The_Greek
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 833
- Πόντοι
- 376
Προφανώς περνιέσαι για αστείος. Άντε να δούμε. Θα βγει τώρα και κανένας άλλος να σε κράξει ή μόνος μου θα πρέπει να το κάνω και αυτό???Ελπίζω να σε κάλυψα
Προφανώς περνιέσαι για αστείος. Άντε να δούμε. Θα βγει τώρα και κανένας άλλος να σε κράξει ή μόνος μου θα πρέπει να το κάνω και αυτό???Ελπίζω να σε κάλυψα
Πιστεύεις ότι είναι πρέπων να υπάρχουν διαφορετικές τιμολογιακές πολιτικές για τον εκάστοτε ΙΔΙΟ πελάτη???γιατι ρε παιζη ρολο ποσα εδωσε γιατι τα εδωσε και ποση ωρα εκατσε? προχθες δεν ειπαμε οτι ο καθενας εχει τα κονε του ;)
Αυτό κάνω, αυτό κάνεις. Λέμε τις απόψεις μας. Δεν μπορούμε να συμφωνούμε σε όλα.θεωρο οτι μεσα σε αυτο το φορουμ ο καθενας μας ειναι εδω για να λεει την αποψη του οποια και να ειναι και οσο και να μην αρεσσει πρεπει να των αφηνουμε να εκφραζει αυτο που θελει
Δεν έχω ιδέα τι έγινε στο νήμα της Στέλλας. Θα ρίξω μία ματιά μιας και το ανέφερες.εξαιρουντε περιπτωσεις οπως χθες στο νημα της στελλας σωστα...πιστευω οτι πρεπει ολοι να χαλαρωσουμε θα μας βοηθησει ;) και ξερεις οτι εγω προσωπικα με πολυ λιγους ανθρωπους εχω παρε δωσε εδω μεσα ;)
Ρε συντεκοι να ηρεμησετε και να πατε να γαμησετε. Μπα σε καλο σαςςςςςςςςςςς
Ρε συντεκοι να ηρεμησετε και να πατε να γαμησετε. Μπα σε καλο σαςςςςςςςςςςς
Για πες μας, η Αντριάννα είναι ή δεν είναι σε πμ???
ΕΙΔΕΣ εσύ κάπου να υπάρχει αγγελία???
ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΕΣ πουθενά να δίνεται ΔΗΜΟΣΙΑ το τηλέφωνο της???
ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΕΣ καπου να αναφέρεται το όνομα της σύστασης???
Για πες μου και κάτι ακόμα...
Οι περισσότερες κοπέλες μέσα εδώ έχουν ΔΗΜΟΣΙΑ τηλέφωνο???
Σε πμ σου στέλνουν το τηλέφνωο τους και μάλιστα σε ΟΠΟΙΟΝ ΑΥΤΕΣ γουστάρουν. (Βλέπε Βερόνικα)
Βγήκες να πεις....
"Μαλακία φίλε που έβαλες φώτο της Αντριάννα αλλά δεν την έβγαλες δημόσια"???
Ναι έχεις δίκιο... ΔΕΝ έπρεπε να πω ότι θα την δώσω σε όποιον ΕΓΩ γουστάρω.
Έπρεπε να σας πω... ελάτε σε πμ να σας δώσω. Και μετά να ΜΗΝ ΣΑΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑ καν. Φτύσιμο κοινός, αλλά όχι δημόσιο.
Είπα να "τσιγκλίσω" μερικούς που με διαβάζουν. Και που να δεις τι θα βγάλω στην συνέχεια. Όλα θα τα "κάψω" όπως λέει και ο Scorpio.Φίλε The_Greek επειδή κι εγώ είμαι μέσα σε αυτούς που "έκραξα" (κατά μια έννοια) να πω λοιπόν τη γνώμη μου.
Στην παραπάνω δημοσίευση εξηγείς σωστά όμορφα και με επιχειρήματα τους λόγους που δεν μπορείς να δώσεις τηλέφωνο δημόσια. Οπότε για τους λόγους που γράφεις εδώ εγώ απολογούμαι για τη γνώμη που εξέφρασα...
Από την άλλη αν εξαρχής έγραφες ότι "δεν μπορώ να δώσω, αλλά μπορώ να ρωτήσω την κοπέλα και θα σας ενημερώσω" (η κάτι παρόμοιο) και όχι το (κάπως αυταρχικό) "θα τη δώσω σε όποιον γουστάρω" νομίζω τίποτα δεν θα είχε γίνει εξαρχής (τουλάχιστον από μεριά μου...)
Αυτά από μένα, φιλικά πάντα και ελπίζω να σε κάλυψα.
Καλή συνέχεια να έχουμε και χαλαρά παίδες, έχουμε πολλά περισσότερα (και σοβαρότερα) θέματα να μανουριάζουμε, εδώ υποτίθεται κάνουμε κάτι για να μας φτιάχνει όχι να μας χαλάει...
Είπα να "τσιγκλίσω" μερικούς που με διαβάζουν. Και που να δεις τι θα βγάλω στην συνέχεια. Όλα θα τα "κάψω" όπως λέει και ο Scorpio.
"Δικές μου" αποκλειστικές επαφές είναι όλες και ΟΧΙ "κλεμμένες" από αλλού. Άρα, τα διαθέτω στο κοινό με τον τρόπο που θέλω εγώ. Άλλωστε αυτό κάνουν όλοι.
Έπεται συνέχεια... μείνετε συντονισμένοι..!!
Είπα να "τσιγκλίσω" μερικούς που με διαβάζουν. Και που να δεις τι θα βγάλω στην συνέχεια. Όλα θα τα "κάψω" όπως λέει και ο Scorpio.
"Δικές μου" αποκλειστικές επαφές είναι όλες και ΟΧΙ "κλεμμένες" από αλλού. Άρα, τα διαθέτω στο κοινό με τον τρόπο που θέλω εγώ. Άλλωστε αυτό κάνουν όλοι.
Περιμένουμε αγιε με αγωνία να πάρουμε υλικό! Θα με κάνεις να μη βλεπω την ώρα να επιστρέψω σατανά. Την καλησπέρα μουΕίπα να "τσιγκλίσω" μερικούς που με διαβάζουν. Και που να δεις τι θα βγάλω στην συνέχεια. Όλα θα τα "κάψω" όπως λέει και ο Scorpio.
τηλ.μπωρουμε να εχουμε?επειδη προχθες ο φιλος τζιμυ μου εβγαλε στην φορα το καλιτεχνικο μου ιστρο ειπα να σπασω λιγο την μονοτονια να βαλω απο το αρχειο μου κανα δυο φωτο καλιτεχνικες μιας κυριας γνωστης ετσι για αλλαγη ;)
Τάσο να σου βγάζουμε πιο συχνά στην επιφάνεια τις καλλιτεχνικές σου τάσεις!επειδη προχθες ο φιλος τζιμυ μου εβγαλε στην φορα το καλιτεχνικο μου ιστρο ειπα να σπασω λιγο την μονοτονια να βαλω απο το αρχειο μου κανα δυο φωτο καλιτεχνικες μιας κυριας γνωστης ετσι για αλλαγη ;)
γκουχ...γκουχ....επειδη προχθες ο φιλος τζιμυ μου εβγαλε στην φορα το καλιτεχνικο μου ιστρο ειπα να σπασω λιγο την μονοτονια να βαλω απο το αρχειο μου κανα δυο φωτο καλιτεχνικες μιας κυριας γνωστης ετσι για αλλαγη ;)
εσυ βλεπω πηρες μεζεδακι και χοντρο τι θελεις εδω? ασε να φαει και κανενας αλλος ;)γκουχ...γκουχ....
άνοιξες την όρεξη....
χε χε χε...εσυ βλεπω πηρες μεζεδακι και χοντρο τι θελεις εδω? ασε να φαει και κανενας αλλος ;)
Παντως μετα τις φωτο αντριαννας και αλλες που ανεβηκαν τις τελευταιες μερες, ανησυχησαν οι αλλες ανεξαρτητες μπουμπουδες και ανεβαζουν φωτο σωριδον..