mikele7413
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 409
- Πόντοι
- 21
Γνωρίζει κάποιος αν αξίζει;
Βοήθεια παρακαλώ
Βοήθεια παρακαλώ
Γνωρίζει κάποιος αν αξίζει;
Βοήθεια παρακαλώ
εδω εισαιΓνωρίζει κάποιος αν αξίζει;
Βοήθεια παρακαλώ
τίποτε;Συναγωνιστές, γνωρίζει κάποιος για μια Μελίνα, τηλέφωνο λήγει σε 799 ,που με 70 παρέχει φουλ πρόγραμμα; Αν ναι ας πει την γνώμη του, να μη φάμε φόλα.......
Είναι πολλά τα λεφτά...... Άρη
Καλησπερα παιχτες
Πηρα τηλεφωνακι ζηταει 60 μονη της και 100 με τη φιλη της καπου στη δυρραχιου σε δικο τους χωρο. Εχει κανεις καποιος καταδρομικη να μας εμημερωσει τι παιζει;;;
Και επίσης το ίδιο προφίλ έχει και άλλες αγγελίες που έχουν όλες το ίδιο τηλέφωνο, το πρώτο από τα δύοΚαλησπερα παιχτες
Πηρα τηλεφωνακι ζηταει 60 μονη της και 100 με τη φιλη της καπου στη δυρραχιου σε δικο τους χωρο. Εχει κανεις καποιος καταδρομικη να μας εμημερωσει τι παιζει;;;
κάτι για κέλλυ λιόντου γνωρίζει κανείς;
Την έχω δει κ εγώ στο insta είναι πολύ δυνατή..έχει φωτό στο Lacoba άρα κάτι παίζει, αλλά πώς την βρίσκει κανείς;Πιστευω η οτι ειναι βιζιτακι η απλα τρελο ξεκωλο που γουσταρει να την βλεπουν και να την παιζουν για παρτυ της.
Αμα καποιος εχει πληροφοριες στειλτε πμ.
:thubsdown:
Μου είπε 60 ευρώπουλα την ώρα και full πρόγραμμα.
Βέβαια από την ομιλία μου φάνηκε πιωμένη.
Την ξέρετε;
:thubsdown:
μαν,τι να σου πω.πιωμενη,και γενικα,ολες αυτες οι περιεργες συνηθειες,που μπορει να εχουν καποιοι/καποιες,ειναι κατακριτεες.αλλωστε παμε να περασουμε καποια ωρα/ωρες,ευχαριστα,και οχι να βαλουμε στο κεφαλι μας,μπελαδες.Όλα αυτά;
Φαντάζομαι θα είναι σα να την χτύπησε φορτηγό.
Ευχαριστώ φίλος
καλύτερα να μου βγει πιωμα, παρα Αλβανό!μαν,τι να σου πω.πιωμενη,και γενικα,ολες αυτες οι περιεργες συνηθειες,που μπορει να εχουν καποιοι/καποιες,ειναι κατακριτεες.αλλωστε παμε να περασουμε καποια ωρα/ωρες,ευχαριστα,και οχι να βαλουμε στο κεφαλι μας,μπελαδες.