giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.979
- Πόντοι
- 1.706
Για την εν λόγω ξέρουμε κάτι;
(Σεξυλιστ Αγγλικά)
(Σεξυλιστ Αγγλικά)
αφεντικος,και μις γιουνιβερς 1936καλύτερα να μου βγει πιωμα, παρα Αλβανό!
Νταλε νταλε κ παίδαρος τουγκεδερ
παιχτη,μια φορα τα ποστ,ειναι αρκετη.αν καποιος εχει ινφος θα σου απαντησει.
Συναγωνιστες μου εχει κανεις σας τηλ. επαφης με την μανταμ? Κριτικες? γενικα πληροφοριες
Δηλαδή θέλεις να πιστέψουμε τον....."'φιλο σου''Εσυ προσωπική εμπειρία έχεις?? Γιατί το τι είπε ο ""φίλος"" στον ""φίλο''δεν νομίζω ότι είναι και ότι ποιο έγκυρο!
Να συνδραμω με δυο λογια για την εν λογω μανδαμ. ΑΠο αξιοπιστη πηγη, (εμπιστευομαι και ακουω το ατομο δεν με εχει απογοητευσει ποτε)Λοιποοοον ειναι μια Βουλγαρα (κατα τα λεγομενα της και συμπερασματα που βγηκαν) ψηλουτσικη νταρντανοβα, ειναι οτι βλεπετε στις φωτο,εψαξε το τατουαζ. Στα του αγωνα, του εσκασε με κορσεδακι μαλλον να κρυψει μπακα, εξω βυζια, χαιδεματα πιπα του μετριου, ψαυτοαναστεναγματα και καλα καυλωνω, χαιδεμα καλαμπαλικια, χερι παντου, βεβαια αυτη ψιλο εκλεβε γιατι ηταν στα γοντα αναμεσα στα δικα του και σηκωνοταν συχνα πυκνα. Αποπειραθεικε για δαχτυλοσκοπηση με τοδικαιολογιτικο θα σ αρεσει να δεις!Προταση να καθυστερησουν και να φωναξει την φιλη της. Αρνηση και ξεκινημα αγωνα. Την εστεισε στα τεσσερα αλλα αντεξε πολυ λογω προκαταρτικων και θεασ κωλαρας που ειναι λατρης. Εχυσε στα βυζια και γεια σας. Ηταν σε ενα διαμερισμα στην Δυραχιου κοντα στην γεφυρα για μπουρναζι. ΑΥτα εχω και μεταφερω. Υγειενεται!!!
Δοσε και υμας τον επιουσιο πορνοκωλο
Είναι απέναντι απο την ΑΔΜΗΕ στην Δυρραχίου.Διαμέρισμα μέσα στην μπίχλα,καθαρά σλάβικης αισθητικής,καταθλιπτικό και εν γένει έτοιμο να σου ρουφήξει την ψυχή.Η κυρία,αν γουστάρεις κοιλιές σε φάση Στήβ Ντουζος,είναι καλή.Ψηλή,με πολλά κιλά,μεγάλη κοιλιά και εν γένει θα έπρεπε να πληρώνει να την πηδάνε και όχι να την πληρώνουν.Πολύ λούμπεν φάση σε όλα της.Μπαίνοντας στον χώρο της,φόραγε ένα βρακί αντικαβλωτικό,σαν κάτι γριές.Ζητάει ένα 40αρι.Αν πάρεις και την φίλη θα πάει 60€,αλλά και η φίλη είναι στην ίδια φάση.Εγώ όταν πήγα είχαν τελειώσει απο άλλο ραντεβου και ήταν εκεί και μου πρότεινε παρτούζα.Δεν έκανα σεξ με καμία και σηκώθηκα και έφυγα,με ευγενικό τρόπο,καθώς αυτό έχουν και αυτό δίνουν οι γυναίκες.Κατα τα άλλα ευγενικές και οι δύο.
Να συνδραμω με δυο λογια για την εν λογω μανδαμ. ΑΠο αξιοπιστη πηγη, (εμπιστευομαι και ακουω το ατομο δεν με εχει απογοητευσει ποτε)Λοιποοοον ειναι μια Βουλγαρα (κατα τα λεγομενα της και συμπερασματα που βγηκαν) ψηλουτσικη νταρντανοβα, ειναι οτι βλεπετε στις φωτο,εψαξε το τατουαζ. Στα του αγωνα, του εσκασε με κορσεδακι μαλλον να κρυψει μπακα, εξω βυζια, χαιδεματα πιπα του μετριου, ψαυτοαναστεναγματα και καλα καυλωνω, χαιδεμα καλαμπαλικια, χερι παντου, βεβαια αυτη ψιλο εκλεβε γιατι ηταν στα γοντα αναμεσα στα δικα του και σηκωνοταν συχνα πυκνα. Αποπειραθεικε για δαχτυλοσκοπηση με τοδικαιολογιτικο θα σ αρεσει να δεις!Προταση να καθυστερησουν και να φωναξει την φιλη της. Αρνηση και ξεκινημα αγωνα. Την εστεισε στα τεσσερα αλλα αντεξε πολυ λογω προκαταρτικων και θεασ κωλαρας που ειναι λατρης. Εχυσε στα βυζια και γεια σας. Ηταν σε ενα διαμερισμα στην Δυραχιου κοντα στην γεφυρα για μπουρναζι. ΑΥτα εχω και μεταφερω. Υγειενεται!!!
Δοσε και υμας τον επιουσιο πορνοκωλο
Καλα που εφυγες σωος...συνηθως σε τετοιες περιπτωσεις,αν σηκωθεις να φυγεις,σε στολιζουν κανονικα...Είναι απέναντι απο την ΑΔΜΗΕ στην Δυρραχίου.Διαμέρισμα μέσα στην μπίχλα,καθαρά σλάβικης αισθητικής,καταθλιπτικό και εν γένει έτοιμο να σου ρουφήξει την ψυχή.Η κυρία,αν γουστάρεις κοιλιές σε φάση Στήβ Ντουζος,είναι καλή.Ψηλή,με πολλά κιλά,μεγάλη κοιλιά και εν γένει θα έπρεπε να πληρώνει να την πηδάνε και όχι να την πληρώνουν.Πολύ λούμπεν φάση σε όλα της.Μπαίνοντας στον χώρο της,φόραγε ένα βρακί αντικαβλωτικό,σαν κάτι γριές.Ζητάει ένα 40αρι.Αν πάρεις και την φίλη θα πάει 60€,αλλά και η φίλη είναι στην ίδια φάση.Εγώ όταν πήγα είχαν τελειώσει απο άλλο ραντεβου και ήταν εκεί και μου πρότεινε παρτούζα.Δεν έκανα σεξ με καμία και σηκώθηκα και έφυγα,με ευγενικό τρόπο,καθώς αυτό έχουν και αυτό δίνουν οι γυναίκες.Κατα τα άλλα ευγενικές και οι δύο.
Να τα λέμε και αυτά.Δεν είπαν τίποτε άσχημο.Τους εξήγησα ότι άλλο πράγμα έψαχνα είπα ένα καλή συνέχεια και έφυγα.Ούτε βρισίδια,ούτε ειρωνεία,ούτε τίποτε.Καλα που εφυγες σωος...συνηθως σε τετοιες περιπτωσεις,αν σηκωθεις να φυγεις,σε στολιζουν κανονικα...
καλημερα. Εχει κανεις εμπειρια??
διαφορες αγγελιες+διαφορα κινητα=γραφειο.Καλησπέρα σε όλους. Γνωρίζει κάποιος κάτι για την παρακάτω κοπέλα; Θα ήθελα να πάω λίγο στα σίγουρα (και οικονομικά) μιας κ δεν παίζει φράγκα αυτή την εποχή.
Έχει διάφορες αγγελίες, με διάφορα κινητά. Γράφει με όνομα Ναταλία. Μίλησα μαζί της, Ελληνίδα είναι αλλά κάτι δεν μου κολλάει. Ξέρει κανείς κάτι; ευχαριστώ!
Όλα τα κινητά βγαίνουν σε ίδιες φώτο. Μου το είπε και η ίδια η κοπέλα ότι έχει 3 αριθμούς... Πιτσιρίκα φωνή.... Δεν μου κάνει τόσο για γραφείο (την έχω πατήσει αρκετές φορές με γραφεία), απλά αν κάποιος έχει εμπειρία με την συγκεκριμένη ας γράψει.... Σίγουρα κάποιος την έχει δοκιμάσει... Ή αγγελία είναι πολύ καιρό
Αγαπητοί συναγωνιστές έχω ξαναγράψει για την συγκεκριμένη... Δεν είναι γραφείο, είναι μια κοπέλα με ερωτιματικά στην υγιεινή της.. Εμένα μου φαίνεται (και λόγω σωματότυπου) ότι μπορεί να πάιρνει και ουσίες... Προσωπικά δεν την προτείνω... Το μόνο σίγουρο ότι η οδοντοστοιχία της χρήζει βελτίωσης και ότι η ανάσα της μυρίζει απίστευτα... Ο καθένας κρίνει και επιλέγει