και να σου πω και κατι the_greek παντα αποψη μου ετσι το να βγαινει καποιος και να δημοσιευει καποια με φωτος και μετα να λεει μονο σε πμ και σε αυτους που θελει βεβαια εναι μεγα μαλακια θες να ενημερωσεις καποιον καντο σε προσωπικο επιπεδο...πρωτον θα ξεκινησει βομβαρδισμος απο πμ δευτερον θα γινει κριτικη γιατι δεν ενημερωνεται τον λαο οπως εγινε σε ποιο πισω σελιδες κτλ συν οτι μπορει να την δωσεις και σε καποιον εμπιστο και να ξεφυγει αθελα του σε καποιον αλλον και να καει υστερα το κοπελι και μην μου πειτε οτι δεν εχουνε καει αρκετες και μετα εχει στενεψει και αλλο ο κυκλος τους.....δεν εχω κατι μαζι σου απλα εκφρασα την αποψη μου.......
Ωραίαααα τα λες....
Πάμε τώρα να σε ρωτήσω και εσένα όπως ρώτησα και τον Scorpio αλλά ακόμα περιμένω απάντηση, που μου κάνετε και μαθήματα ηθικής τώρα.
Για πες μας, η Αντριάννα είναι ή δεν είναι σε πμ???
ΕΙΔΕΣ εσύ κάπου να υπάρχει αγγελία???
ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΕΣ πουθενά να δίνεται ΔΗΜΟΣΙΑ το τηλέφωνο της???
ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΕΣ καπου να αναφέρεται το όνομα της σύστασης???
Για πες μου και κάτι ακόμα...
Οι περισσότερες κοπέλες μέσα εδώ έχουν ΔΗΜΟΣΙΑ τηλέφωνο???
Σε πμ σου στέλνουν το τηλέφνωο τους και μάλιστα σε ΟΠΟΙΟΝ ΑΥΤΕΣ γουστάρουν. (Βλέπε Βερόνικα)
Βγήκες να πεις....
"Μαλακία φίλε που έβαλες φώτο της Αντριάννα αλλά δεν την έβγαλες δημόσια"???
Ή μήπως βγήκες να πεις σε κάποια εδώ μέσα που έχει νήμα....
"Μαλακία κοπελιά που ενώ έχεις νήμα δεν έχεις το τηλέφωνο σου δημόσια. Και ακόμη πιο μαλακία που ενώ σου έχω στειλει πμ ΔΕΝ γουστάρεις να μου δώσεις το τηλεφωνο σου"???
Ναι έχεις δίκιο... ΔΕΝ έπρεπε να πω ότι θα την δώσω σε όποιον ΕΓΩ γουστάρω.
Έπρεπε να σας πω... ελάτε σε πμ να σας δώσω. Και μετά να ΜΗΝ ΣΑΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑ καν. Φτύσιμο κοινός, αλλά όχι δημόσιο.
Φιλαράκο... μαθήματα ηθικής και συμπεριφοράς σε εμένα... ΌΧΙ. Ειδικά όταν ΔΕΝ είσαστε αντικειμενικοί.
Άντε τώρα να βγεις και εσύ να δώσεις κάτι δημόσια και ΔΕΝ έχω κανένα πρόβλημα να μην μου το δώσεις.
Αρκεί να είσαι σωστός και αυτό που είναι να βγάλεις να το βγάλεις στις τιμές, στις ώρες και στο πρόγραμμα όπως ήταν και πριν βγει δημόσια.