Θα απαντησω κατι τελευταιο για να μην κουραζουμε το νημα.
Εννοειται οτι αυτοι οι ανθρωποι σκεφτοντε την επιβιωση. Δεν το ειπα ομως γιαυτο, αλλα για το οτι οποιοσδηποτε προσφερει μια υπηρεσια δεν πρεπει να ειναι εκτος τοπου και χρονου αλλα πρεπει και να λαμβανει υποψιν του και το μερος που ζει και την κατασταση του . Αλλα λεφτα πρεπει να ζηταει μια ανεξαρτητη στην Ελλαδα και αλλα φραγκα στην Γερμανια πχ.
Αλλα απο κει και περα στα αρχιδια μου εμενα ας ζηταει ο καθενας οτι θελει.
Η μπιχλα μπορει να υπαρξει και απο τις 2 πλευρες ,οπως και η κακη συμπεριφορα, μου εχουν ερθει ουκ ολιγες απλυτες (τοσο πολυ που να νομιζω οτι απλα εφερα το
Μεταξουργειο σπιτι μου - και εκει γαμας και 8 φορες με τα ιδια λεφτα) , εκει εχεις την επιλογη και εσυ αλλα και αυτη αν εισαι μπιχλιαρης να φυγει. Αυτο οπως και το θεμα με το παζαρι που λεγαμε πιο πανω δεν ειναι με το ζορι δηλαδη αν θες το δεχεσαι οπως και την μπιχλα.
Εμενα το ποιντ μου σε ολη την συζητηση ειναι να μην το παμε και στο αλλο ακρο του πολυχαιδεματος διοτι κατι τετοια μετα γυρνανε μπουμερανγκ αργα η γρηγορα.
Στην τελικη μιλαμε για ενα απο τα πιο καλοπληρωμενα επαγγελματα οποτε δεν υπαρχει και λογος να βαλουμε και τα κλαματα για την "δυσκολη" ζωη των τανων. Αλλα να βρουμε μια μεση λυση καπου
Οταν η αλλη το αξιζει εχω δωσει και παραπανω ουκ ολιγες φορες . Αλλα ξαναλεω , αλλο αυτο και αλλο γινομαι πουτανοαρκουδιτσος