Nick911son
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2018
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
brittania.. stile til pm..
Α, μάλιστα. Πολύ ωραία. Τώρα παίρνει κι άλλους "πόντους" το κορίτσι...
όπως ;; Τι μετράει για σενα ;;Τα άλλα είναι που μετράνε στην Κατερίνα και στην κάθε κατερίνα...
όπως ;; Τι μετράει για σενα ;;
Και εγω πριν 10 μερες. Ε ρε το κοριτσι αλλαγες..!ποτε προλαβε ρε?
αρχες του μηνα την ειδα
χαμαιλεων....Και εγω πριν 10 μερες. Ε ρε το κοριτσι αλλαγες..!
Ρουφηχτραααααχαμαιλεων....
διαφωνω.στο πηδημα δινει ρεστα.περισσοτερο απο τοΡουφηχτρααααα
διαφωνω.στο πηδημα δινει ρεστα.περισσοτερο απο το
Αγαπητε παρανόησες. Δεν ενοουσα μονο το στοματικο αλλα και το πηδημα. Τον καταπινει η ναρα της όλον. Ποναει βεβαια λιγο θελει σιγα σιγα αλλα τα δινει ολα.διαφωνω.στο πηδημα δινει ρεστα.περισσοτερο απο το
μπορει να με βοηθησει καποιος με το κατερινακι να μου πει εμφανισιακα πως ειναι..δλδ αν ειναι θηλυκο το σωμα γιατι διαβαζω κατι περι αδυνατου μικρου στηθους μικρο κωλαρακι..δλδ θα με καυλωσει η ειναι αδιαφορη εμφανισιακα! ευχαριστω ολους!
μην εισαι αγριος με τα κοριτσια(στην αρχη)......Αγαπητε παρανόησες. Δεν ενοουσα μονο το στοματικο αλλα και το πηδημα. Τον καταπινει η ναρα της όλον. Ποναει βεβαια λιγο θελει σιγα σιγα αλλα τα δινει ολα.
Ποτε δεν ειμαι αγριος ακομα και οταν το ζητανε οι ιδιες. Το κοριτσι σε καθε ραντεβου ειναι και καλυτερο...σε ολα της.μην εισαι αγριος με τα κοριτσια(στην αρχη)......
Κ είναι γλυκιά σαν ..Μέλι??δεν είναι στο team πλεον... αλλα με καποιες εχει επαφη που μπορεις να βρεις τηλεφωνο..
Αααα , έχεις βαλει το δάκτυλο στο μελι....ή οχι ;;Κ είναι γλυκιά σαν ..Μέλι??