν ειναι θεμα τιμης. και αυτές που παιρνουν 60 η 80 ακομα κυτανε πως θα τα παρουν πιο ευκολα και εκμεταλλευονται και το σαιτ εδω  γι αυτο μολις πεσει η δουλεια τους βαζουν καποιους αγαπουληδες να γραψουν για αυτες καλα λογια και αμεσως τα προβατα τσιμπανε και τρεχουν να κλεισουν ραντεβου και κανουν και τις δυσκολε. εμεις πληρωνουμε πρεπει να παιρνουμε ολες τις υπηρεσίες και να μην κολαμε σε καμια πουτανα
 

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Μηνύματα
33.412
Κριτικές
24
Like
39.200
Πόντοι
8.646
ολες ειναι επαγγελματιες και ολες τα φραγκα θελουν με το λιγοτερο κοπο δεν ειναι θεμα τιμης. και αυτές που παιρνουν 60 η 80 ακομα κυτανε πως θα τα παρουν πιο ευκολα και εκμεταλλευονται και το σαιτ εδω  γι αυτο μολις πεσει η δουλεια τους βαζουν καποιους αγαπουληδες να γραψουν για αυτες καλα λογια και αμεσως τα προβατα τσιμπανε και τρεχουν να κλεισουν ραντεβου και κανουν και τις δυσκολε. εμεις πληρωνουμε πρεπει να παιρνουμε ολες τις υπηρεσίες και να μην κολαμε σε καμια πουτανα
εχει και κατι τζαμπατζηδες εδω μεσα  ;) :grin: που πανε και κλαιγονται στα κοριτσια για γαμησι δωρο  ;) :grin: για να γραψουν ψευτικη κριτικη  :2funny: :2funny: εεε :headbaning2: :headbaning2:
 

tsi_booki

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2019
Μηνύματα
25
Like
18
Πόντοι
0
εχει και κατι τζαμπατζηδες εδω μεσα  ;) :grin: που πανε και κλαιγονται στα κοριτσια για γαμησι δωρο   ;) :grin: για να γραψουν ψευτικη κριτικη  :2funny: :2funny: εεε :headbaning2: :headbaning2:
υπαρχουνε κι αυτοι φιλε τι να κανουμε  στο χωρο του πληρωμενου σεξ θα τα βρεις όλα  και τζαμπατζήδες και προοθητες και φτωχομπινεδες που δεν εχουν να πληρωσουν και ψαχνουν καποια  οικονομικη για να βγαζουν τις ανωμαλιες τους και κλαψιάρηδες  και  οτι φανταστείς υπαρχει  καλα να ειμαστε οι υπολοιποι και να μην πιανομαστε κοροιδα  
 

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Μηνύματα
10.164
Κριτικές
2
Like
9.073
Πόντοι
2.456
Μεγάλος μπαξες με πολλά φυντανια, άλλοι κλαίγονται, άλλοι πιέζουν με πλάγιο τρό :coolcondom:πο,άλλοι βάζουν χειροκροτητες-κλωνους,άλλοι γράφουν για μυθικές παρουσιες-ηλικιες, αλλά καλοπαιδ@ εκβιάζουν..
Αν πάλι γράψεις κάτι που δεν τους αρέσει, μαζεύονται όπως οι γυφταίοι και βαράνε παλαμάκια να πάει πιο πίσω το όχι καλό για αυτούς σχόλιο..
Από όλα έχει το πανέρι..
 

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Μηνύματα
33.412
Κριτικές
24
Like
39.200
Πόντοι
8.646
υπαρχουνε κι αυτοι φιλε τι να κανουμε  στο χωρο του πληρωμενου σεξ θα τα βρεις όλα  και τζαμπατζήδες και προοθητες και φτωχομπινεδες που δεν εχουν να πληρωσουν και ψαχνουν καποια  οικονομικη για να βγαζουν τις ανωμαλιες τους και κλαψιάρηδες  και  οτι φανταστείς υπαρχει  καλα να ειμαστε οι υπολοιποι και να μην πιανομαστε κοροιδα  
εσυ σε ποια κατηγορια ανήκεις  ;) :grin: εγω στους αγαπουληδες  :smitten: :smitten:  :headbaning2: :headbaning2:
 

dionisiakos

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Μηνύματα
373
Κριτικές
51
Like
745
Πόντοι
4.530
Ρε συναγωνιστές μου... Τι διαβάζω κάθε τρεις και λίγο... Ζητάει η κάθε τύπισσα 150 για μια ώρα... Του τρώει την μισή στην κουβέντα... Και επειδή έχει τα θέματα της (προσωπικά γκομενικα) και άλλα εντάξει η κοπέλα δεν ήταν σε καλή ημέρα... Τα 150... 150 όχι πάρε τα 50 πίσω η κάνε τα 15 120...αλλά να προσέχουμε τις κοπέλες να τις κερνάμε να τις δικαιολογουμε... Και πάνω απ όλα σε ανεξάρτητες... Ναι μην κάνετε ότι δεν ξέρετε... Υπάρχουν και ελάχιστες που στα 80 κάνουν μαγικά... Αλλά είναι ελάχιστες... ΣΤΑΜΑΤΉΣΤΕ ΑΓΑΠΟΥΛΙΔΕΣ!!! Οι γυναίκες αυτές ένα πράγμα έχουν στο μυαλό τους... ΤΟ ΤΑΜΕΊΟ!!! Είναι μηχανές κοπής χρήματος χωρίς κανένα μα κανένα ίχνος συναισθήματος... Και το μόνο που τους νοιάζει είναι να πάρουν τα λεφτά μας χωρίς κόπο αν είναι δυνατόν... Άρα αν όλοι μας (και εγώ μαζί) βάλουμε ταράτσα τα 80 ευρώ (τουλάχιστον στις ανεξάρτητες) το μόνο έξτρα (αν και διαφωνώ και σε αυτό) κωλαράκι... Ζητάμε ότι έχει ειπωθεί να τηρηθεί κατά γράμμα από ώρα μέχρι πρόγραμμα είτε έχει όρεξη είτε όχι (επαγγελματίες είναι εμένα στην δουλειά μου δεν με ρωτάνε αν είμαι η απόδοση είναι δεδομένη) και τα χρήματα πάντα στο φινάλε... Παιδιά θα περάσουμε όλοι καλά εκτός και αν οι πουτανες είναι πλέον ευαγές ιδρύματα... Μπορεί να ακούγομαι ωμός... Ευτυχώς ή δυστυχώς ωμή είναι και η συναλλαγή θέλω αυτά.. Για να σου κάνω αυτά... Άρα πρόκειται για ωμή συναλλαγή με επαγγελματίες και όχι το μωρό σου που μετά θα πας και στο κλαμπ για τα ποτάκια σου... Αυτά... Να περάσουμε καλά και να γαμαμε καλύτερα
Και οχι μονο!!! Πριν απο πολυ καιρο και εγω ειχα την απορια γιατι τετοιες ταριφες και πηρα απαντηση οτι αφου εμεις εχουμε και τα δινουμε τι ζορι τραβας? Επισης εχουμε και τα "παλικαρια" που με ευκολια δινουν "κατι παραπανω" για να "περασουμε ομορφα"! Οποτε μετα η αλλη σου λεει αφου τα εδωσε ενας μαλακας γιατι να μην το βαλω στο προγραμμα! Και αντε να δωσεις μεγαλη ταριφα για κανενα μοντελε τεμαχιο, αλλα ταριφες πανω απο 80 για την κυρα μαρια ή την γειτονισα σου, μου πεφτει λιγο πολυ! Υπαρχουν ακομη γυναικες που με κατω απο 80 κανουν παπαδες, ας ψαχτουμε λιγακι ρε συναδελφοι.Ειπαμε σεξοπορνοδιαστροφικοι και μικουλες αλλα με μετρο στις ταριφες. Με μετρο και σκεψη.  
 

tsi_booki

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2019
Μηνύματα
25
Like
18
Πόντοι
0
εσυ σε ποια κατηγορια ανήκεις  ;) :grin: εγω στους αγαπουληδες   :smitten: :smitten:  :headbaning2: :headbaning2:
εγω ειμαι απλος πελατης  πηδαω πληρωνω φευγω και παω στην επομενη   σπανια να κανω δευτερο ραντεβου με την ιδια. Να εισαι καλα φιλε μου να μας γραφεις τις πλουσιες εμπειριες σου και να μας δινεις ολο και καινουργια κοριτσια σε ευχαριστούμε για όλα  να εισαι παντα καλα  
 

kaki_epiroi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Μηνύματα
952
Κριτικές
6
Like
1.277
Πόντοι
486
Δεν εξέφραζα γνώμη διότι δεν είχα την εμπειρία και το δείγμαλυ δεν ήταν αντιπροσωπευτικό. Πλέον όμως μπορώ να πω ότι ΕΛΆΧΙΣΤΕΣ ανεξάρτητες αξίζουν 100 την ώρα. Το οποίο θεωρώ είναι τεράστιο ποσό εάν σκεφτείς ότι ο καθαρός χρόνος αγώνα θα είναι Μαξ 30-35 λεπτά.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Banksy

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Μηνύματα
33.412
Κριτικές
24
Like
39.200
Πόντοι
8.646
εγω ειμαι απλος πελατης  πηδαω πληρωνω φευγω και παω στην επομενη   σπανια να κανω δευτερο ραντεβου με την ιδια. Να εισαι καλα φιλε μου να μας γραφεις τις πλουσιες εμπειριες σου και να μας δινεις ολο και καινουργια κοριτσια σε ευχαριστούμε για όλα  να εισαι παντα καλα 
σε εσενα δεν εχω δωσει κατι  :think: αν ενθυμούμε καλως  :cheesy: απο την αλλη καμιά εμπειρια γραψε  ;) αφου εισαι πιστολι χτυπας και φευγεις   :takethis: θα εχεις να μας δωσεις καμια αγνωστη  ;) ξερεις ολο τα ιδια και τα ιδια βαρετο κατάντησε  :- :headbaning2: :headbaning2:
 

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom