anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
σε πιστεύουμε μην ορκιζόσαστε...καλησπέρα είναι αληθινές οι φώτο την έχω δει από κοντά είχα κανονίσει να την πάρω μια φορά αλλά μου έτυχε κάτι και το αναβαλαμε
σε πιστεύουμε μην ορκιζόσαστε...καλησπέρα είναι αληθινές οι φώτο την έχω δει από κοντά είχα κανονίσει να την πάρω μια φορά αλλά μου έτυχε κάτι και το αναβαλαμε
Καλησπερα σε όλους!!!
Αυριο έρχομαι Αθήνα και ζητάω βοήθεια για να με γλυτώσετε απο κανα κασκαντεριλικι μιας και δεν έρχομαι συχνα για να εχω πολλές ευκαιρίες... αν και θα κανω κ καποιο κασκαντεριλικι και θα γραψω οπως παντα κριτικη...
Αν γνωριζει κανείς κάποια skinny που να δίνει πισω πορτα αδιαμαρτυρητα και να κανει και κανα γυαλισμα πρωκτου θα ήμουν πραγματικά ευγνώμων... φατσα δεν με πειραζει.... ας ειναι και μαγισσα...
Οποιος θέλει ας κάνει ένα καλό ρε παιδιά. Στείλτε και pm
Ευχαριστώ!!
στο ψαξιμο βρηκα αυτες :
γνωμη κανεις?
ευχαριστω
Τυπε εδω πλεον το πραγμα εχει παει σε αλλα επιπεδαEαν οι φωτο ΔΕΝ ειναι αληθινες τι να το κανω ρε μαν?
για την πρώτη δεν ξέρω ναδα , άλλα όπως φαίνεται και το μπαρμπαρος δύσκολα θα βρει την τρύπα .... όσο για την δεύτερη όσο μπορείς πιο μακριαααα ...
Tην γνωριζω την κατασταση μιας και ειμαι παθων κατα το παρελθον αρκετες φορες πριν μαθω το bou και τα κολπα που κανουν τα γραφεια. Η διαφορα με τους προβληματικους ειναι οτι εγω της εστελνα πισω πακετο και χωρις χρήματα για ταξι. 1-2 φορες με απειλησαν στο hotel που ημουν επειδη την εδιωξα κτλπ και τους απαντουσα εγω Κυρια μου ειμαι στο δωματιο χαλαρος. Εσείς μπορείτε να με περιμένετε κάνα 3ωρο από κάτω να με βρείτε.Στο 15λεπτο και αφου δεν βρηκα κατι αλλο διαθεσιμο εκεινη την ωρα εφυγα κυριος.Τυπε εδω πλεον το πραγμα εχει παει σε αλλα επιπεδα
Μπαινουν στο φεηκσεξ.κομ βρισκουν οτι βρουν μπροστα τους και αφου ερθει κατι εντελως διαφορετικο πληρωνουν και λενε και ευχαριστω. Και μετα ξυπναω εγω μια μερα και παιρνω μια στο τοσο καποια που μετα απο μαθηματικες αναλυσεις tinyeye εξισωσεις και τα σχετικα εχω πιστεψει οτι ειναι αληθινη , και αφου λεω στην τσατσα που σηκωνει το τηλεφωνο οτι αν ερθει κατι διαφορετικο δεν θα μπει μεσα στο σπιτι και αφου χαλαει το γλυκο λιγο πριν κλεισουμε τηλεφωνικα το ραντεβου της συμφορας ακουω τα μπινελικια μου και φρασεις του τυπου "καλα ειναι δυνατον να πιστευετε μερικοι οτι θα ερθει αυτο που βλεπετε?" "τι απαιτησεις ειναι αυτες που εχετε" "εσυ δηλαδη οταν πας σε ενα μαγαζι αυτο που βλεπεις στη βιτρινα βλεπεις και μεσα " ??
Ισως μια μερα βγαλω και τις ηχογραφημενες κλησεις εδω με καποιο λινκ χυμα και στον αερα
Αυτη πανω κατω ειναι η κατασταση και την συντηρουν καποιοι προπβληματικοι
φρασεις του τυπου "καλα ειναι δυνατον να πιστευετε μερικοι οτι θα ερθει αυτο που βλεπετε?" "τι απαιτησεις ειναι αυτες που εχετε" "εσυ δηλαδη οταν πας σε ενα μαγαζι αυτο που βλεπεις στη βιτρινα βλεπεις και μεσα " ??
Tην γνωριζω την κατασταση μιας και ειμαι παθων κατα το παρελθον αρκετες φορες πριν μαθω το bou και τα κολπα που κανουν τα γραφεια. Η διαφορα με τους προβληματικους ειναι οτι εγω της εστελνα πισω πακετο και χωρις χρήματα για ταξι. 1-2 φορες με απειλησαν στο hotel που ημουν επειδη την εδιωξα κτλπ και τους απαντουσα εγω Κυρια μου ειμαι στο δωματιο χαλαρος. Εσείς μπορείτε να με περιμένετε κάνα 3ωρο από κάτω να με βρείτε.Στο 15λεπτο και αφου δεν βρηκα κατι αλλο διαθεσιμο εκεινη την ωρα εφυγα κυριος.
τύποι ξέρει κανείς τίποτα? πολύ δυνατό πίσω σύστημα...