erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.923
- Πόντοι
- 2.646
Συνηθως στο addos βαζουν ανεξαρτητες λογω κοστους. Η τελευταια Ελλη θελει 80 φουλ +20 κολαρακι. Φαινεται ελληνιδα περπατημενηΆποψη κανείς;
Συνηθως στο addos βαζουν ανεξαρτητες λογω κοστους. Η τελευταια Ελλη θελει 80 φουλ +20 κολαρακι. Φαινεται ελληνιδα περπατημενηΆποψη κανείς;
www.lovelist.com.gr/aggelies-sex-ads/βιολέτα-ξανθιά-ρωσιδούλα-35-ετών-2/]https://www.lovelist.com.gr/aggelies-sex-ads/βιολέτα-ξανθιά-ρωσιδούλα-35-ετών-2/[/url]
Ξέρουμε τίποτα κύριοι??
Από χθες θέλω μια ΜΙΛΦ να γίνει νταβαντουρι
με δυο ονοματα..ηρα,μαριαννα.... :thubsdown:
την γνωριζει καποιος?
70€ +20€ πρωκτικο
με δυο ονοματα..ηρα,μαριαννα.... :thubsdown:
δεν ψωνιζω απο γραφεια.αν σου αρεσει αυτο που βλεπεις,και δεν εχεις θεμα με αυτο που εγραψα(γραφειο),κανεις μια δοκιμη..Δεν αξίζει δοκιμή δηλαδή;
Για μια Milana28 έχουμε κάποια πληροφόρηση;
Eαν οι φωτο ΔΕΝ ειναι αληθινες τι να το κανω ρε μαν?οχι φωτό αληθινές , καλή περίπτωση όμως ναι ! Βέβαια η μια φωτό μπορεί, αν και είχε πιο μακρύ μαλλί όταν την είδα ..
δεν πας και εισαι υσηχος...Eαν οι φωτο ΔΕΝ ειναι αληθινες τι να το κανω ρε μαν?
Aκριβως.δεν πας και εισαι υσηχος...
Παρε τηλεφωνο να κοψεις κινηση.καλησπερα σε όλους
Έχουμε πληροφορίες γι 'αυτήν;
kleopatra:
openday
Έκανα κάποια έρευνα για τις εικόνες αλλά δεν βρήκα τίποτα.
Thanks!
καλησπερα σε όλους
Έχουμε πληροφορίες γι 'αυτήν;
kleopatra:
openday
Έκανα κάποια έρευνα για τις εικόνες αλλά δεν βρήκα τίποτα.
Thanks!
καλησπέρα είναι αληθινές οι φώτο την έχω δει από κοντά είχα κανονίσει να την πάρω μια φορά αλλά μου έτυχε κάτι και το αναβαλαμεΠαρε τηλεφωνο να κοψεις κινηση.
Κειμενο αγγελιας και φωτο οδηγουν στο συμπερασμα : fake news κ γραφειο ..περιεργοΞέρει κανείς αν οι φωτό είναι αληθινλες?
Ξέρει κανείς αν οι φωτό είναι αληθινλες?
καλησπέρα είναι αληθινές οι φώτο την έχω δει από κοντά είχα κανονίσει να την πάρω μια φορά αλλά μου έτυχε κάτι και το αναβαλαμε
καλησπέρα είναι αληθινές οι φώτο την έχω δει από κοντά είχα κανονίσει να την πάρω μια φορά αλλά μου έτυχε κάτι και το αναβαλαμε