Poseidon74
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2018
- Like
- 9
- Πόντοι
- 0
καλησπέρα,κορίτσι για καλό στοματικό να κάνει?
Καταυλακιωτη. ηρεμησεεπειδή κάποιοι θυμόμαστε... Εμένα προσωπικά ξαναρωταμε όταν μάθεις να μοιράζεσαι... Κ όχι fake fb profile...
ηρεμοτατος είμαι φίλε μου απλά ξέρεις ότι είμαι ντόμπρος κ δεν κρύβομαιΚαταυλακιωτη. ηρεμησε
τι είναι αυτό τώρα???τι άσχετα λες??επειδή κάποιοι θυμόμαστε... Εμένα προσωπικά ξαναρωταμε όταν μάθεις να μοιράζεσαι... Κ όχι fake fb profile...
τίποτα... Όπως σου είπα κάποιοι θυμόμαστε.. τι δινουμε κ που... Τι εισπρατουμε κ απο που... κ τις υποσχέσεις...θα σου πω απλα ακόμα περιμένω το Κιάτο... δεν έχω σκοπό να το συνεχίσω γιατί δεν πρόκειται να παραδεχτείς τίποτα... Για άσχετα θα μου λες... Απλά στο έγραψα για να ξέρεις για πιο λόγο δεν παιρνεις απάντηση... Ας μην σπαμαρουμε άλλο ούτως η άλλως εσύ θα αρνήσε εγώ θα επιμένω... οι δύο μας ξέρουμε κ δεν ενδιαφέρει κανέναν...τι είναι αυτό τώρα???τι άσχετα λες??
εχει κανεις γνωμη για αυτο το κοριτσι..υπαρχουν πουθενα κριτικες?
Για προτείνετε τπτ σε amature μάγκες. Μαξ 25 χρονών
κανα καλο call girl gfe εχουμε ?? ενα pm παρακαλω ...
Αρκετά όμορφη αλλά κρύα. Ηταν σε στούντιο θαρρώεχει κανεις γνωμη για αυτο το κοριτσι..υπαρχουν πουθενα κριτικες?
Τασο. Απο αρθμους πως τα πας ? Γιατι α μανταμ για να βγει απο το δωωματιο της θελει 230 την ωρα !εχει κανεις γνωμη για αυτο το κοριτσι..υπαρχουν πουθενα κριτικες?
Στουντιοκοριτσο με μέτριες υπηρεσίες και τώρα το γύρισε σε callgirl .Αλλά πολλά αυτά που ζητάει...
Πες 1 που να μην το παιζει ντιβα!!!!Πάρα πολλα!
Εχει εργαστει ως Izabella αν θυμαμσι καλα στους Γερμανους...Κατεχακη 8 την ειχα δει...Οταν ηταν των Γερμανων.Εχει περασει κι απο Βριλησσου στο 46...Νομιζω τελευταια σταση πριν ανεβει σκαλα...
αρκετες.τσεκαρεις ποια σου κανει απο τιμη,εμφανιση,προγραμμα,και της λες που σε βολευει.Καλημέρα. Εκτός από τα γραφεία υπάρχουν ανεξάρτητες που έρχονται προς βόρεια προάστια; Αν ξέρει κάποιος ας αναφέρει. Ευχαριστώ