stavros_alani
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 56
- Like
- 1.701
- Πόντοι
- 7.335
παιδια μια μιχαελα που παιζει στ διπλα σαιτ στα 40 ευρω ρουμανα ποια ειναι??ξερουμε τιποτα???
παιδια μια μιχαελα που παιζει στ διπλα σαιτ στα 40 ευρω ρουμανα ποια ειναι??ξερουμε τιποτα???
για στειλτο φιλε...ειναι πολυ χοντρη??απο υπηρεσιες τι λεει??μια χοντρουλα ειναι με μετριο προσωπο και αριστη πιπα
αν θες σου στελνω το φβ της σε πμ
για στειλτο φιλε...ειναι πολυ χοντρη??απο υπηρεσιες τι λεει??
ok γ στειλεμονο για την πιπα πας
ετσι απλα
δεν ξερω ποσο πιο ξεκαθαρα μπορω να το πω
μην ασχολεισαι εσυ με δαιμονες...εισαι και καλο παιδι! Αστο σε μενα οταν ερθει η ωρα η ευλογημενη...Ο εξορκισμος δεν θα τον σωσει...Πρωτα να βρει πως δαιμονιστηκε, να μετανοησει, να τον εξομολογησω ΚΑΝΟΝΙΚΑ και τοτε μονο αν χρειαστει του πεταω και ενα εξορκισμο. Εκτος και αν του πεταξω καμια συγχωρητικη ευχη και του φυγει η μαλακια αμεσως...Ετσι και αλλιως ειναι απο τους αμαρτωλους που ερχονται και φευγουν. Ειναι πολλοι αυτοι τελευταια!
Το γκομενάκι είναι πολύ καλό αλλά τα έχει με άλλον. https://www.instagram.com/viki_odintcova/?hl=elΕχει γραφτει καπου για τη συγκεκριμενη αν γνωριζει καποιος?
Η φωτό είναι fake. Το ίδιο τηλέφωνο παίζει κι εδώ με άλλη φωτό.Το μωρο αυτο το ξερει κανεις?
για στειλτο φιλε...ειναι πολυ χοντρη??απο υπηρεσιες τι λεει??
φιλε καλησπερα..εγω την εκανα αντ αλλα δεν με δεχτηκε ποτε..δεν πειραζει..Το ποιο πιθανό είναι να σε κάνει block με του θα της μιλήσεις γιατί της την έχει πέσει η μισή Αθήνα εδώ και 5 μέρες.
Είναι σχετικά χοντρή με καλό βυζακι και χάλια μάπα. Υπηρεσίες χωρίς anal με πάρα πολύ καλή ρουμάνικη πίπα. Στο γαμησι μου άρεσε και δεν είπε τπτ όσο ανέβαζα στροφές.
Ουσιαστικά τη σώζει το νεαρό της ηλικίας.
φιλε καλησπερα..εγω την εκανα αντ αλλα δεν με δεχτηκε ποτε..δεν πειραζει..
Οι γνωστες της νοτιοανατολικης ασιας ξερουν τι εννοω, οι υπολοιποι δεν πειραζει αν ζουν στην αγνοια.