lone_r1der
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 497
- Πόντοι
- 291
Αναβετε φωτιες με την Αντριανα σε ολους τους anal lovers, φαινεται εξαιρετική περίπτωση. Μπράβο στους τυχερούς
Μου τα έχεις στείλει ; Φαντάσου πόσο καλά θα ήταν που τα έκανα delete και από την μνήμη και από τον σκληρό !
Καματερό ;; Εννοείς Ζεφύρη ;
καλητερα να μας πη για τα 80 καποιος γιατι εγω μιλησα και ξερω την μια πλευρα ;) της κοπελας .......Και να μας πει κάποιος πως προέκυψε το 1 ώρα στην αρχή και 1 1/2 ώρα μετέπειτα? από απλή περιέργεια. ;)
σου ειπα εγω....δεν διαβασες?καλητερα να μας πη για τα 80 καποιος γιατι εγω μιλησα και ξερω την μια πλευρα ;) της κοπελας .......
η αποψη της ειναι αλλη ελα πμ να σου πωμα ειναι απλο φιλε τασο
παιρνεις το κονε, πας τη βλεπεις για ενα καφεδακι
της λες 200 την μιαμιση ειναι παρα πολλα για μενα, 500 τη βραδια που παιρνει "αλλου" παααρα πολλα....γιατροι δεν ειμαστε
της λες κανε μου καλη τιμη σε παρακαλω....
ΑΝΤΙ ΔΛΔ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΠΑΡΑΣ "ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΛΙΓΑ, ΚΑΝΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΟΣΜΟ ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ 20% ΚΑΙ FREE ΠΙΠΕΣ" της λες καντα λιγοτερα και θα εχεις και 5-6 φιλους...Ε, αυτη σου λεει ΟΚ! αρκει να μην διαρευσει πουθενα....Και ΔΕΝ διερευσε πουθενα! Μεχρι τωρα που καποιος απο πισω παιρνει καλτσες και βατραχοπεδιλα και γελαει με ολους εμας που σχολιαζουμε την Αντριανα....Αυτο πες της αν σε ρωτησει... ;)
για πες!η αποψη της ειναι αλλη ελα πμ να σου πω
γκομενοσυνδικαλισμόςΣυγγνωμη...μια ερωτηση.
Το κονε εις την μπουρδελιαρική γλώσσα, πως ονομάζεται?
2 μέρες με την Ανδριάνα έχει μεγάλη απήχηση
μήπως να την ανοίξουμε νήμα δικό της;
μονο που αυτη δεν ζηταει απο 70 euro 250 euroΑνταγωνισμος με Βερονικα? χμ χμ
2-3 σελιδες ακομη μαλακιες ή θαψιμο και θα παει 120 /ωρα. Τοχουμε ξαναδει το εργοΕ καλα...Τριτη ειναι ακομα.. μέχρι το Σκ κανεις δεν ξερει
μονο που αυτη δεν ζηταει απο 70 euro 250 euro
δηλαδη για πεςΚάνει άλλα ;)
γκομενοσυνδικαλισμός