Capt.Bligh
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
σε ευχαριστω πολυ φιλε αλλα την αντζελα την εχω δοκιμασει αρκετες φορες...δεν θελω παλι.αν και στην αναβροχια....
σε ευχαριστω πολυ φιλε αλλα την αντζελα την εχω δοκιμασει αρκετες φορες...δεν θελω παλι.αν και στην αναβροχια....
Καλησπερα, το τηλ της τελειωνει σε 485? Η 537?..γιατι μπερδεψα τις..."Αφροδιτες"Για μένα η αφροδιτη είναι από τα πιο vfm αυτή τη στιγμή
Λοιπον μαγκες κατι πρεπει να κανουμε. Μολις πηρα 3 τηλεφωνα και οι τρεις μου ειπαν 100 η ωρα με 1!! Εκτονωση και εξτρα χωρις καπελο +20 δευτερη εκτονωση. Ποιος μαλάκας ή καλυτερα ποιοι μαλακες δινουν τετοια λεφτα και εχουν χαλασει την πιατσα? Δεν μιλαμε για μουναρες τωρα αλλα για πουτανες τυπου Φιλης!
Λάθος τηλέφωνα παίρνεις. Με 80-100 ευρω εχεις φουλ προγραμμα και 2 εκτονωσεις με αξιολογημένος βίζιτες.
Σεξη Άννα ποια είναι? ?Ημουν αναμεσα σε αννα πιπινακι και sexy anna....λογο μαστων καθαρα....και επειδη ειναι πολλα τα αγχη της ζωης και δυσκολευομαι στις αποφασεις...παρολο που το επαιξα κορωνα γραμματα και το κερμα εδειξε μονο μια...ε ειπα να παω κοντρα στην τυχη...θα δοκιμασω και τις δυο...ξεκιναμε αποψε με πιπινακι...ελπιζω να πανε ολα καλα.
Υ.Γ με το πιπινακι θα ειναι η δευτερη φορα μου...
Σεξη Άννα ποια είναι? ?
Σεξη Άννα ποια είναι? ?
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ πολυ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ να την τρακαρεις γενικως την βρισκης ευκολαΕμένα από τις φωτογραφίες είναι πολύ στα γούστα μου αλλά το θέμα είναι να πετύχω ανοιχτό το τηλέφωνό της ρε μάγκες!! Μία φορά κατάφερα να της μιλήσω κι εκεί που ήμουν έτοιμος για τη συνάντηση μου είπε ότι δεν μπορούσε εκείνη τη μέρα!!! Σήμερα πχ για ακόμα μια φορά την καλώ από τις 12,00 και το κινητό είναι κλειστό!!! Πφφφφφφφφ.....να δω πότε θα δοκιμάσω!!!
;)Καλησπερα, το τηλ της τελειωνει σε 485? Η 537?..γιατι μπερδεψα τις..."Αφροδιτες"
exei κιλακια μειον δυο βια τρια εχασε δηλαδη την κοιλιτσα μικρη αλλα ειχε.. διαθεση καργα εφυγα με τα απο τρεις σχεδον ωρες ραντεβου κομματια μεχρι σκηνικο στο τζακουζι παιχτηκε ας ειναι καλα το σαλεμ που τουλαχιστον καθαριζη καλα στο μπανιο στα ορθια τα υπολοιπα τα ιδια .. για 50 ειναι super δεν χωραει κουβεντα ;)
DEN ειπα αυτο εγω εκατσα σχεδον τρεις ωρες μαζι της... οχι οτι πληρωσα 503 ωρες ραντεβου με 50 ευρω
χριστινακι ντουευακι με σοφια 70 ολα φουλ
προς ενημερωση του κοινου αυτη ειναι στις 3 γεφυρες μαζι με την μαρινα λογικα...90 ευρω με 2 εκτωνωσεις συν 20 ευρω για τελειωμα στο στομα...
και το χριστινακι στο αιγαλεω οπου επιθυμει 70 ευρω για 2 εκτωσεις....αν και ειναι δελεαστικη προσφορα γιατι δεν εχεις εξοδα για ξενοδοχειο και ξερω αν οντως ειναι 24αρα και υγιεις....
μετραει φιλος? 70 και για τις δυο?χριστινακι ντουευακι με σοφια 70 ολα φουλ
χριστινακι ντουευακι με σοφια 70 ολα φουλ
ναι ναι απλως το πιτσιρικι μπορει να ειναι πολυ καλο.. και η σοφια καλη ειναι στο σεξμε τη σοφια, την προσωποποιηση της κυτταριτιδας???
χαλαρωσε σιγα μην σου κανουν και το τραπεζι η σοφια θελει μονο 70μετραει φιλος? 70 και για τις δυο?