iron addict
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.348
- Πόντοι
- 206
https://www.sexjobs.gr/en/nikol-617284 αυτη εδω δουλευει; που ηταν παλια σε στουντιο μελαντιας κτλ
Ποια ήταν?https://www.sexjobs.gr/en/nikol-617284 αυτη εδω δουλευει; που ηταν παλια σε στουντιο μελαντιας κτλ
δουλεψε κυριως με το ονομα Κιρα,ηταν και στο μπουζιανηΠοια ήταν?
εχω αρκετα ταλεντα ακομα!!!!!!!Ρε καριόλη και ιατρικό προσωπικό.... πόσα κονομας την ημέρα??
POV: εισαι φτωχοςΝαι εγώ έχω κάτι 500ευρα κρυμμένα και θέλω να στα δώσω .
Ξέρεις να πηγαίνουμε να ψωνίζεις ρούχα κ καλλυντικά να σε βλεπω να χαμογελάς κ να μου δίνεις φιλάκι στο μάγουλο και να μου λες αγάπη είσαι ο καλύτερος κ τέτοια …
Δε πιστεύω να λες από μέσα σου καλός μαλακας μας κάθισε .Μη ξεχάσεις να μου στείλεις γιατί θα μαραθούν τα μαρούλια που φυλαγα για σένα
Την πληρώνεις και βγαινεις για ποτοθα μου πει κανενας τι εναι το sugar dating???...η θα αρχισω να σπαω καρεκλες????
Όχι νιπτήρες ;θα μου πει κανενας τι εναι το sugar dating???...η θα αρχισω να σπαω καρεκλες!!!!!!
οπου θελω??????Την πληρώνεις και βγαινεις για ποτο
οχι ρε ποιος θα τους αλλαζει μετα!!!!!!!!!!!!!Όχι νιπτήρες ;
Ναι αυτό το ξέχασα, θα την πηγαίνεις για χρυσά σιφώνια διεθνές εκθέσεις, δωράκια, ταξιδάκια, ποτάκια, και αν σου κάτσει μπορεί να πάρεις και κατάποση. αυτό που το πας..............οπου θελω??????
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οχι ρε ποιος θα τους αλλαζει μετα!!!!!!!!!!!!!
αν παρω καταποση.........χαλαλι ολα τα υπολοιπα.............για μια καταποση ζουμε!!!!!!!!!!!!Ναι αυτό το ξέχασα, θα την πηγαίνεις για χρυσά σιφώνια διεθνές εκθέσεις, δωράκια, ταξιδάκια, ποτάκια, και αν σου κάτσει μπορεί να πάρεις και κατάποση. αυτό που το πας..............
θα μου πει κανενας τι εναι το sugar dating???...η θα αρχισω να σπαω καρεκλες!!!!!!
Άλλος γαμει άλλος πληρώνειΤην πληρώνεις και βγαινεις για ποτο
Σε είδος ?Την πληρώνεις και βγαινεις για ποτο
Πάλι αφραγκος είσαιΣε είδος ?
Γατούλα, πότε θα βγούμε?POV: εισαι φτωχος
Παρόν !!!Καλησπερααα, κανεις 40++ που να ενδιαφερεται για sugar dating???
δουλεψε στο μαγο πριν 2 χρονια κομοδινο και παλιοχαρακτηρας την εδιωξαν σε 10 μερες. Αδερφη της αρτεμης σιρινα δηλαδη αλβανεζες με την νοοτροπια πως να κλεψουν τον πελατη.
Αδερφέ μακριά από το ζώο αυτό !!! Ούτε με 50 ,πιο καλά κάψτα.Μου το επιβεβαίωσε σε επικοινωνία που είχα, αλλά δε μου είπε όνομα που είχε για να δω κριτικές. ευγενική φάνηκε αλλά μετά από αυτά που είπε ο fantor δεν θα χαλαλίσω το 200αρι αν και φαίνεται μουναρομουναρος στις φωτο
Μου το επιβεβαίωσε σε επικοινωνία που είχα, αλλά δε μου είπε όνομα που είχε για να δω κριτικές. ευγενική φάνηκε αλλά μετά από αυτά που είπε ο fantor δεν θα χαλαλίσω το 200αρι αν και φαίνεται μουναρομουναρος στις φωτο
επειδη την ξερω προσωπικα...αλλα δεν την ξερω πως ειναι στις υπηρεσιες...γιαυτο ρωτησα!Αδερφέ μακριά από το ζώο αυτό !!! Ούτε με 50 ,πιο καλά κάψτα.
Αρπακτικό του κερατά κ κουτοπόνηρη