PA_2007
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.645
- Πόντοι
- 456
επέστρεψε και η κυρία Ντίνα
κορμαρα αλλα μεγαλο ψοφιμι,ιδανικη για οσους θελουν να εχουν μια εμπειρια "νεκροφιλιας".
κορμαρα αλλα μεγαλο ψοφιμι,ιδανικη για οσους θελουν να εχουν μια εμπειρια "νεκροφιλιας".
πήρα τηλ. Δε μου έκανε κλικ αυτά που μου είπε . Ας προσπαθήσει κ άλλος. Θα σας λέει ζουζου να ξέρετεΔειχνει αρκετα μουναρος η κυρια .... οποτε και πολυ χλωμο να ειναι η τυπισσα των φωτο στην αγγελια , για να δουμε
Καλημέρα , γνωρίζει κάποιος για την εν λόγο κυρία
Αλλη μια φορα πριν κανα 2μηνο χαζευα παλι τις φωτος της στην αγγελια της , ειναι οντως δικες της οι φωτο petranto ??? εχουνε σχεση οι φωτος της αγγελιας με την πραγματικη Ντινα ???κορμαρα αλλα μεγαλο ψοφιμι,ιδανικη για οσους θελουν να εχουν μια εμπειρια "νεκροφιλιας".
Δηλαδή όταν λέει ήρεμο σεξ το εννοεί, ε; Την έχεις πάρει φίλε;
Αλλη μια φορα πριν κανα 2μηνο χαζευα παλι τις φωτος της στην αγγελια της , ειναι οντως δικες της οι φωτο petranto ??? εχουνε σχεση οι φωτος της αγγελιας με την πραγματικη Ντινα ???
ξενέρωσα. Και ήθελα ένα ματσούρι σήμερα...αυτη ειναι,ενταξει μερικες φωτος ειναι καποια χρονια πριν,αλλα γενικα εχει πολυ καλο κορμι.Τι να το κανεις ομως οταν ειναι τοσο ψυχρη και ψοφια.
ΠΑντα ηθελα μια γυναικα να με λεει ζουζουπήρα τηλ. Δε μου έκανε κλικ αυτά που μου είπε . Ας προσπαθήσει κ άλλος. Θα σας λέει ζουζου να ξέρετε
σίγουρα παίζει ρόλοβρε γιγαντα
ειναι κ η χημεια στην.μεση
κ μενα μου χει τυχει να περασω καλα με κοπελες που αλλοι λεγαν χαλια
τα πάντα όλα παντούΠρόγραμμα;
Εκτός του αναλ (που το αποκλείει στον τίτλο της αγγελίας) κατά τα άλλα φουλ;
Ιδεα δεν εχουμε γιατι εδω ειναι το νημα"Ανεξάρτητες call girls"...Αν ειναι ανεξαρτητη αυτη τοτε μαλλον ειμαστε αρχαριοι...
γεια σου ζουζου....ΠΑντα ηθελα μια γυναικα να με λεει ζουζου
γυναικα ειπα ρεεεεεεεεεεεεγεια σου ζουζου....
γυναικα ειπα ρεεεεεεεεεεεε
ζηλιαρη
γιατι ξυνης την καραφλα σου .... και κατι για να μαθαινετε και τιποτα εδω μεσα τουβλα
Re C...ξυνομαι γιατι η πιπα δεν ειναι και αεροπιπα...γιατι ξυνης την καραφλα σου .... και κατι για να μαθαινετε και τιποτα εδω μεσα τουβλα
(ζουζού
Το εκμοντερνισμένο «χρυσό μου». Συνήθως το χρησιμοποιούν οι φιλενάδες μεταξύ τους. Ο τόσο γλυκός τρόπος που παραπέμπει σε βρεφική ηλικία (βλ. ζουζούνισμα)) ;) αμορφωτοι
αν δεν σε λεει ζουζου μην ρισκαρης ακου των συναγωνιστη ;) κανε μια δοκιμη και πες μας το εχουμε πη 50.000.000 φορες εδω μεσα ολα ειναι σχετικα με τα θελω του καθενος....Κορμάρα είναι όντως για τα χρόνια της αλλά είναι τελικά και τόσο ψυχρή όπως αναφέρθηκε παραπάνω;