jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Πατήσια
ε ρε πουστη μου
πιο πολυ θα παν οι μπενζινες απο το ραντεβου
Πατήσια
συμφωνώε ρε πουστη μου
πιο πολυ θα παν οι μπενζινες απο το ραντεβου
ραντεβου σε ξενοδοχειο με την κυρία.ετών 50 σώμα αρκετά καλό με σεξυ εσώρουχα όπως στης φώτο να κρύψει και κάποιες ατέλειες.ωραία επικοινωνία καλή,όπως και από καθαριότητα.εδώ τελειώνουν τα καλά.στα του αγώνα πια μέτρια πιπα.μόνο το κεφαλάκι.πήγα για δάχτυλιασμα σιγά μωρό πονάω.πως θέλεις μου λέει.ανέβα τις λέω πονάει πιο πολλή από πανω(τι με ρωτάς μωρή τότε)πάμε doggy ένα κιλό gel.τον έχεις μεγάλο πονάω ευτυχώς είχα βάλει τσόντα στην tv για να καυλωσω γιατί με αυτα που έλεγε με ξενέρωσε.την εχυσα στην μάπα.στο διάλειμμα μου έλεγε κάτσε να δω τα μαιλ τα μην. να κλείσω κάνα ραντεβού τώρα που είμαι στο κέντρο.δεύτερος γύρος τις λέω ξεκινά πιπα μου λέει θες και δεύτερο θα αργήσεις να τελειώσεις.οκ λέω πάρε τα λεφτά και δρόμο.εντελώς ξεπέτα φάση.απαραδεκτη
άρα δεν χάλασε η κυρία ΓιώταΛοιπόν την συνάντησα και μου άφησε εντελώς διαφορετική εικόνα.
Ηρθε στη ώρα της . Πίπα ήταν καλή , γούσταρε να ρουφάει
Έγιναν 3 γύροι (στην ώρα) , χωρίς βιασύνη από την μεριά της και τίμησα και τις 2 στενές τρύπες της .
Τζελ έβαλε αλλά οκ δεν με πείραξε κιόλας.
μηνύματα κτλ δεν κοίταξε όσο είμασταν μαζί.
ναι και μπορώ να πω ότι πέρασα πολύ καλάάρα δεν χάλασε η κυρία Γιώτα
70 έδωσες?
ο καθένας παραθέτει προσωπικές εμπειρίες, άλλοτε κάποια κοπέλα σου ταιριάζει και άλλοτε όχι .τελικα ποια ειναι η αληθεια ?αλλος λεει με αφησε στα μισα αλλος περασε καλα τι να πιστεψει κανεις?
συμφωνώ και όπως είπα έγραψα την δική μου εμπειρία προς ενημέρωση.σωστο αυτο που λες αλλα οι υπηρεσιες πρεπει να ειναι ολες το ιδιες,οπως και τα λεφτα που δινεις ειναι τα ιδια,γνωμη μου ειναι αυτη
άρα δεν χάλασε η κυρία Γιώτα
70 έδωσες?
η αλήθεια είναι κάπου στην μέση αδερφέ καλή είναι για 1 φοράπολλες οι γνωμες και οι αποψεις αλλα η αληθεια αραγε ποια να ειναι?
στελλα με χιλια ;)ποια απο τις τρεις προτεινεται ολγα στελλα η ναντια στο 50αρικο
Ιδεα δεν εχουμε γιατι εδω ειναι το νημα"Ανεξάρτητες call girls"...Αν ειναι ανεξαρτητη αυτη τοτε μαλλον ειμαστε αρχαριοι...ξερει κανεις τι παιζει εδω?
Δείχνει αρκετά δυνατό κομμάτι...Καλημέρα , γνωρίζει κάποιος για την εν λόγο κυρία
Δειχνει αρκετα μουναρος η κυρια .... οποτε και πολυ χλωμο να ειναι η τυπισσα των φωτο στην αγγελια , για να δουμεΚαλημέρα , γνωρίζει κάποιος για την εν λόγο κυρία