zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
δεν γνωριζω κατι....για αυτη δεν βλεπω καμια πληροφορια αν και την εχουν ταραξει στα clicks
δεν γνωριζω κατι....για αυτη δεν βλεπω καμια πληροφορια αν και την εχουν ταραξει στα clicks
Καποια πληροφορια παραπανω??εχουμε αναφερθει στην κυρια...
πρωην μπουρδελιαρα, πεζοδρομιο τριγωνου και κοροιδια σκετη...αν διαβασεις εχουμε αναφερθει πολλες φορες στην κυρια στο παρελθον....νομιζω πριν 1μιση χρονο της ειχαμε αφιερωσει πεντε εξι σελιδες εδω μεσα...κανε στροφη φιλε!
Αρχηγε βυζοπουλα και σου ξεφυγε ?? Αδυνατον !δεν γνωριζω κατι....
Γεια σας σε όλους. Είναι η πρώτη φορά που γράφω κάτι στο forum.
Αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει, γιατί είμαι και μεγάλος άνθρωπος.
Όσες φορές έχω πάρει Call Girl από site, δεν είναι ποτέ μα ποτέ ή ίδια που δείχνει η φωτογραφία. Υπάρχει κάποιο γραφείο, ή κάποιο site που η κοπέλα που θα δεις στην φωτογραφία να είναι η ίδια με αυτή που θα σου στείλουν τελικά?
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά…
και βέβαια δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι οι φωτος της είναι ΘΟΛΕΣ ! Αν ήταν καθαρές....με τα κυάλια θα'ψαχνε για θύματα....εχουμε αναφερθει στην κυρια...
πρωην μπουρδελιαρα, πεζοδρομιο τριγωνου και κοροιδια σκετη...αν διαβασεις εχουμε αναφερθει πολλες φορες στην κυρια στο παρελθον....νομιζω πριν 1μιση χρονο της ειχαμε αφιερωσει πεντε εξι σελιδες εδω μεσα...κανε στροφη φιλε!
Πω ρε τύπε αυτές τις διαμάχες να μην είχαμε θα ταν όλα τζετ!! μπαίνουμε να διαβάσουμε και βλέπουμε να γράφεις ένα σωρό κραξίματα!!ας σεβαστούμε τα παλιά μέλη με πολλά πορνοχιλιόμετρα! έλεος ρε τύπε εξορκισμό θες να πούμε.
μην ασχολεισαι εσυ με δαιμονες...εισαι και καλο παιδι! Αστο σε μενα οταν ερθει η ωρα η ευλογημενη...Ο εξορκισμος δεν θα τον σωσει...Πρωτα να βρει πως δαιμονιστηκε, να μετανοησει, να τον εξομολογησω ΚΑΝΟΝΙΚΑ και τοτε μονο αν χρειαστει του πεταω και ενα εξορκισμο. Εκτος και αν του πεταξω καμια συγχωρητικη ευχη και του φυγει η μαλακια αμεσως...Ετσι και αλλιως ειναι απο τους αμαρτωλους που ερχονται και φευγουν. Ειναι πολλοι αυτοι τελευταια!Πω ρε τύπε αυτές τις διαμάχες να μην είχαμε θα ταν όλα τζετ!! μπαίνουμε να διαβάσουμε και βλέπουμε να γράφεις ένα σωρό κραξίματα!!ας σεβαστούμε τα παλιά μέλη με πολλά πορνοχιλιόμετρα! έλεος ρε τύπε [size=10pt][size=10pt][size=10pt]εξορκισμό[/size][/size][/size] θες να πούμε.
Τι λες πάλι βρε πορνόγερε? Ασε τους εξορκισμούς και τις ευχές και δώσε βάση. Λοιπόν ψάχνω call girl όπως έγραψα και στο αντίστοιχο www.bourdela.com/forum/index.php?topic=196.msg7343807#msg7343807]θέμα [/url]. Αφού είσαι μεγάλος μύστης και περπατημένος στείλε πμ για να μάθεις σε ποια αναφέρομαι, και αν δώσεις στοιχεία επικοινωνίας για την κοπέλα, θα παρεις το δωράκι σου.μην ασχολεισαι εσυ με δαιμονες...εισαι και καλο παιδι! Αστο σε μενα οταν ερθει η ωρα η ευλογημενη...Ο εξορκισμος δεν θα τον σωσει...Πρωτα να βρει πως δαιμονιστηκε, να μετανοησει, να τον εξομολογησω ΚΑΝΟΝΙΚΑ και τοτε μονο αν χρειαστει του πεταω και ενα εξορκισμο. Εκτος και αν του πεταξω καμια συγχωρητικη ευχη και του φυγει η μαλακια αμεσως...Ετσι και αλλιως ειναι απο τους αμαρτωλους που ερχονται και φευγουν. Ειναι πολλοι αυτοι τελευταια!
Η εργασια ειναι προσευχη, αδελφε! Δουλεψε το μονος σου. Δεν καταλαβες οτι σε εχω γραμμενο στα αρχιδια μου? Οσο για τις μαλακιες για το δωρακι, εγω δεν χρειαζομαι τπτ...Εχω δωθει ολοκληρωτικα στο Θεο!Τι λες πάλι βρε πορνόγερε? Ασε τους εξορκισμούς και τις ευχές και δώσε βάση. Λοιπόν ψάχνω call girl όπως έγραψα και στο αντίστοιχο www.bourdela.com/forum/index.php?topic=196.msg7343807#msg7343807]θέμα [/url]. Αφού είσαι μεγάλος μύστης και περπατημένος στείλε πμ για να μάθεις σε ποια αναφέρομαι, και αν δώσεις στοιχεία επικοινωνίας για την κοπέλα, θα παρεις το δωράκι σου.
Αγιε παρε και το δωρακι. Συν Αθηνα και χειρα κινειΗ εργασια ειναι προσευχη, αδελφε! Δουλεψε το μονος σου. Δεν καταλαβες οτι σε εχω γραμμενο στα αρχιδια μου? Οσο για τις μαλακιες για το δωρακι, εγω δεν χρειαζομαι τπτ...Εχω δωθει ολοκληρωτικα στο Θεο!
Ο πλουτος θνητος, η δοξα αθανατος αδελφε Βρετανε!Αγιε παρε και το δωρακι. Συν Αθηνα και χειρα κινει
Εχει γραφτει καπου για τη συγκεκριμενη αν γνωριζει καποιος?
Δεν χρειαζοταν καν να ψαξεις τυπε μου κανει ΜΠΑΜ. Ε ρε ποτε θα μαζευτουμε 3-4 να κανουμε σαματα στα κωλογραφεια γαμω το σπιτι τους με τις ψευτικες φωτο...Απο ένα γρήγορο ψάξιμο που έκανα με βάση τις Photo βγάζει πολλά αποτελέσματα οπότε μάλλον fake το κόβω