Χαίρετε,
Μήπως γνωρίζει κανείς για τα προφίλ αυτά που έχουν πολύ περίεργους αριθμούς (+79 +372 +38), αλλά τα προφίλ λένε ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι στην Ελλάδα. Προσπάθησα να τηλεφωνήσω, αλλά δεν απαντούν. Καμία ιδέα;
ασε τι λενε τα προφιλ.τα τηλ,ειναι στο εξωτερικο.
Kαλά το λες Guru, από εξωτερικό είναι τα νούμερα.
Παρόλα αυτά έχω τα εξής ερωτήματα και διαπιστώσεις μετά που είδα τις αγγελίες τους.
1) Πρώτα από όλα είναι και οι τρεις αγγελίες με μουν@ρες..!! Άραγε, θα είναι αυτές που είναι στις φώτος ή θα έρθει καμία άλλα ντ'άλλων?
2) Οι τιμές τους είναι σε δολάρια και είναι νορμάλ για τέτοια μουνι@, και επειδή είναι σε δολάρια είναι ακόμα πιο οικονομικά καθότι $ 1.00 USD = € 0.894860 EUR
Με λίγα λόγια, εκεί που λέει $ 50.00 USD = € 44.7436 EUR για μισή ώρα, και $ 100.00 USD = € 89.4755 EUR για μία ώρα, και $ 200.00 USD = € 178.951 EUR για δύο ώρες.
Το ΠΡΟΒΛΗΜΑ είναι το εξής... εάν δούμε δίπλα στην τιμή έχουν το σύμβολο του Αμερικάνικου δολάριου ( $ ) και ακριβώς δίπλα έχουν το σύμβολο του Ευρώ ( € ).
Άρα... πιο από τα δύο ισχύει στις τιμές????? Δολλάριο ή Ευρώ?????
3) Γιατί να έχουν ξένα τηελφωνικά νούμερα???? Για θέμα ασφάλειας από τυχών ηθών μήπως????
4) Σίγουρα όλα αυτά μου παραπέμπτουν σε γραφείο. Πιο γραφείο να είναι άραγε????
Πάντως... εάν είναι όντως αυτές στις φώτος... είναι ωραία κορμιά..!!! Και εάν ισχύει η τιμή σε Δολλάρια και όχι Ευρώ... είναι VFM..!!!
Προσωπικά μου αρέσουν μόνο οι 2 από τις 3 αγγελίες. Η Νικίτα και το Ντούο. Η Ani δεν μου αρέσει.