Καλησπέρα έχει δοκιμάσει κανεις?
Δεν συνιστάται.... Ελληνίδα μεν αλλα πολύ κρυοκωλη δε....έως μαύρα χάλια με χώρο στην Κυψέλη ...
Καλησπέρα έχει δοκιμάσει κανεις?
ραντεβου σε ξενοδοχειο με την κυρία.ετών 50 σώμα αρκετά καλό με σεξυ εσώρουχα όπως στης φώτο να κρύψει και κάποιες ατέλειες.ωραία επικοινωνία καλή,όπως και από καθαριότητα.εδώ τελειώνουν τα καλά.στα του αγώνα πια μέτρια πιπα.μόνο το κεφαλάκι.πήγα για δάχτυλιασμα σιγά μωρό πονάω.πως θέλεις μου λέει.ανέβα τις λέω πονάει πιο πολλή από πανω(τι με ρωτάς μωρή τότε)πάμε doggy ένα κιλό gel.τον έχεις μεγάλο πονάω ευτυχώς είχα βάλει τσόντα στην tv για να καυλωσω γιατί με αυτα που έλεγε με ξενέρωσε.την εχυσα στην μάπα.στο διάλειμμα μου έλεγε κάτσε να δω τα μαιλ τα μην. να κλείσω κάνα ραντεβού τώρα που είμαι στο κέντρο.δεύτερος γύρος τις λέω ξεκινά πιπα μου λέει θες και δεύτερο θα αργήσεις να τελειώσεις.οκ λέω πάρε τα λεφτά και δρόμο.εντελώς ξεπέτα φάση.απαραδεκτηεπειδη δεν θυμάμαι αν κάποιος έχει γράψει κάτι, για αυτή έχει δοκιμάσει κάποιος;
Zarden ποια κριτική σου αναφέρετε στην Μαρίνα , κοίταξα τις κριτικές σου και δεν είδα κάτιΝα διαβασεις κριτικη μου αλλα και σχολια πιο πισω και να μαθεις...Αφου ολα τα εχουμε πει...Ψαξε και λιγο μονος ρε φιλε!
χάλασε και η κυρία Γιώτα η μαμποθείαραντεβου σε ξενοδοχειο με την κυρία.ετών 50 σώμα αρκετά καλό με σεξυ εσώρουχα όπως στης φώτο να κρύψει και κάποιες ατέλειες.ωραία επικοινωνία καλή,όπως και από καθαριότητα.εδώ τελειώνουν τα καλά.στα του αγώνα πια μέτρια πιπα.μόνο το κεφαλάκι.πήγα για δάχτυλιασμα σιγά μωρό πονάω.πως θέλεις μου λέει.ανέβα τις λέω πονάει πιο πολλή από πανω(τι με ρωτάς μωρή τότε)πάμε doggy ένα κιλό gel.τον έχεις μεγάλο πονάω ευτυχώς είχα βάλει τσόντα στην tv για να καυλωσω γιατί με αυτα που έλεγε με ξενέρωσε.την εχυσα στην μάπα.στο διάλειμμα μου έλεγε κάτσε να δω τα μαιλ τα μην. να κλείσω κάνα ραντεβού τώρα που είμαι στο κέντρο.δεύτερος γύρος τις λέω ξεκινά πιπα μου λέει θες και δεύτερο θα αργήσεις να τελειώσεις.οκ λέω πάρε τα λεφτά και δρόμο.εντελώς ξεπέτα φάση.απαραδεκτη
χάλασε και η κυρία Γιώτα η μαμποθεία
ναιαυτη εινσai η magic??
ποια απο τις τρεις προτεινεται ολγα στελλα η ναντια στο 50αρικο
επέστρεψε και η κυρία Ντίνα
46πολυ καλο
ηλικια??
εκτός αν πας να την φορτώσειςανεβαινει κ προς βορεια ελπιζω
εκτός αν πας να την φορτώσεις
Πατήσιαταριφα το χω κανει το τουρμπατο
απο που??