liontari123456
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2014
- Like
- 54
- Πόντοι
- 1
Ας βοηθήσει τότε κανένας παλιός και εμάς του νέους και φτωχούς σε πληροφορίεςΑμα ειχε αγγελία θα γινοταν εδω η σφαγη του Δραμαλη?
Ας βοηθήσει τότε κανένας παλιός και εμάς του νέους και φτωχούς σε πληροφορίεςΑμα ειχε αγγελία θα γινοταν εδω η σφαγη του Δραμαλη?
Ας βοηθήσει τότε κανένας παλιός και εμάς του νέους και φτωχούς σε πληροφορίες
Αμα θελουν θα σε βοηθησουν... Εγω δεν την ξερω παντως.
Tετοια λετε κ προβλεπω να ανεβαινει η τιμη...
κ βαλε
ε δε πα ν' ανεβει? χαχαχαχαχ
Καταλαβα....! Κατσε να την κλεισω οσο προλαβαινω..!ε δε πα ν' ανεβει? χαχαχαχαχ
Απο πιτα που δεν τρως...τι σε νοιαζει κι αν καει! (ελληνική παροιμία)λεφτα για μουνι υπαρχουν
Αμα θελουν θα σε βοηθησουν... Εγω δεν την ξερω παντως.
Θα πέσει φωτιά να σε πλακώσει ...
Γραψε πρωτα κριτικη για καμια που εχεις παρει που θα την βρεις ποιο ευκολα τυπε...!αν καποιος μπορει και σε μενα με πμ το τηλ της αντριαννας,ευχαριστώ εκ των προτέρων
8 χρονια κ ουτε 1 κριτικη τυπε. Για ποιο λογο να σου δωσει καποιος κατι οταν εσυ δεν προσφερεις με τις κριτικες σου στους συμφοριτες?εχω γραψει για φαιδρα και εχω δωσει πληροφοριες σε πολλους εδω μεσα για αδερφη καρολινας.δεν γραφω γενικα κριτικες γιατι δεν το εχω.παρακολουθω το φορουμ κανονικα.αυτα.προσφατα ειχα γραψει και για καποια αλλη που τωρα μου διαφευγει.δεν καταλαβαινω την τιμωρητικη διαθεση καποιων.τεσπα οποιος θελει το στελνει.
ο audis ειναι οκ apoc. Αν μετράει ο λόγος μου...8 χρονια κ ουτε 1 κριτικη τυπε. Για ποιο λογο να σου δωσει καποιος κατι οταν εσυ δεν προσφερεις με τις κριτικες σου στους συμφοριτες?
Καμια τιμωριτικη διαθεση και μην ντρεπεσαι να κανεις παραθεση σε οποιον αναφαιρεσαι...!
Ρε δεν ειπα κατι κακο για το παιδι...!ο audis ειναι οκ apoc. Αν μετράει ο λόγος μου...