fysarmonika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 7
- Like
- 4.919
- Πόντοι
- 736
Ditto....μαγκα μου δν ξερω για ζαχαρομωρα κ τετοια, εγω εστειλα για πληροφοριες κ ραντεβου αλλα συνδεθηκα με Καϊρο
Ditto....μαγκα μου δν ξερω για ζαχαρομωρα κ τετοια, εγω εστειλα για πληροφοριες κ ραντεβου αλλα συνδεθηκα με Καϊρο
Πρέπει να βγείτε για shopping πρώτα μαν και μετά υπό προϋποθέσεις ΜΠΟΡΕΊ και να σμπρώξεις....μαγκα μου δν ξερω για ζαχαρομωρα κ τετοια, εγω εστειλα για πληροφοριες κ ραντεβου αλλα συνδεθηκα με Καϊρο
Στο σωστό σεξ ...δεν βλέπεις ποτέ το σπέρμα σου !
I'm not interested.Πρέπει να βγείτε για shopping πρώτα μαν και μετά υπό προϋποθέσεις ΜΠΟΡΕΊ και να σμπρώξεις
καλά οκ, αυτά μας τα'παν και άλλες "επιπέδου".καλη συνεχεια με το σπορ σας μυστες
Αυτο το σαιτ δεν ειναι για μενα μονο που βλεπω αυτα που γραφετε νιωθω να κολλαω οτι ασθενεια υπαρχει no offence τσαοοο
"Δεν σκαβετε ρε κοριτσια κιολας, πως κανετε ετσι" .....
Οχι... απλα ρισκαρουμε ολη μας τη ζωη και δεν υπαρχει κατι πιο σημαντικο απο αυτο..
Αχχ κοριτσαρα μου βιβλίο πρέπει να γράψουμε, συμφωνώ απόλυτα σε ότι λες!! Πόσο καιρό είσαι στο χώρο αυτό??Ο σεβασμός σε όλα τα κορίτσια φαίνεται πως δεν είναι δεδομένος για όλους. Κρίμα.
Να γινοσουν σερβιτορα Αφροδιτη...Να πηγαινες σε εργοστασιο....Εχει ενα σωρο δουλειες χωρις κινδυνο...Μην κλαψουριζετε εδω μεσα ...Το μονο που καταφερνετε ειναι να σπατε ΄΄μπαλες΄΄Αχχ κοριτσαρα μου βιβλίο πρέπει να γράψουμε, συμφωνώ απόλυτα σε ότι λες!! Πόσο καιρό είσαι στο χώρο αυτό??
Καλή υπομονή και δύναμη!!!
Αφροδίτη
Ο κίνδυνος μεσιέ παπατζή καραδοκεί παντού..Να γινοσουν σερβιτορα Αφροδιτη...Να πηγαινες σε εργοστασιο....Εχει ενα σωρο δουλειες χωρις κινδυνο...Μην κλαψουριζετε εδω μεσα ...Το μονο που καταφερνετε ειναι να σπατε ΄΄μπαλες΄΄
Φουλ επίθεση με ξαφνικές άμυνες!!!!Ο κίνδυνος μεσιέ παπατζή καραδοκεί παντού..
Να προσέχετε ορισμένοι σαν και του λόγου σου εξυπνακηδες να σέβεστε, γιατί οι μπάλες και η τσουτσου σας είναι στο στόμα μας !!
Αει καλημερααα
τι την κολλησες βρε την κοπελα ανοιαΜη μας το κάνεις αυτό το κακό ...
τελικα εμαθες τουλαχιστον αν τα καταπινειΟρίστε βρε... Το τρομαξατε το κορίτσι.... Σε ποια θα τα σκαμε τώρα???.... Και το σημαντικότερο??...χωρίς να γαμησουμε κιόλας!!!!!... Το χάσαμε το κελεπούρι!!!!!
Αρχίδια.... Με την απορία θα μείνω!!!τελικα εμαθες τουλαχιστον αν τα καταπινει
50τοσοι ακόλουθοι τρέξανε και τώρα κλαίνε που δεν θα γευτούν το κορμί,,,,χαχαχαχα.Μου αρέσει πολύ που μερικοί μπήκατε στον κόπο να στείλετε PM στο φίλο μας από δω…συνέλθετε λίγο σας παρακαλώ..
θα μου πει κανενας τι εναι το sugar dating???...η θα αρχισω να σπαω καρεκλες!!!!!!
Να γράψετε βιβλίο με τίτλο " Ο ξεπεσμος του θηλυκού φύλου " ,,,γιατί καμιά κοπέλα/γυναικα που κανει αυτο το λειτούργημα ,δεν συγκινήθηκε αλλά και ούτε προσβλήθηκε όταν αποκάλεσε έτσι την επιλογή της εργασίας της. Εσύ τι γνώμη έχεις επ'αυτου Αφροδίτη ?Αχχ κοριτσαρα μου βιβλίο πρέπει να γράψουμε, συμφωνώ απόλυτα σε ότι λες!! Πόσο καιρό είσαι στο χώρο αυτό??
Καλή υπομονή και δύναμη!!!
Αφροδίτη
Στάσου μύγδαλα! Με ποια θα κάνουμε sugar dating τώρα;;καλη συνεχεια με το σπορ σας μυστες
Αυτο το σαιτ δεν ειναι για μενα μονο που βλεπω αυτα που γραφετε νιωθω να κολλαω οτι ασθενεια υπαρχει no offence τσαοοο
Αποδείχτηκε γατάκι τελικά.. Μιάου..καλη συνεχεια με το σπορ σας μυστες
....."τωρα κλαιν΄ολα τ'αλανια, που θα μεινουνε χαρμανια"50τοσοι ακόλουθοι τρέξανε και τώρα κλαίνε που δεν θα γευτούν το κορμί,,,,χαχαχαχα.
Αν ένιωθα προσβολή από το λειτούργημα αυτό που κάνω,δεν θα είχα φάτσα φορά το πρόσωπο μου στο προφίλ μου.Να γράψετε βιβλίο με τίτλο " Ο ξεπεσμος του θηλυκού φύλου " ,,,γιατί καμιά κοπέλα/γυναικα που κανει αυτο το λειτούργημα ,δεν συγκινήθηκε αλλά και ούτε προσβλήθηκε όταν αποκάλεσε έτσι την επιλογή της εργασίας της. Εσύ τι γνώμη έχεις επ'αυτου Αφροδίτη