Capt.Bligh
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
ναι ναι απλως το πιτσιρικι μπορει να ειναι πολυ καλο.. και η σοφια καλη ειναι στο σεξ
δε διαφωνω. τα παντα ολα!
αλλα...
ναι ναι απλως το πιτσιρικι μπορει να ειναι πολυ καλο.. και η σοφια καλη ειναι στο σεξ
η κυταριτιδα σε ενοχλει μαλλον ;)δε διαφωνω. τα παντα ολα!
αλλα...
η κυταριτιδα σε ενοχλει μαλλον ;)
ΕΧΕις δικιο αλλα οκ για μια φορα στο σκοταδι καλα ειναισε αυτα τα μεγεθη, ναι!
ΕΧΕις δικιο αλλα οκ για μια φορα στο σκοταδι καλα ειναι
εγω την ειχα παρει lacoba δεν εβλεπα καλαβρε μια χαρα ηταν οταν την ειδα. ειχαμε και ρομαντικη θεα την πετρου ραλλη απο κατω!
ελα ομως που εμπαινε πολυ φως!!!
ε μα λεω και γωχαλαρωσε σιγα μην σου κανουν και το τραπεζι η σοφια θελει μονο 70
το πιτσιρικι θα το κανω συντομα τεστ ;)ε μα λεω και γω
κι εγω για εκει προσανατολιζομαι ειναι και κοντα ;)το πιτσιρικι θα το κανω συντομα τεστ ;)
οποιος προλαβει πρωτος εννοηται πως πρεπει να ενημερωσεικι εγω για εκει προσανατολιζομαι ειναι και κοντα ;)
Για ποια λέτε? Υπάρχουν λινκ?το πιτσιρικι θα το κανω συντομα τεστ ;)
Αιγαλεω ειπε. Μια ωρα με ελευθερο στοματικο, τελειωτικο. Δευτερο μπαλακι +10.ρε μαγκες εδω την εχει δοκημασει κανεις ?
φιλαρακι την εχω παρει κ εγω τηλ,αλλα το σκεφτομαι να δοκημασω και γιαυτο ρωταωΑιγαλεω ειπε. Μια ωρα με ελευθερο στοματικο, τελειωτικο. Δευτερο μπαλακι +10.
το ειπαμε ξανα 99% η σοφιαΑιγαλεω ειπε. Μια ωρα με ελευθερο στοματικο, τελειωτικο. Δευτερο μπαλακι +10.
Λοιπον μαγκες κατι πρεπει να κανουμε. Μολις πηρα 3 τηλεφωνα και οι τρεις μου ειπαν 100 η ωρα με 1!! Εκτονωση και εξτρα χωρις καπελο +20 δευτερη εκτονωση. Ποιος μαλάκας ή καλυτερα ποιοι μαλακες δινουν τετοια λεφτα και εχουν χαλασει την πιατσα? Δεν μιλαμε για μουναρες τωρα αλλα για πουτανες τυπου Φιλης!
Εννοείς σαν αυτές στη Φυλής ή ακόμη χειρότερα, OMG, σαν τον Φίλη;
Αιγαλεω ειπε. Μια ωρα με ελευθερο στοματικο, τελειωτικο. Δευτερο μπαλακι +10.
καλησπερα ξερουμε κατι γι αυτες τις αγγελιες
1)https://*****/aggelia/παολα-22-χρόνον-6970247802/2)3)ευχαριστω