Επισκέπτης
Δηλαδη στο παραπανω ερωτηματολογιο του greek πρεπει να απαντησουμε ολοι..?
οχι μωρε οκ. Απλα δεν μπορω να διαβαζω σεντονια για κοπελες που τις θεωρουνε αβουλες και ειπα να τσιγκλισω λιγο ετσι για καλημερα
Δηλαδη στο παραπανω ερωτηματολογιο του greek πρεπει να απαντησουμε ολοι..?
Σωστά τα λες εν μέρει. Να σε ρωτήσω και εγώ. Η Αντριάνα αφού ΔΕΝ δόθηκε δημόσια πιος ο λόγος να μπει εδώ?
οχι μωρε οκ. Απλα δεν μπορω να διαβαζω σεντονια για κοπελες που τις θεωρουνε αβουλες και ειπα να τσιγκλισω λιγο ετσι για καλημερα
το αστειο που ειναι ρε ρεμαλι? Ο Σκορπιος μιλαει σοβαρα!
Στις κοπελες που τις θεωρουν αβουλες.. ;)το αστειο που ειναι ρε ρεμαλι? Ο Σκορπιος μιλαει σοβαρα!
το ειχα ανοιξει περσι....κανεις δεν ειχε να ανταλλαξει....λιγοι εχουν και αυτοι τις βαζουν κατω απο το στρωμα τους...Έχω σοβαρή πρόταση.
Να ανοιχτεί νήμα " call girls που ανταλλάσουμε" και να αφησουμε το παρον ησυχο.. ναι?
Πες μας ποιας τηλ ειχες για ανταλλαγη, μην ντρεπεσαι....το ειχα ανοιξει περσι....κανεις δεν ειχε να ανταλλαξει....λιγοι εχουν και αυτοι τις βαζουν κατω απο το στρωμα τους...
στο πουλησα 30Ε...ΘΥΜΑΣΑΙ?Πες μας ποιας τηλ ειχες για ανταλλαγη, μην ντρεπεσαι....
Εγω στα δωσα, για τους αλλους λεω που τους το δινες τσαμπα και δεν θελανε...στο πουλησα 30Ε...ΘΥΜΑΣΑΙ?
αστους αυτους....δεν ειχαν....οχι δεν ηθελαν...ολοι θελουν αλλα δεν εχουν να ανταλλαξουν γιατι βαριουνται το κυνηγι...Εγω στα δωσα, για τους αλλους λεω που τους το δινες τσαμπα και δεν θελανε...
Επειδή είναι "άβουλη" είπα να πάρω μία πρωτοβουλία.Τι εξυπηρετει η δημοσια αναρτηση της Ρωσιδας????
ΑΝΑΜΕΝΩ σε αναμένα κάρβουνα, την δική σου ανάρτηση τώρα.αν ειναι ετσι ας ξεκινησουμε ολοι την δημοσια αναρτηση.....
Επειδή είναι "άβουλη" είπα να πάρω μία πρωτοβουλία.
ΑΝΑΜΕΝΩ σε αναμένα κάρβουνα, την δική σου ανάρτηση τώρα.
Επειδή είναι "άβουλη" είπα να πάρω μία πρωτοβουλία.
και να σου πω και κατι the_greek παντα αποψη μου ετσι το να βγαινει καποιος και να δημοσιευει καποια με φωτος και μετα να λεει μονο σε πμ και σε αυτους που θελει βεβαια εναι μεγα μαλακια θες να ενημερωσεις καποιον καντο σε προσωπικο επιπεδο...πρωτον θα ξεκινησει βομβαρδισμος απο πμ δευτερον θα γινει κριτικη γιατι δεν ενημερωνεται τον λαο οπως εγινε σε ποιο πισω σελιδες κτλ συν οτι μπορει να την δωσεις και σε καποιον εμπιστο και να ξεφυγει αθελα του σε καποιον αλλον και να καει υστερα το κοπελι και μην μου πειτε οτι δεν εχουνε καει αρκετες και μετα εχει στενεψει και αλλο ο κυκλος τους.....δεν εχω κατι μαζι σου απλα εκφρασα την αποψη μου.......
Εγω πιστευω τοχει καταλάβει οτι εκανε μαλακία.. αλλα οκ...πως να το μαζεψει τωρα. θα ακουσουμε κι αλλα... υπομονη και καλή διαθεση στο εξης.
αλλιως να φτιαχτει ενα νημα : κλειστος κυκλος μεσω π.μ γιατι ετσι και αλλιως τα καλα κομματια παιζουνε μεσω μηνυματων....μετα απο τοσο καιρο αυτο εχω καταλαβει εγω και καλα κανουνε δικαιωμα τους βεβαια.