Εγω βλεπω το εξης περιεργο φαινομενο . Καθεστε μερικοι ( αγαπουληδες κυριως ή αβγαλτοι ή δεν ξερω κι εγω τι ... ) και υπερασπιζεστε τις κομπλεξικες , αναγωγες , αστοιχειωτες , αμορφωτες , ψωναρες ( δεν ειναι ολες ετσι αλλα οι περισσοτερες ) λες και τις εχετε γκομενες , αδελφες , θειες ... αντι να ειμαστε ολοι μαζι κι αναλογως να οριοθετησουμε τις τιμες στην αγορα . Δηλαδη δεν μπορειτε να δειτε οτι απλα σας χρησιμοποιουν για να συνεχιζουν να τα παιρνουν χοντρα ; Ποτε θα αρχισετε να σκεφτεστε με το πανω κεφαλι ; Εχω διαβασει τοσα σχολια εδω μεσα στο bourdela και πραγματικα απορω με την βλακεια ορισμενων . Οι βλαμμενες γελουν μαζι μας , κανουν την ζωαρα τους κι εσεις ψαχνετε λεφτα να τις γαμησετε . . Σε μια χωρα που εχει γινει Αφρικη δεν μπορει η αλλη να ζηταει 100+ ή 150 ευρω την ωρα !! ( Επαναλαμβανω δεν ειναι ολες ετσι αλλα οι περισσοτερες ) . Αν δεν γουσταρει το 80+ να παει να δουλεψει 10ωρα , να ξυπναει στις 7 , να της φευγει η παναγια , να γυριζει το απογευμα και να παιρνει τα 30+ ευρω την ημερα !! Αν ειμαστε ολοι μαζι και τις γραψουμε στον πουτσο μας , μεσα σε λιγο καιρο θα αλλαξουν συμπεριφορα , θα μας παρακαλουν και θα αρχισουν μαζικα πλεον να ζητουν λογικα ποσα . Ειναι πουτανες , μας γραφουν στο μουνι τους , μας εχουν χεσμενους και το μονο που τους νοιαζει ειναι το χρημα μας . Χωρις αυτο ουτε καν θα μας μιλουσαν . . . Οταν το καταλαβετε ολοι αυτο , τοτε θα ξεκινησει να γινεται κατι σε αυτην την χωρα . Αυτα σας τα γραφει ενας που εχει την οικονομικη ανεση να γαμαει με μεγαλη συχνοτητα , αλλα δεν ειναι μαλακας να τον κοροιδευουν τα 20+ 25+ χρονα κοριτσακια . Αυτα απο εμενα .