Συναδελφε πιο είναι αυτό το μωρο?
Έλα μου ντέ ......
secret ;)Έλα μου ντέ ......
poy eisaι παρε και μια φωτο ετσι για του λογου το αληθες ;)
παρε μια παρθενα ετσι για εσενα ;)
μπορείς να πάρεις κάποιες ιδέες στο παρακάτω νήμαΚαλησπέρα παιδιά. Ως νέο μέλος θα ήθελα μερικές προτάσεις για τα πιο vfm ανεξάρτητα DUO call girls, γιατί μου έχει καρφωθεί εδώ και μέρες να κάνω τρίο με δύο γυναίκες και θέλω τις προτάσεις σας. Έχω δει καλά σχόλια για Αdelina - Marina...
Μηπως είναι η Ν...λ ;secret ;)
Αυτη είναι ;;;Έλα ντε...;
Δε ξέρω για ποία λες...;Αυτη είναι ;;;
Ας ενημερώσει λοιπόν ο Τάσος που την ανέβασε...αν θέλειΔε ξέρω για ποία λες...;
Φίλε δεν κατάλαβες τι παιχνίδι παίζουμε ;Ας ενημερώσει λοιπόν ο Τάσος που την ανέβασε...αν θέλει
μαλλον όχι ...Φίλε δεν κατάλαβες τι παιχνίδι παίζουμε ;
Την κολοκυθιάμαλλον όχι ...
Οταν μαθεις πως ενα γαμησι δεν ειναι 6 αγκαλιτσες, τοτε περνα να σου δωσω κατι εξαιρετικο...Προς το παρων θυμησου οτι με ΔΙΚΕΣ μου φιλες εχεις πει τον κουμπαρο καμπαναριο...Συνεχισε να πληρωνεις για αγκαλιτσες παπά(ΡΑ)Ναι ρε φίλε... αυτός ξέπεσε πολύ..!! Εγώ εντάξει... είμαι ταμένος πιπινολάτρης . Αυτός όμως???? ΗΜΑΡΤΟΝ δηλαδή..!!
ποια ειναι αυτη που λεςΜηπως είναι η Ν...λ ;
αστο παιδι ρε να κανει το ακριβοπληρωμενο χομπι του μην εισαι κακος ;)Οταν μαθεις πως ενα γαμησι δεν ειναι 6 αγκαλιτσες, τοτε περνα να σου δωσω κατι εξαιρετικο...Προς το παρων θυμησου οτι με ΔΙΚΕΣ μου φιλες εχεις πει τον κουμπαρο καμπαναριο...Συνεχισε να πληρωνεις για αγκαλιτσες παπά(ΡΑ)