adreasfairways
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.293
- Πόντοι
- 216
28 ποτε ηταν τελευταια φορα??την 28 εννοείς?
Αν ναι είναι πάνω από 25 κ δεν τα κάνει όλα που θέλει ο φίλος
28 ποτε ηταν τελευταια φορα??την 28 εννοείς?
Αν ναι είναι πάνω από 25 κ δεν τα κάνει όλα που θέλει ο φίλος
πρέπει να είναι γύρω στα 30 δεν την έχω πάρει αλλά την είχα δει από κοντά σε φάση που πηγενε για εργασία ωραίος αέρας... αλλά όπως σε κόβω δεν σε καλύπτει28 ποτε ηταν τελευταια φορα??
για αυτή ξέρει κανείς τίποτα? παίζει σε αρκετός αγγελίες και το τηλ της βγαίνει μόνο σε αυτή...
φημες λενε οτι σερβα δεν ηταν ποτε νομιζω σαν ιζαμπελα δουλευε στους γερμανουςΤην εχει παρει καποιος συναγωνιστης;
από νταρια νικολετα κ με ελληνικη επικουοτητα?.... Καμια πληροφορία????
πολυ καλη για να ειναι αληθινη μ φαινεται εμενα και στις 2 απο 3 φορες που εχω παρει απο γραφεια αλλο ειδα στις φωτο αλλο μου ηρθε ,δεν υπαρχουν ανεξαρτητες κατα την γνωμη μουφημες λενε οτι σερβα δεν ηταν ποτε νομιζω σαν ιζαμπελα δουλευε στους γερμανους
παιζουν ανεξαρτητες μακρυα απο γραφεια χανεις καιπολυ καλη για να ειναι αληθινη μ φαινεται εμενα και στις 2 απο 3 φορες που εχω παρει απο γραφεια αλλο ειδα στις φωτο αλλο μου ηρθε ,δεν υπαρχουν ανεξαρτητες κατα την γνωμη μου
αυτή ειναι! Αν σου κανει η τιμή κ διευκρινησετε τις υπηρεσίες προχωραπολυ καλη για να ειναι αληθινη μ φαινεται εμενα και στις 2 απο 3 φορες που εχω παρει απο γραφεια αλλο ειδα στις φωτο αλλο μου ηρθε ,δεν υπαρχουν ανεξαρτητες κατα την γνωμη μου
Δεν καταλαβα τι ενωεις... εγω φιλε 3 φορες εχω παρει στις 2 ηταν οτι να ναι αλλο ειδα στις φωτο αλλο ηρθε και αλλα ελέγε οτι κανει αλλα εκανε μου ηρθε να την διωξω αλλα φοβηθηκα ,η καλυτερη π εχω παρει ειναι μια εδω στον βολο την βρηκε ενας φιλος και ειπε και σε εμενα σε ξενοδοχειο ουτε το δωματιο δεν πληρωσα special ηταν... !!!!!παιζουν ανεξαρτητες μακρυα απο γραφεια χανεις και
Χρονο και χρημα
λεω αν ψαξεις υπαρχουν ανεξαρτητεςΔεν καταλαβα τι ενωεις... εγω φιλε 3 φορες εχω παρει στις 2 ηταν οτι να ναι αλλο ειδα στις φωτο αλλο ηρθε και αλλα ελέγε οτι κανει αλλα εκανε μου ηρθε να την διωξω αλλα φοβηθηκα ,η καλυτερη π εχω παρει ειναι μια εδω στον βολο την βρηκε ενας φιλος και ειπε και σε εμενα σε ξενοδοχειο ουτε το δωματιο δεν πληρωσα special ηταν... !!!!!
το μισο φορουμ... γιατι δεν κοιτας τα θρεντ στα κορίτσια να βγαλεις τα συμπερασματα σου από τα λεγομενα των φιλων εδώ κ να παρεις τις αποφασεις σου?Ακουω λοιπον προτασεις θελω να τα κανει ολα και αν ειναι δυνατον μεχρι 30 χρονων!!!
Σωστός. Όπως και εγώ τα έχω σταματήσει τα γραφεία . Έχω 3-4 call girls που με καλύπτουν γενικά και παίρνω 1-2 κάθε εβδομάδα, Καμμία φορά και 2 μαζί.λεω αν ψαξεις υπαρχουν ανεξαρτητες
Εγω δεν παιρνω γραφεια το θεωρω τσαμπα κοπο
Αλλοι παιρνουν ο καθενας παιρνει οτι γουσταρει
αυτή που είναι καλυτερη για μενα δεν συμαινει είναι για σενα...Απλα ζητησα να μ πειτε κατα την γνωμη σας ποια ειναι η καλυτερη!!!
αυτό ακριβως για μενα η αννα είναι ετσι για εσενα είναι αλιως γιαυτο σου εξηγησα πως να λειτουργησεις κ να μειωσεις το ρισκοΑς πουμε για τν αννα αλλως λεει ετσι αλλιως που να καταλαβω!!!!!!
Ακριβώςφημες λενε οτι σερβα δεν ηταν ποτε νομιζω σαν ιζαμπελα δουλευε στους γερμανους
οι περισοτερες από στουντιο ετσι δεν λειτουργουν όταν βγαινουν σαν cg?Ακριβώς
Έξω με πενηντάρικο και εδώ στα 100 τιμή εκκίνησης