TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
γεια σου τασουλη με τα φωτο ρεπορταζ σου
γεια σου τασουλη με τα φωτο ρεπορταζ σου
επειδη υποσχεθηκα το πως περασα με την κυρια αντε να το κανουμε και αυτο ;)
βρεθηκα στο σαλεμ ενα απογευμα ειχα φτασει απο νωρις ειχα κανει μπανακι και σκαει το μωρο με ενα φορεματακι ισα που εκρυβε τα απαραιτητα μπηκε στο δωματιο με φορα φιλια και αρχιζουν οι αποκαλυψεις βυζι πλαστικο τουμπανο πολυ καλο σε αισθηση το κορμι πολυ καλο αν και δεν ειναι μικρη περιπου 35 χωρις ιχνος κυταριτιδας κωλος ολα τα λεφτα ηρθε ετοιμη με τα αρωματα της και της κρεμες της. ξεκιναμε πιπα αριστη φαινεται οτι ξερει να δουλευη το εργαλειο ανταποδωση σε ολο το γλυψιμο που εκανε εκει εγινε εκρηξη τρελλαθηκε ανεβηκε επανω και δεν κατεβαινε με τιποτα μεχρι να αισθανθη οτι αρχιζω και χαλαρωνο γυρναει των κωλο της στηνεται αφου εβγελε ενα μικρο εργαλειακι και σιγα σιγα ανοιξαμε την τρυπουλα της ωστε να γινη εισοδος μεσα της, που παρολο οτι ειναι δουλεμενη η τρυπουλα εχει μια πολυ καλη αισθηση εκει πια βγηκα μετα απο 20 λεπτα ατελειωτου σφηροκοπηματος χυσιμο στομα οπου δεν αφησε τιποτα και παμε μπανακι που με εκανε η ιδια μπανιο με τα αφρολουτρα της μου εκανε ενα πολυ αισθησιακο ντους . παμε εξω κρασακι δευτερος γυρος που των εβγαλα ολον διαρκειας περιπου 30 λεπτων μεσα στων κωλο της καπου εκει το παιχνιδι εληξε ανανεωνοντας το ραντεβου μας ξανα για μια ωραιοτατη παρτουζα με κυρια του χωρου που συντομα θα κανει ντουετα υγ θελω να επισημανω την τρελλα που εχει με την καθαριοτητα ;)
Τώρα τα είπες όλα ο καθένας με τα κονέ του ;)Λοιπον καλημερα επειδη το θεατρακι με την αντριαννα βλεπω εχει συνεχεια εγω την γνωρισα απο ανθρωπο που την ξερει τουλαχιστον 12 χρονια πριν οχι 2,3,4 χρονια την εποχη που ειχαι γυριση ταινια πορνο ...τωρα τα κονε των 80 μπορουν να μας αποκαλυψουν της πηγες τους εγω ειμαι ανοιχτος να τους ακουσω ολους... αν καποιος εχει την εντυπωση οτι η γκομενα κοροιδεψε καποιους γιατι τους πηρε πολλα και δεν εκατσε ολη νυχτα αυτο εμενα δεν με ενδιαφερει και επειδη η γκομενα τα σπαει στο σεξ ενα εχω να πω ας την πηδαει ο καθενας με τα κονε του
Τώρα τα είπες όλα ο καθένας με τα κονέ του ;)
Κονέ υπήρχαν , υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα , το θέμα είναι να ξέρεις να τα διαχειριστείς και να μην τα αφισοκολλείς .... ;).....υπάρχουν τρόποι να τα μοιρασθείς όμορφα και διακριτικά.....Τι ; Ποιος ήρθε ; Ποια Κονέ ; Υπάρχουν κονέ ;
Δώστε και σε μένα κάτι ρε μοναχοφάιδες ! Ελέηστε τον Σκορπιό !
προεδραρα μου την ξερεις μια 10ετια εσυ....την ειχες πετυχει παρθενα....Τι ; Ποιος ήρθε ; Ποια Κονέ ; Υπάρχουν κονέ ;
Δώστε και σε μένα κάτι ρε μοναχοφάιδες ! Ελέηστε τον Σκορπιό !
προεδραρα μου την ξερεις μια 10ετια εσυ....την ειχες πετυχει παρθενα....
Ενταξει... σημερα μας αναγνωριζεις σωστα
Εγώ πάντως έχω και "Καυτά" βιντεάκια με την Αντριάννα αλλά δεν είναι πριν 10-12 χρόνια. Εϊναι από πέρσυ.
Τα βιντεάκια ήταν ανευ χρηματικής καταβολής. Όλα τα άλλα είπαμε... 80-100 για 2-3+ ωρίτσες. ;)
+φωτό με βαιμπερ να τις στέλνει με το τσουνάμι.......Εγώ πάντως έχω και "Καυτά" βιντεάκια με την Αντριάννα αλλά δεν είναι πριν 10-12 χρόνια. Εϊναι από πέρσυ.
Τα βιντεάκια ήταν ανευ χρηματικής καταβολής. Όλα τα άλλα είπαμε... 80-100 για 2-3+ ωρίτσες. ;)
Εγώ πάντως έχω και "Καυτά" βιντεάκια με την Αντριάννα αλλά δεν είναι πριν 10-12 χρόνια. Εϊναι από πέρσυ.
A xa xa xa xa xa xa....Τι μαλακας εισαι ρε!!!!! Ησυχια δεν εχεις!Δώστε βιντεο στο λαό !!!!
A xa xa xa xa xa xa....Τι μαλακας εισαι ρε!!!!! Ησυχια δεν εχεις!
αφου στα εχω στειλει ρε ρεμαλι! Παλι τα ιδια? 10 χρονια την ξερεις...τους δουλευεις ολους εδω μεσα Προεδραρα μου!Θέλω να δω τα πικάντικα βίντεο !!!!!!
αφου στα εχω στειλει ρε ρεμαλι! Παλι τα ιδια? 10 χρονια την ξερεις...τους δουλευεις ολους εδω μεσα Προεδραρα μου!
Προεδραρα, στειλε ρε το 25χρονο απο Καματερο να κανω κονε! Μοναχοφαη!
και εγω και να μας πη καποιος πως προεκυψε το 80? απο απλη περιεργεια ;)
μα ειναι απλο φιλε τασοκαι εγω και να μας πη καποιος πως προεκυψε το 80? απο απλη περιεργεια ;)