Αυτο που λες ισχυει εν μερει. Πανω απο το 50% απο τις ανεξαρτητες δεν εχουν σταθερη τιμη και μαλιστα το συντριπτικο ποσοστο εχει την ταση να μεγαλωνει την τιμη με τον καιρο. Εχω προσφατα και πολλα παραδειγματα που απλα προσπαθουν με οποιονδηποτε τροπο να σε πιασουν απο μια λεπτομερεια μαλακα για να σου παρουν 10 και 20 ευρω παραπανω.
Ενα που μου ηρθε αμεσως-αμεσως στο μυαλο ειναι η παρακατω τυπισα που ενω την ειχα παρει 3 φορες με 60 ευρω οταν εκανα αποπειρα για τεταρτη φορα ο νταβακος της θεωρησε οτι πρεπει να την ανεβασει στα 80. Επειδη φανταστηκε οτι ειμαι μαλακοπιτουρας προφανως. (Εννοειται δεν την φωναξα ξανα)
Πλεον δεν μεγαλωνουν τις τιμες μονο για καινουριους πελατες, αλλα εχουν ξεφυγει τοσο πολυ που το κανουν και σε σταθερους
Τετοια κολπα κυκλοφορουν παντου και αν δεχτουμε οτι δεν πρεπει να παζαρευουμε κατι το οποιο ειναι σταθερο συμφωνω, απο την αλλη δεν πρεπει και καποιοι αγαπουληδες να δινουν τα παραπανω χρηματα που θελει μια πουτανα επειδη ξυπνησε μια μερα και θεωρησε οτι αξιζει παραπανω, ενω χειροτερευει στις υπηρεσιες ή πολυ απλα χωρις να προσφερει κατι παραπανω.
Το παζαρι που λεει ο φιλος ειναι ενα θεμα που το αποφευγω και εγω αλλα επειδη εχει αποθρασυνθεί εντελως η πιατσα καλο θα ειναι να μην παρουμε ως δεδομενο οτι τους δινουμε οτι τους καβλωσει να ζητανε