TheScorpio
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 332
- Πόντοι
- 36
δηλαδη για πες
Δεν τα είδες ;
δηλαδη για πες
πολλα ειδα και διαβασα και ακρη δεν εβγαλα ...........Δεν τα είδες ;
θα τις καψεις ολες.... σατανααφου λοιπον το νημα δεχεται εισαγωγη κοριτσιων χωρις αγγελια (αν και παλαιοτερα μου ειχε πει σεριφης οτι ειναι εναντιον των κανονισμων, και καλα) και αφου ανοιξαν και οι ασκοι των ανεμων και αφου αποφασισα σιγα σιγα να κανω public καποιες φιλες μου....παμε να δουμε τι βγαινει πρωτα....
Ρωσιδι πανεμορφο βορειομορφοπαιδο καλονη 33αρα με ΦΟΥΛ προγραμμα και κλασικα τιμη στα 100 2 ωρες+
Αναλυση σε λιγο...
Ακομα παντως περιμενω και αυτη την απαντηση απο καποιον συνφορουμιτη...Και να μας πει κάποιος πως προέκυψε το 1 ώρα στην αρχή και 1 1/2 ώρα μετέπειτα? από απλή περιέργεια. ;)
Εγω ξερω να βγαζω χωρις να τις καιω...θα τις καψεις ολες.... σατανα
καλα ο καθενας με την καυλα του...Εχεις δει τη Βερονικα σε επιπεδο "καλα στεφανα" φορες. Μη πω τιμη, θα ζηλεψουν οι αγαπουληδες εδω μεσα....Εχεις δει τα βιντεο 4 φορες με ποπ κορν στα γονατα....Τι αλλο ζητας ρε Προεδρε?Τα βιντεο για την Βερόνικα λέω
καλα ο καθενας με την καυλα του...Εχεις δει τη Βερονικα σε επιπεδο "καλα στεφανα" φορες. Μη πω τιμη, θα ζηλεψουν οι αγαπουληδες εδω μεσα....Εχεις δει τα βιντεο 4 φορες με ποπ κορν στα γονατα....Τι αλλο ζητας ρε Προεδρε?
Αν τα βιντεο της Αντριάνα έχουν πιο σασπενς !!
Θα διαφωνησω... αλλα οκ keep burnigΕγω ξερω να βγαζω χωρις να τις καιω...![]()
Μιλάς για την μπέμπα από το Βλαδιβοστόκ..αφου λοιπον το νημα δεχεται εισαγωγη κοριτσιων χωρις αγγελια (αν και παλαιοτερα μου ειχε πει σεριφης οτι ειναι εναντιον των κανονισμων, και καλα) και αφου ανοιξαν και οι ασκοι των ανεμων και αφου αποφασισα σιγα σιγα να κανω public καποιες φιλες μου....παμε να δουμε τι βγαινει πρωτα....
Ρωσιδι πανεμορφο βορειομορφοπαιδο καλονη 33αρα με ΦΟΥΛ προγραμμα και κλασικα τιμη στα 100 2 ωρες+
Αναλυση σε λιγο...
Έλα μωρη αρρώστια..![]()
![]()
![]()
Καλησπέρα σε όλους,η Αντριάνα έχει κάπου αγγελία ;;
Ευχαριστω εκ των προτέρων
Αμα ειχε αγγελία θα γινοταν εδω η σφαγη του Δραμαλη?![]()
![]()