zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
100 ευρω την αγκαλιτσα ρε δινει....Αυτο και αν ειναι κατρακυλα....αστο παιδι ρε να κανει το ακριβοπληρωμενο χομπι του μην εισαι κακος ;)
100 ευρω την αγκαλιτσα ρε δινει....Αυτο και αν ειναι κατρακυλα....αστο παιδι ρε να κανει το ακριβοπληρωμενο χομπι του μην εισαι κακος ;)
παιζη μονη της αλλα βασικα με κυρια απο το μαμβα ντουετο οποτε δεν ειναι στο χερι μου τηλεφωνο τηςΤάσο ποίο ςίναι το μωρό της φώτο σου;
αστον ρε να χαρει τωρα ακομα που μπορει ;) μην των κραζεις γουσταρει οπως ειπε 22 και ας πληρωνει ;)100 ευρω την αγκαλιτσα ρε δινει....Αυτο και αν ειναι κατρακυλα....
εγινε η ενημερωση ετοιμη απλως καποια ωρα της ημερας δουλευω κιολας παληκαρια σαφως δεν μπορω να απαντησω σε ολους την καλημερα μου ;)Ας ενημερώσει λοιπόν ο Τάσος που την ανέβασε...αν θέλει
μονο πηγαινε σιγα σιγα γιατι μολις τελειωσε η περιοδος της χτες!εγινε η ενημερωση ετοιμη απλως καποια ωρα της ημερας δουλευω κιολας παληκαρια σαφως δεν μπορω να απαντησω σε ολους την καλημερα μου ;)
αν λες για την φιλη της φιλης δεν εχεις καλη πληροφορηση εγω προχθες εκανα δοκιμη στην πιστα ;)μονο πηγαινε σιγα σιγα γιατι μολις τελειωσε η περιοδος της χτες!
>αν λες για την φιλη της φιλης δεν εχεις καλη πληροφορηση εγω προχθες εκανα δοκιμη στην πιστα ;)
καλημέρα ..είναι δηλαδή η σβετλανα που γραφεις πιο πανω??εγινε η ενημερωση ετοιμη απλως καποια ωρα της ημερας δουλευω κιολας παληκαρια σαφως δεν μπορω να απαντησω σε ολους την καλημερα μου ;)
παιζη μονη της αλλα βασικα με κυρια απο το μαμβα ντουετο οποτε δεν ειναι στο χερι μου τηλεφωνο της
η κυρια ;)
ειναι φιλη της σβετκαλημέρα ..είναι δηλαδή η σβετλανα που γραφεις πιο πανω??
δεν το επιασαεμενα μου δινει το ενα οχι πισω απ το αλλο >
δεν το επιασα
Δεν την ανέφερα γιατί αυτή κάνει καριέρα..!!
Και αυτή δεν είναι 20άρα, αλλά όπως επίσης και αυτή είναι με ένα κασέ που την μία είναι έτσι και την άλλη γιουβέτσι.
μαλλον δρακος
μην ασχολεισαι.....ακου και το γεροντα....Μαριαλένα
Πας παις πουστης πατρινος παιρνει ..........
ΓραφειοΜία Μόνικα Ρουμάνα απ΄το love list την έχετε δει;Με κάτι διχτυωτά που φοράει...
0 €Μόνικα Ρουμάνα 6944011***
Είμαι η Μόνικα από τη Ρουμανία. Πρόθυμη να πραγματοποιήσω ολες τις ερωτικές φαντασιώσεις σου. Ειμαι ψηλή 1,70 λεπτή 62 κιλά. Δέχομαι και ζευγάρια ανδρών -
και τι δουλεια εχει ρε φιλε η Αλεξια εδω μεσα? Τωρα γιατι το κανεις αυτο? Εγινε η τσιμπουκοδρομισα ανεξαρτητη και δεν το ξερουμε η πας για γκολ κατευθειαν?Συνάντηση την Παρασκευή με την Αλεξία από Dreamgirls. Ευχάριστο, καλό κορίτσι με προσωπικότητα και όταν ξεκινήσει τα μαστορέματα... χάνεις τη μπάλα. Κριτική θα ανεβάσω σύντομα