akatastatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.197
- Πόντοι
- 486
Παιδιά τι απέγινε το νήμα της Μερόπης;
Nein κύριοι! Η φώτο -προφανως- καμια σχεση. 45+ Ρωσσιδα, μακρυ ξανθο μαλλι,ωραια ματια,καλο λεπτο κορμι για την ηλικία της, θερμή μεν αλλά πολυ σπασμενη φατσα. Τι να λεμε για 70€?? Ουτε για αστειο, πληρωσα και χοτελ... συν αργοπορημένη κατα 20'www.lovelist.com.gr/aggelies-sex-ads/βιολέτα-ξανθιά-ρωσιδούλα-35-ετών-2/]https://www.lovelist.com.gr/aggelies-sex-ads/βιολέτα-ξανθιά-ρωσιδούλα-35-ετών-2/[/url]
Ξέρουμε τίποτα κύριοι??
Από χθες θέλω μια ΜΙΛΦ να γίνει νταβαντουρι
Παιδιά τι απέγινε το νήμα της Μερόπης;
θα ρεφαρης σίγουραNein κύριοι! Η φώτο -προφανως- καμια σχεση. 45+ Ρωσσιδα, μακρυ ξανθο μαλλι,ωραια ματια,καλο λεπτο κορμι για την ηλικία της, θερμή μεν αλλά πολυ σπασμενη φατσα. Τι να λεμε για 70€?? Ουτε για αστειο, πληρωσα και χοτελ... συν αργοπορημένη κατα 20'
Δεν ξέρω σε αλλους μπορει να αρέσει αλλα αυτή η τιμη για το ολο πακετο κρινεται απογορευτική για εμενα.
Στα του αγώνα ειπαμε καλη επαγγελματίας, πολύ θερμή στα προκατ, εξαιρετική πιπα μαστόρικη και υγρή,γλύφει μπαλες πολυ αισθησιακά αλλα στο σεξ μου το χαλασε, άβουλη εντελως αμίλητη και στο cowgirl δεν εκανε τιποτα ανταυτού ήθελε μονο τέσσερα και σχεδόν μουγκή. Ξαναλέω δεν είναι σκαρτη σε υπηρεσίες αλλά σπασμένη φάτσα και πανακριβη στο ολο πακέτο.
Next station Μαρία Μολδαβή, ελπίζω εκεί να είναι καλύτερα τα πράγματα και να ρεφάρω!
ξερει κανενας τιποτα γιαυτην
κάποιος κύριος μπορεί να μου στείλει το τηλεφωνο της Μαρινας 60 ? το εχασα.Παιδιά τι απέγινε το νήμα της Μερόπης;
κάποιος κύριος μπορεί να μου στείλει το τηλεφωνο της Μαρινας 60 ? το εχασα.
Kατι μου θυμιζει αυτη η φωτο...
Kατι μου θυμιζει αυτη η φωτο...
Εκει εχεις μεινει ? προμνημονιακη μιλφ
Απλά απάντησα στον αλλον, συμφωνώ με ότι λες, πίστευα ότι θα έχει βγει σύνταξηΕκει εχεις μεινει ? προμνημονιακη μιλφ
Δεν είναι μόνο αυτή προμνημονιακη στο επάγγελμα. Θυμήθηκα παλιές αναμνήσεις με μαριαν.Εκει εχεις μεινει ? προμνημονιακη μιλφ